79

Qwerty

преди 10 месеца

Естествено че е двойник. Естествено че го е страх. Крие се и внимава. Няма вяра на никой. И няма как да бъде иначе. Защото най лесно е да бъде елиминиран въпреки всички мерки които са взети за охраната му - трудното идва после... Войната кой ще заеме неговото място.

78

Беновска пипа

преди 10 месеца

В Русия използват терминатор, който приема образа на Путин! Той се появява на много места, включително и в България. Който иска, може да го види всеки вторник на пазара в Люлин! Ходи без часовник с една дама от Люлин 4.

77

ъц

преди 10 месеца

Мдааа......, на коя ръка Путин си сложил часовника...., това е световна топ новина, а дали Байдън е забравил да си смени пампера - не! -))))

76

Анонимен

преди 10 месеца

Вие, ако искате да погледнете колко е часът и насочвате поглед към лявата ръка /защото сте двойник/, но не виждате часовника там, инстинктивно ще погледнете към дясната си ръка. Путин не го прави, защото поглежда текста на страницата под лявата си ръка.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Часовникът е забележително допълнение и символ на власт и богатство (ако са маркирани), те понякога са умишлено поставени върху доминиращата китка.. Това може да бъде начин да се разграничи или да се опита да се разграничи от традиционното по символичен начин. Путин е десничар. За това показва часовника в доминиращата ръка. А знака с химикала, вдигайки го към главата и жеста е сякаш - мислете.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Двойник, естествено. Оригинала къса крилата на мухите в бункеро.

73

toti

преди 10 месеца

ЗА ТПЯ МЪРТВЕЦ ВЕЧЕ НЕ МИ ДРЕМИ КАКТО И ЗА ИЗСЪХНАЛИТЕ МИ ДОМАТИ !!

72

Дон Кикот

преди 10 месеца

С тази ръка лъска и за това така благо я погледна :)

71

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Миcирките на този провален сайт винаги публикуват най-първосигналната и елементарна антируска пропаганда. А коментари тук пишат най-деградиралите сopocoидни нaркомани на България.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Не е двойник,Ами е шесторник на Путин и ще управлява още поне 1000 години за страх и ужас на прогресивният запад ..

69

Анонимен

преди 10 месеца

Извинете, мога ли да попитам, какво става с успешната спецоперация? Взеха ли Берлин и Париж вече,мият ли краката в Ламанша?

68

Анонимен

преди 10 месеца

Човекът носи часовник и го познава,за разлика от дементиралото старче бая-дън който даже и не знае за какво служи въпросната вещ!

67

Урунгелес

преди 10 месеца

До да - Не, Путин няма да я остави. Украинците ще си я вземат обратно. Спец. оп. секна веднъж и завинаги. Сега се браним, другаре.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Експертите казват, че мъжете с висок статус, които не се страхуват от общественото мнение, които променят целия свят за себе си, имат право да носят часовник на дясната си ръка.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Що народ изтрепа тази сатана

64

Извинете

преди 10 месеца

Извинете, мога ли да попитам, какво става с успешното контранастъпление? Върнаха ли вече Крим и 4те области?

63

Христос

преди 10 месеца

Другаря Путин беше анонсирал, че е ийст ортодокс, но това не му попречи в ортодоксалната църква да се кръсти, като католик - надясно. Явно не е добре с психиката или нолиджа на християнството, а освен това Той не си спомня името на кръстника (кръстницата) си, което е допълнително доказателство, че е сатанист.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Русофилията е най-страшната религия на света, тя е много по силна и от крайните мюсюлмански екстремисти! Тя е нелечима, те където се намърдат нямат гонене!

61

да

преди 10 месеца

ако някой си мисли че путин ще остави крайната земя на западните фашисти и тяхните украински лакеи, то значи че съвсем е изперкал!

60

Анонимен

преди 10 месеца

A каква е последната страшна болест от която е болен Путин?