72

Анонимен

преди 1 година

Пълна зала с некадърници сте, 80% от тях юристи и един читав закон не можете да сътвори те. И децата знаят, че ако е за ваша изгода(всички документи да са нотариално заверени) и други мушенгерии ще си ги изпипате перфектно. Видяхте ли се сега колко струвате?

71

Анонимен

преди 1 година

Просто да не важи за политици, депутати, магистрати и мутри. Те са над закона и над природата.

70

Анонимен

преди 1 година

Като се прави закон се мисли за всички възможни и невъзможни случаи. Но закони се правят от умни хора а не от такива които не могат да мислят и да предвидят възможните случаи.

69

Руси

преди 1 година

Некадърници

68

Анонимен

преди 1 година

Явно са хванали пияно някое наше момче или момиче . Имаше и закон Ванко 1

67

Въпрос към Божанков

преди 1 година

Употребата на наркотици не е ли забранена в България? Можело преди дни да си употребявал, ама сега не ти влияело.... ДРУСАЛ СИ СЕ И СИ ВИНОВЕН!!! Дали е сега или преди 5 дни има ли значение!!!! Наркоман си!!!! Виновен Си!!!! Ако разрешат употребата тогава да мислят за друг вариант!

66

Зозо

преди 1 година

Май ще се взимат коли до 5000-10000лв. /дараци/. Щото от там нагоре се яде много бой после, особено по места :))))))))))))))))))))))))))

65

Анонимен

преди 1 година

Приемането на закони е изключително отговорна работа. Затова всички депутати от утре на тест извършван с уредите на КАТ.

64

Анонимен

преди 1 година

Просто използвайте английски закони. Над 80% ще свършат работа! Те поне са измислени и няма нужда да откривате топлата вода!

63

Анонимен

преди 1 година

Кое не беше ФАЛ? Дори решетките, които сложиха на входа на НС бяха незаконни. Свалиха ги-НС е със статут на културен паметник. Киро върна ли заплатите където все за незаконен министър? КС отсъди Киро да върне всички заплати защото е излъгал с декларация, че няма двойно гражданство. Безочливи, безскрупулни, нагли и нахални лъжци. Хората гласуваха за тях, за да се борят с мафията, но мафията са точно те. Всичко е ала бала 7% имат реално.Киро го каза в записа на Радостин Василев. Кaпиш?

62

Анонимен

преди 1 година

Ми с юристи като Божанков с диплома от ВТУ и "богата" юридическа практика във фирмата на тати, толкова.

61

Няма промяна

преди 1 година

Една к...а по новините го каза:едно е да вземат кола за 3 хиляди, а друго за 30 хиляди.Нали се сещате, за милиони НЯМА ЗАКОНИ.

60

Дочо

преди 1 година

До АнонименДобре дошли в ***!

59

Анонимен

преди 1 година

Чудя се тия от сглобката полуиди.ти ли са или просто ***.ти.

58

Анонимен

преди 1 година

Тяхната работа е три пъти режи, после мери. Така е стана и с закона за домашното насилие. Спешно се събраха да го променят, макар че го бяха приели прди седмици. Ремонт на ремонта му е майката.

57

Анонимен

преди 1 година

Некадърници и аматьори. Какво очаквате от професионални измамници? Хора без опит, без експертиза, без никаква представа за технологията при създаване на закони, ли ще променят системата? Та те са смешници. Цялата им кратка история в НС е съпътствана с фалове. Кое не беше дал? Дори решетките, които сложиха на входа на НС бяха незаконни. Свалиха ги-НС е със статут на културен паметник. Киро върна ли заплатите където все за незаконен министър? КС отсъди Киро да върне всички заплати.Къде са?

56

Дочо

преди 1 година

Ама много е лесно бе Блюдолизци! Напишете в закпона, че не се отнема движимо имущество на роднини на крадливия бивш Цар, както на всички Рубладжии и Доларджии!Закона изрично да важи само за бедни и политически неорганизирани!

55

Анонимен

преди 1 година

Натиснаха ги вносителите на енергиини напитки, след като се разбра че те се отразяват положително на полевия тест за наркотици. Продажбите рязко спаднаха.

54

Анонимен

преди 1 година

Дето хората са го измислили за Божанков - Бързата *** слепи ги ражда. Сега седнали да мислят и обсъждат, то затова е измислен законодателен процес - обсъжданията се правят ПРЕДИ да се правят изменения.

53

Алекс

преди 1 година

Хубава работа,ама Шарлатанска.