111

Анонимен

преди 1 година

Най-обичам да М-О-Ч*А върху паметника на загиналите американски летци по време на бомбардировките на Шопландия (Сф).

110

Анонимен

преди 1 година

Къде са лекарствата? Случайно да не са се оказали в уssрайна, там имат голяма нужда... укронацягите много боледуват и иZмират като hлebарkи

109

Анонимен

преди 1 година

Укронацисткият режим и укронацягите са доволни, че получават от запада бронирани железни ковчези.

108

Анонимен

преди 1 година

Путин да си прибира войската докато е време,че може голяма беля да стори!

107

Анонимен

преди 1 година

Имам 5 деца и съм ги записал в германската социална служба. За всяко взимам по 1500 евро и ми дадоха безплатна държавна квартира със занижени цени на ток, вода и парно. Идвам си често в БГ. В БГ си направих нова къща, имам и дворче. Имам 3 коли. Нищо не работя вече сума време. Вие се трепете в кл0аката БГ за жълти стотинки, баламурници!

106

По същество

преди 1 година

Това да си нагъл е някаква западна черта. САЩ не рискува ли ядрена война с Русия в Мексиканският залив?

105

обективен

преди 1 година

Дъртото кречетало Ставридис беше пенсиониран набързо преди 10 години ,точно защото бръщолевеше такива лъжи.Русия може да блокира Черно море за два часа още при Босфора и никой няма да може да влезе в него.Краварите много добре знаят това ,но склерозиралия адмирал фъфли глупости.

104

Боби

преди 1 година

До Дъки Я кажи кои кораби са извадени от строя че ние не знаем такива факти?

103

Анонимен

преди 1 година

Бивш командващ на Нато: Украйна загуби войната,няма какво да се залъгваме.

102

Анонимен

преди 1 година

България е плътно за Русия!!! Слава на Русия! Чакаме да ни освободят пак

101

Анонимен

преди 1 година

До Хепи енд 108, Абе лудд човече, ще заживеете по-добре ама на небето. Имаш ли представа какво ще остане от България след падането на няколко ядрени ракети на Русия в Румъния, дори и да не ударят нас? Румъния, а и нас ще ударят заради USA базите. Ще остане остъклена земя, пълна раруха и унищожение, отровен въздух и земя и ще загубим поне половината от населението си. В следващите 150 - 200 г няма да можем да си изкарваме храна от земята и да гледаме животни за месо.

100

Дъки

преди 1 година

Украйнците почти без никакви модерни оръжия изкараха от строя поне 5 руски военни кораба,представям си ако се включи НАТО и Сащ. А за руc0питека по-долу дето писа,че Русия е готова за Наро и Сащ,самия Путин не веднъж е казвал,че не търси война с Нато и Сащ и че няма шанс. Но промити мозъци,като този с лопата да ги ринеш

99

Дмитрий

преди 1 година

По нашим оценкам, более восьмидесяти процентов болгар поддерживают и любят Россию! Мы ценим это и не забудем братский болгарский народ! Спасибо!

98

Анонимен

преди 1 година

Само една Сармат с 10 бойни термоядрени глави може да заличи нагло-саксовия остров за 2 минути, че и франция ще закачи. Вземете четете малко... Теоретически ако се направи 1 супер мощна термоядрена бойна глава може да заличи цяла геiропа. Не карайте братушките да ви показват теорията на практика. По-добре ще е за всички, да се предадат на братушките. Братушките гарантират на всички мирен и безгрижен живот и световен Мир.

97

Анонимен

преди 1 година

Да се радват урките че Русия се управлява от Путин. Власта даде ли се на човек като Медведев, от Украйна и НАТО ще остане мокро петно.

96

Ха ха ха...

преди 1 година

До Анонимен 98, не така нахакано бе лунатикк! С тези твои постове се скъсах да се смея. Чети си укропропагандата, щом те кефи. Но от време на време гледай официалните съобщения от САЩ и НАТО, които с половин уста казаха макар и намалени числа но фрапантни за жертвите от украинска страна.

95

Istinata

преди 1 година

НАТО рискува да предизвика пряк военен конфликт с Москва.

94

Анонимен

преди 1 година

Украйна е пътник! И малките деца вече го знаят, но все още има г..лу..па..ци вярващи че Русия ще отстъпи.

93

Хепи енд

преди 1 година

Когато нато победи ЗЛИЯ путин всички ще заживеем по добре и по щастливи и богати и здрави и по надарени ще станем и всички ще яздим розови еднороги понита и ще минем под дъгата и после ще си душим под опашките наредени на влакче до безкрай .

92

уточнение

преди 1 година

Изкукалия старчок много добре знае ,че никой в Русия не се страхува от опиканото безполово НАТО и ФАЩ заедно и на куп.Русия е готова за война с тези жалки агресори още от средата на 60 години на миналия век.НАТО и ФАЩ могат да се репчат на Либия и Сирия ,но треперят от Русия ,че и от С.Корея. И с право.