73

Анонимен

преди 10 месеца

...все още не са направили самопризнания... т.е. вече сме решили, че са шпиони, пък те да си говорят каквото си искат...жалка работа, и да питам по какво сме по - различни от Расняците? живеем в същия тоталитаризъм...

72

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

НЕ НИ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО: ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократ

71

Анонимен

преди 10 месеца

Тези пак са късметлии, че са в Англия. Най-вероятно ще ги депортират или в най-лошия случай ще подежат 2-3 години. Не са като онзи *** в гръцкия затвор, където го чакат за депортация в щатите и 80 години затвор там.

70

Хахаха

преди 10 месеца

Яко грозни са обаче. Това ли е генетичният матрял за който говорите? Как може да се родят хора с толкова дефектни гени и да не са евтаназирани? Та това е престъпление срещу човечеството!

69

...

преди 10 месеца

Дупедавци...

68

Копейчо

преди 10 месеца

Ало Масква? Разбрах, че наши друзя пипнали, можна прибирится? Ньет?? *** как така, тук очень опасна!!

67

Анонимен

преди 10 месеца

Пише за намерени фалшиви документи. Ами те може да са за всякакво друго престъпление, не задължително за шпионаж. Имената им са ги дали, а името на адвоката им кое е? Все пак не може да ги държиш 6 месеца без законна защита, не и в ОК. Нищо не са признали. Както и да е, ще следим случая.

66

Анонимен

преди 10 месеца

а ние тук се чудим как Възраждане печели избори в западни страни като Испания например. Е такива убавци.

65

отец Нафърфорий

преди 10 месеца

Няма какво да кажем , наши са , но всеки си носи кръста .Денги не пахнут .

64

Пришълецът

преди 10 месеца

Тра-ла-ла:))) кокошка с рога... :)))

63

Анонимен

преди 10 месеца

СТАТИЯТА Е НАМЕК ; СЕЩАЙ СЕ ДЪЩЕ... АЙ БЕГАЙТЕ КАТ ХЛЕ БАРКИ КОПЕЙКИТЕ, ЧЕЕЕЕ...

62

Баба Радка

преди 10 месеца

Радиостанцията и парашутите намерени ли са ?

61

Безимен.

преди 10 месеца

Задържани от февруари! А това е сега новина номер1 август!

60

Анонимен

преди 10 месеца

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО И У НАС... ТРЕПЕРЕТЕ, КОПЕЙКИ!

59

Да се готвят

преди 10 месеца

*** тролчета, които сеят дезинформация и руска пропаганда в коментарите на всички водещи медии. По-добре бритнаското разузнаване да ви излови и арестува , отколкото да ядете корави токати от истински патриоти и потомци на Стамболов, Раковски, Захари Стоянов и други велики българи.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Пак ли ще играем на Папата и Българския чадър? Докато не се откажем от православието и руската азбука, винаги ще сме виновни. В Конституцият да се запише, че официална религия е Англиканската църква и латиницата е българската писменост. Трябва да скъсаме с Русия. 24 май най-много ни издава, че сме руски шпиони.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Яко им дупе.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва промяна на законите и ако си чужденец, живеещ в дадена държава, а пропагандираш срещу нея, директно да се счита за държавна измяна, последвано от затвор, глоба+конфискация на всичко което имаш там и екстрадиция със забрана кракът ти да стъпва повече на нейна територия. Всеки е свободен да живее където му харесва. Щом не му харесва да хваща пътя към мечтаната дестинация.

55

бърши дупито

преди 10 месеца

на Камила - мацката . Мена лъскал обувките на Хари и слухтел . После на кой предал ... То ако Хари каже на Камила за атака към москва тея двамата ще предадат по мрежата . Значи имаме журналист , с интернет . Тая е готина . Скоро ще ги пуснат . Хари е на гъби, Кейт е изгонена от Камила . Значи разкрита и Разбита Конспирация .

54

Анонимен

преди 10 месеца

Сигурно са броили колко индийци и пакистанци живеят в страната и колко са на помощи...