157

Анонимен

преди 10 месеца

На мястото на М*О*Ч*А една градска тоалетна да изградят, че да имаме къде да мочаме.

156

Анонимен

преди 10 месеца

от 168 до краварското недоразумение умирисано 164

155

Анонимен

преди 10 месеца

Много точно определение "***" Добре пасваща руска дума. И за да не бъда многословен някой от вас да ми посочи комунист направил нещо полезно за държавата си?. Е, това обяснява всичко

154

Лятото

преди 10 месеца

Съм виждал много туристи да правят снимки на този паметник интересно им е , ако тъпите сдсръи не бяха гръмнали мавзолея с триста зора и напъни и той щеше да събира туристи , можеше да се направи Галерия или кафе туристите се кефят и можеше да се изкарват кинти . Предполагам , че на мястото на паметника ще има едно парче бетон , както при мавзолея , страшна атракция ще бъде редом с кривите жълти павета ..европейска столица хахаха

153

Анонимен

преди 10 месеца

Руското знаме стана знаме на свободата в Африка. Русия показа пътят към свободата на африканците и на нас ни даде свобода през 1878 г.! Слава на Русия!!!

152

До 151

преди 10 месеца

Руснаците след като окупират Царство България изпращат, ако не знаете, цялата българска армия срещу германците с които докато разделиха Полша бяха дружки. Там даваме убити 8337, ранени 23х изчезнали 9155. Можете да прочетете и колко още пари и продоволствия ни е струвало влизането на руснаците в България. Егати, братушките, егати освободителите, егати свинщината и после още 45г почти цялата продукция изпращахме на там, а тука квото останеше.

151

Анонимен

преди 10 месеца

То и Ние " Обикновенните" граждани на тази държава,се нуждаем от Пространство вече! Задушават ни ГЕРБ,ПП и ДБ! Гласувахме за тези партии,а те взеха че се" Гушнаха" и Озурпираха властта в РБ! Ще намерим начин да се Отървем вече от Тях!-:)Така че,ако на " вас" ви е проблем този паметник от Историята на България,то вече Вие сте Проблем за Нас!-:)))Всичко ще се реши тази късна Есен!-:)

150

M 0 4 А щ е ЖИВЕЕ !

преди 10 месеца

M 0 4 А ЩЕ ПРЕБЪДЕ !!!!!!!!!!!!! Защото всеки път когато мина от там ще M 0 4 А върху новото което ще изградят на мястото на паметника ! Каквото и да е то ! И Иво Инджев не е оригинален с неговото M 0 4 А защото на Централната ЖП гара в София има съвсем друг паметник, но около гарата и долу в подлеза вони на M 0 4 А от доста години госпожа Фандъкова !

149

Анонимен

преди 10 месеца

100 БТР-а БЕЗВЪЗМЕЗДНО на укронацистите, а иначе у нас при бедствия и аварии няма техника. Били негодни, което е супер лъжа, защото ако са негодни тогава защо ги даваме на укронацягите? Тази техника е даже прекалено читава, много здрава и надеждна и си е на практика нова, защото не е използвана. Тази техника определено ще надживее всеки БГ русофоб. И защо БЕЗВЪЗМЕЗДНО я даваме? Дори за старо желязо да се нареже, сметнете колко тона стомана е това... Тия ще продадат целия народ и нашата

148

Анонимен

преди 10 месеца

Как да обясня на детето ми какво хубаво сме видели от СССР и защо все още имаме паметник на една чужда армия, която не се е сражавала в България? Ние ще умреме и децата ни ще се чудят за какво са им в центъра онези войници със смешните автомати.

147

Анонимен

преди 10 месеца

първо го премахнете после нагласени конкурси прави

146

Анонимен

преди 10 месеца

А къде са вашите спечелени войни булгерианс? Ще ви направим паметник , по висок от този само да имате такива но..... уви. Драли са ви всички наоколо хаха

145

Анонимен

преди 10 месеца

"Братушките с бомбите" - Ще се обидят ако чуят че ги наричате братушки. Братушка означава по-малък брат, а те се смятат за по-голямия брат. Не ни смятат за равностойни на тях., камо ли за по-малки от нас.

144

Анонимен

преди 10 месеца

тоя грозен паметник да се премахне

143

Анонимен

преди 10 месеца

Преди да бутнан *** , всеки да му се измоча

142

Анонимен

преди 10 месеца

до 144 Освободители с минимални жертви ве, мааалоумен кравар. Не може хем да си враг на Русия тогава, хем да те гали с перце. Та нали и краварите ни бяха врагове по него време? Ето тук е разковничето, маааалоумник! Краварите избиват като наш враг 2200 софиянеца, а руснаците като също такъв враг само 2-*** души. Е кой е освободителя според теб? Краварите дето унищожиха цяла София и избиха 2200 софиянеца или руснаците дето пуснаха 10 бомби на кръст за да се отчетат като "съюзници" пред краварите?

141

Анонимен

преди 10 месеца

Не мисля че ще се оправите и да го махнете. Се толкова *** ще си останете пак

140

Анонимен

преди 10 месеца

*** да се премахне а после каквито искате конкурси правете.

139

Анонимен

преди 10 месеца

"Братушките с бомбите си през ВСВ над България убиха 2-*** човека" --Даа явно си мислите, че тогава са имали "умни" бомби и нарочно са бомбардирали български градове ама се гледали да не убият никого хахахха. Иначе са ви братушки де. Истината е, че са били същите некадърници като сега и толкова са си могли

138

Анонимен

преди 10 месеца

Хубаво зимата имаше ледена пързалка там. Да го махат и да построят закрита целогодишна пързалка там. Да се пързаляме и да си спомняме за тоталитаризма, празните магазини и милиционерския терор.