35

Ревахте за банани

преди 10 месеца

Жоро павето на новото време. Честита демокрация

34

Анонимен

преди 10 месеца

Може да си имаме завършен психопат, но си нямаме завършена правна система. И законите ни са меки китки и правораздаващите в тях или са корумпирани или некомпетентни. Законът в България от мека китка изначално в ръцете на страхотен компетентен екип като тоя старозагорски съдебен състав се превръща направо в топящо се мекотело. И следва благодат в развъждане на психопати и закоравяване на престъпници. Долу правораздаванилната система в България, която ни убива!!!

33

До 30

преди 10 месеца

Какво очакваш? В Бг коччината модел за подражание са ти мутрите от 90-те, Джаро, Куката и Иво Андонов, а представата за мъжкар е просто добиче с бръсната глава, татуси, напомпан с химия и гледащ лошо. Тотална деградация на всички нива.

32

Щерю

преди 10 месеца

Точно!

31

Анонимен

преди 10 месеца

На този шашкънин работата му в заведението е да скача и да се отваря на пияници! С този майндсет всичко може да се очаква. Дано не го освидетелстват, защото ще може да си вилнее до живот безнаказано!

30

Анонимен

преди 10 месеца

И сега какво?Ще го изкарат луд за да не го осъдят ли?!

29

мъжа с макетният нож

преди 10 месеца

е типичен подръжник на възраждане.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Защо българските мъже,особено младите са такива комплексари?Липсата на самочувствие,следствие на нисък интелект и възможности ли е само или и липсата на възпитание също.Този индивид,освен за пазач,за друго явно не става и затова е толкова агресивен.

27

До 24

преди 10 месеца

Ще ти го напиша отново - не го оправдава. Но той е откачалка и не мисли от тая перспектива. Коп3лето има солидно досие и всеки в града го знае кой е.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Да те нарежат и обезобразят 400 пъти било посттравматически стрес...хахахахаха :)) Ще го оправдаят като нищо този психопат селинджър, дето скача само на жени :)))

25

Анонимен

преди 10 месеца

Малиий пък аз мислех да си търся секс в Стара Загора. По-добре недей! Там са още във варварските времена

24

Анонимен

преди 10 месеца

И това го оправдава ли? 90% от българските мъже са психопати, защото са безнаказани!!

23

До 17

преди 10 месеца

Добре бе, как няма да разбереш, че не е читав?? От километри му личи, а и в града всички го знаят.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Време е за Възраждане, партия без коалиция, партията с най висок електорален вот, време е да си върнем България, ножа е опрял до кокъл, води се война срещу нас, на карта е заложено съществуването на България!

21

Анонимен

преди 10 месеца

Избрала го, избрала го, защото се е държал добре.Най-миловидните хора в един момент, така могат да изтрещят, че ще се чудите откъде е дошло. Ако всички мислим, че срещу нас седят психопати докъде ще я докараме?!

20

До 10

преди 10 месеца

Не го оправдава тоя изрооод в никакъв случай, но родителите трябва да възпитават децата си по такъв начин, че да не се събират с подобни психопати. Има много читави пичове, които са сами. Изрррроът, освен с това момиче, се е занимавал и с друга, която му е родила дете.

19

Анонимен

преди 10 месеца

стига с туй моме, да не е христос :))))

18

Нане

преди 10 месеца

Мда... Това е напълно завършен краварски възпитаник... ===)))

17

До 1

преди 10 месеца

Когато момичето го е избирало,със сигурност не е знаело,че си има работа с психопат.А когато е разбрало,че не е много читав,се е отдръпнало.Но психопата не може да и го прости.На нацепения батка пр.стак му е наранено егото.И първичните му инстинкти тутакси са се задействали.Нещо като ум,разум,интелект в тази глава няма.Само мускули и татуси.

16

Анонимен

преди 10 месеца

съдийката докладчик се усмихваше през цялото време на интервюто за малтретиране на момиче,а председателят на съда,се появи неизбръснат,без зъби с фланелка за риболов,боже господи тези неадекватни хора правораздават.