104

Анонимен

преди 11 месеца

Това насилие не може да бъде темата на България. По всички национални телевизии само за този случай говорят и от време на време за Зеленски. Имаме много по-важни проблеми от случилото се с това момиче.

103

Ельоменат

преди 11 месеца

Да, преди 89 никога мъже не са биели и убивали жените си. Абе вие сериозно ли? Това, че медиите бяха държавни и се мълчеше не значи, че е нямало. Стига с тази соц носталгия и лъжи.

102

Анонимен

преди 11 месеца

До къде ни докараха политиците. Да съжаляваме за годините преди 1989 г. Тогава нямаше такова чудо.

101

есе

преди 11 месеца

всички като този на снимката, а бе леувайте се бе психопати долни

100

до 98

преди 11 месеца

С(ъс) сигурност си ***

99

Анонимен

преди 11 месеца

Единствено ВЪЗРАЖДАНЕ си мълчат !!!???

98

Анонимен

преди 11 месеца

Касапинът Георги Николаев всъщност е убил вече това момиче. Тя няма да бъде нормален човек до края на живота си. Държавата трябва да се концентрира върху ПРЕВЕНЦИЯТА. Само тя има тези лостове. Другия вариант е саморазправата " Око за око, зъб за зъб".

97

До 105

преди 11 месеца

В ГЛАВАТА ТИ Е ТОВА! ЛЕКУВАЙ СЕ, ЧЕ СИ ОПАСЕН КОЛКОТО Г.Н.! Психопат си!

96

Мен

преди 11 месеца

Каквато и да е била момче защо не я остави защо съсипа и нейния и твоя живот ! Сега освен ,че осакати нея съсипа и своя живот ... Вероятно да ескалират така нещата не е била стока тя ,но наказа себе си ,тя ще се оправи ... Има и по хуманни начини да покажеш ,че си разочарован от някой !

95

Анонимен

преди 11 месеца

Тази пишман мутричка ако го набарам, няма да оживее, аман от такива пишлемета дето се мислят за патриотчета :(( Ако аз го обезобразя до неузнаваемост, дали ще се чувства като бияч на женички това пишлеменце :)))

94

До 99

преди 11 месеца

Рената е на 21 МЕСТА. НЕ ЛЪЖИ! ДАНО БОГ ТИ ВЪРНЕ СЪЩОТО НА ТЕБ !

93

Анонимен

преди 11 месеца

Аз съм мъж. Имам семейство. Живеем както можем. И аз готвя, защото съпругата ми готви наистина ужасно. Преди година тъщата получи инсулт и трябваше някой да се грижи за нея. Не вървеше някак си аз да ходя, нали? Та.. разделени сме по принуда. Дали ревнувам? Сменяли ли сте памперс на 70 годишна бабичка? Пиша го това, защото в българската култура има нещо, което западняците ще прогледнат след столетия. Равенство. А тоя татуирания... даже и мъж не мога да го нарека. С татуси като паpцaл за под.

92

Анонимен

преди 11 месеца

Накрая да не се окаже възстановена като "бития" Пендиков, всичко по принцип е медиен пушек за прокарване ан определена политика сред обществото , айде на инстанбулската конвенция

91

добре бе, ИК

преди 11 месеца

ясно е, че много е изстрадала, дано се възстанови и вече да страни от мутренските кръгове. Но защо няма такъв медиен шум за жертвите на катастрофи, за тихо страдащите на мизерна инвалидна пенсия парализирани хора, за хилядите окаяници по различни причини? Толкова е оркестрирана цялата истерия, че се чудя, остана ли някой да не вижда кой и защо я дирижира?

90

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва да има инфо кампания със следния текст: "Лаапането на два едновременно е опасно за вашето здраве"!

89

Анонимен

преди 11 месеца

" Обикновено възпитаните и добре изглеждащи мъже не ги бива в кревата!До като добитъци като тоя им вършат работа!" - Личи си, че имаш личен опит с много мъже.

88

до 99

преди 11 месеца

Виж снимките на раните, пък тогава казвай "резнал я на едно-две места"! Този пр*им*ат е садист и комплексар!

87

Анонимен

преди 11 месеца

До 99 - Представинси, ако нялой ти "резне леко недълбоко" децата.

86

hah

преди 11 месеца

Така е като примера за истински мъж в БГ е - татуирана, напомпана, натокана фитнес батка, гледаща лошо по снимките и не само.. чалгаристан

85

Мен

преди 11 месеца

С Сигурност историята има две страни ,но не можеш да причини такова нещо на момиче и да очакваш да си безнаказан !