84

Анонимен

преди 10 месеца

Положението с трансовет/ейчетата и прочие *** вече е извън всякакъв контрол и е твърде късно. Всеки да си пази децата както може, ако иска разбира се. Това е.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Защо никой не пита колко от ЛГБТИците са толерантни към нормалните хора? Толерантността е двупосочна улица.

82

Мда

преди 10 месеца

До Тихомир А след това да видим колко от "неодобряващите" тичкат на работа при "омразния" шеф от тези хора.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Абсолютна лъжа.

80

Анонимен

преди 10 месеца

Такива хора има в цял свят, някаква хромозомна аномалия засягаща до 2 % макс от хората! Защо въобще трябва да се обсъжда, те си искали афиширане, ама и тези дето им обръщат внимание са виновни също!

79

Анонимен

преди 10 месеца

"Прокляттието" на половете осигурява промяна на гените и увеличаване устойчивостта на вируси и бактерии. Липсата на полове води до постепенно *** и еволюциониране до полове... Е, амебите се размножават с деление, ама то става само ако си едноклетъчно. И да, като пещерните хора сме - като започнали мъжете активно да ловуват без да позволяват на жените да им се мотаят в капаните, като от своя страна са спрели да се пречкат в домакинската работа, станало възможно да се живее и извън пещерите.

78

Тихомир

преди 10 месеца

Мдаааа ако интервюирате в София, я пробвай извън София, да видим дали процентите на одобрение няма да спаднат до под 10 %.

77

Всъщност

преди 10 месеца

До Лесно е Агресивната наглост на мразещите различните е неизчерпаема.

76

Анонимен

преди 10 месеца

След една година всички българи ще са най големите ЛГБТИ-та. Както на 10.11.89 от най-заклети комунисти изведнъж за една вечер станаха световните демократи. Българска работа бе..:)

75

Анонимен

преди 10 месеца

не ми пречат. Съществуват от мноооооого отдавна, колкото и да не им се иска на някои. Раждаш се такъв, не ставаш!

74

Обективен

преди 10 месеца

Аз ги считам за душевноболни хора и се моля за тях Бог да ги вразуми!

73

Лесно е

преди 10 месеца

Всички ще се отнасят толерантно към тях, ако забравят за претенциите да са "най-равни сред равните", ако не се самоизтъкват като по-изтънчени и по-чувствителни, ако престанат да търпят в своите среди отявлени педофили, и ако спрат с масовата античовешка мода да осакатяват деца с хормонални "терапии" и операции за "смяна" на пола. Нито са много условията, нито са неизпълними. Но не и според тях, защото агресивната им наглост е неизчерпаема.

72

Анонимен

преди 10 месеца

лгтб са финансирани от Black Rock и се използват за маша в тяхната игра,когато играта приключи ще отидат на бунището,будалите лгтб незнаят, че са използвани за пешки в играта..

71

Анонимен

преди 10 месеца

Аз не знам от кои съм, защото не съм имал близък контакт с такива хора. Познавам някои на здравей-здрасти, бил съм и на събирания, на които са присъствали такива индивиди, но не сме разменяли повече от 2-3 реплики. Докато е така и не ме притесняват, съм склонен да не им обръщам много внимание. Също и ако имат съзнанието, че вършат нещо противоестествено. Но ако са агресивни и опитват да сеят болестта си сред младите, тогава ще бъда крайно нетолерантен.

70

Анонимен

преди 10 месеца

"той иска да се отърве от проклятието на половете, донесло му толкова много беди и нещастия." - Ами то това проклятие би трябвало и теб да е донесло... Щото не знам по какъв друг начин би се появил? Или ти по друг начин си роден? Я разясни на аудиторията.

69

Анонимен

преди 10 месеца

Аз нямам нищо против към хора, които трябва да се лекуват. Медицината трябва да обърне повече внимание на намирането на лек за ЛГБТ отклоненията.

68

Мда

преди 10 месеца

До Хаху 99% от педоф е са с "хетеро" ориентация. Та, какво казваше?

67

до Парампарчаков

преди 10 месеца

"Проклятието на половете"? Пил ли си си хапчетата днес?

66

Анонимен

преди 10 месеца

Аз ги смятам за хора, които са пострадали от нещо и се отнасям снизходително към тях.

65

Хаху

преди 10 месеца

Не ги понасям ***.ругите,защото са сбъркани мозъци,защото парадират със извратената си сексуална ориентация и развращават децата....