383

Анонимен

преди 11 месеца

Какво ме интересува кой колко платил за нещо си

382

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, "Лицата, извършващи ресторантьорство, са длъжни да съставят ценоразписи - лист-меню за кухненската и сладкарската продукция и карт-меню за алкохолни и безалкохолни напитки със съответните продажни цени и грамажи."Кое не ти е ясно?

381

Анонимен

преди 11 месеца

Като има клиенти следващия път пърожилите ще излязат 1000 лева.Хора престанете да плащате на скъпи заведения.

380

Маниака

преди 11 месеца

До Анонимен - Тея там са повечет в Отпусдк той докато вида некво движение тоа срлучай то ще дойде първия сняг за съжаление.иначе си прав.

379

Маниака

преди 11 месеца

ДА добра сметка , после с ечудат тукашните ресторантьори защо няма клиенти и какво се случва , е те това се случва на чужд гръб и 1000 тояги са малко а ,но съм съгласен с последния пост разко ще има се "повиши" оборота след това видео и според мен и по телевизията ще ги итипосат, после ходете по българското черноморие, порция цаца 12 лева /при положение че не борсата килограма е 5 лева а при рибарите САфрида е на 8 лева килото/ кво да кажа СПЕКУЛА и БЕЗОЧИЕ до безобразие на фона на стегнацията.

378

Анонимен

преди 11 месеца

че даже им обяснява че теглото на пържолите било 1350 гр. в сурово състояние:))) ама моме 1-во си решила да закръглиш нагоре, ако приеме че е така, 2-ро ти си ресторант не сервираш месото в суров вид, грамажа на порциите в менюто трябва да е посочен след студена и топла обработка, откъде накъде ще маркираш тегло в суров вид, да не си супермаркет, и 3-то като искате да продавате на грамаж маркирайте на грамаж, от всякъде в нарушение и по закона за туризма и по наредбата, просто сте си за запечатв

377

Анонимен

преди 11 месеца

Щом са платили в брой, значи са знаели за какво става дума, ама после се правим на интересни за малко слава.

376

Тц,тц

преди 11 месеца

Това заведение си направи такава "реклама", че вече може да освободи обекта!

375

Диоген

преди 11 месеца

Най-много вярвам на думите,че служителката от ресторанта ги била "предупредила" за цените :-))А месото явно е било от онзи специален сорт,от който после в тоалетната изхвърляш златни песъчинки..

374

Анонимен

преди 11 месеца

Бизнес не се прави по този начин. Хората обичат да има точна цена а не пържолата да се тегли и ако излезе по-тежка да платиш повече. Това е все едно ако си поръчаш пица да платиш повече понеже по принцип пицата в заведението има по 5 саламчета а твоята се е оказала със 6.

373

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 386 Искам точно написаният текст от наредбата, а не да ми обясняваш ала бала.

372

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 396, е голяма голяма ама па 5,40 за 400 мл. и то това без ДДС :) и това във Варна в некакво скапаняшко заведение, представям си какво е по курортите в по-хубавите кръчми

371

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 376, когато в менюто ти е написано 100 гр. порция 35 лв. и ти поръчащ 3 бр. порции, следва след това в сметката да видиш 3 бр. порции по 35 лв., а не 14 бр. по 35 лв. а сервитьорката да ти обяснява че видиш ли ти била сложила по-големи пържоли по половин кило и от в сурово състояние, в менюто се пише ясно и точно грамажа на готовата порция, а не грамажа на нужните продукти, от които се прави порцията, кое не ти е ясно още?

370

Тия от Варна

преди 11 месеца

Направо да слагат една табела отвън - "ТУК ЛЪЖЕМ ХОРА", та поне фирмата(формата) да съответствува на съдържанието!

369

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 390Бирата я продават по заведенията навсюкъде с голяма надценка.

368

Мутренска философия

преди 11 месеца

До dtj...Щом клиента(който иначе би трябвало да има винаги право, както гласи старата търговска максима) е прецакан и е платил една невероятна, неоправдана и солена сметка и е дал гласност на това, то той веднага бива квалифициран като "селянин"(щото видите ли само "гражданите" могат да ходят на ресторант), ***, не можел да чете и т.н. епитети вероятно дело на все такива "ресторантьори - мошеници"!

367

Анонимен

преди 11 месеца

човека си поръчал 3 бр порции, ама те понеже имали само големи пържоли та решили да му маркират 14 бр. порции :) ЦИРКАДЖИИ, наш кога че им платим на такива, а като гледам в бона минералната вода 4,20, наливна бира 400 мл. 5,40... то баре да беше убаво заведение, а то некакво като студентски стол, егати

366

Анонимен

преди 11 месеца

Накрая да не се окаже че това заведение на Ричард Алибегов - може да съм му сгрешил фамилията но имам предвид човека който редовно гостува по медиите да се оплаква че бизнеса не върви.

365

Чичо Спас

преди 11 месеца

Едно време, при бай Тошо, никога не са лъжели за цената на рибайстека в ресторанта.

364

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, към нея има и доста приложения и таблици