18

Анонимен

преди 11 месеца

По-рано тази седмица Президентът Путин и Председателят Си участваха във видеоконферентна среща на върха на световнозначимата организация ШОС. Нещата са прекрасни за руския и китайския народи, отбелязаха двамата лидери.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Байдън позвънил на Чарлз III и в телефонен разговор двамата са обсъдили най-ефикасните методи за борба с ревматизма, склерозата и деменцията.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Казал му е "нещо ми топли памперса, най е време за следобедна дрямка". Китай е икономически, индустриален и технологичен гигант - ако ви дръпне килима, западните индустрии ще им трябват години, докато намерят заместители на производствения капацитет на Китай. Имат планина от пари, много повече от ФАЩ които са затънали в неизплатим дълг, близо 1.5 милиарда местен пазар и още 4-5 милиарда глобален. Краварите са тия, които не могат да съществуват без да е на гърба на целия свят...

15

Ха ха

преди 11 месеца

Заглавието счупи ***! Китай е най-голямата суперсила!

14

Анонимен

преди 11 месеца

Китайски военни, промъкнали се на самолета-шпионин на САЩ, са били приятно изненадани, като са открили, че всичката секретна апаратура, намираща се на самолета, била произведена в Китай.

13

Китай

преди 11 месеца

е новата суперсила в света....................заедно с Индия!!!

12

Анонимен

преди 11 месеца

Байгън от Байдрън! Светът ще е по-добро място, ако го няма злото САЩ и по-конкретно злият капитал на саш!

11

ПЛАШИ ГАРГИТЕ

преди 11 месеца

Най великата демокрация САЩ ,страхотен виц за евроджендри! Вчера Байдън е одобрил доставката на касетъчни бомби за Украйна! Тези боеприпаси са забранени ,както химическото оръжие! Разбира се това ще развърже ръцете на Москва,защото тя не е Ирак,Иран,Сирия Сърбия Япония и още 20 държави бомбандирани от САЩ! Краварската държава е световен терорист номер 1 и скоро ще си го получи!

10

Господин Си

преди 11 месеца

Аз си замълчах защото тоя памперс не говореше на мен,а на Мао Дзе Дун.

9

Ученика

преди 11 месеца

Съвременен Китай е рожба на ЦРУ

8

Напомняне

преди 11 месеца

Кучето си лае, керванът си върви. Деменцията си приказва, но знае( или по-точно неговите кукловоди знаят), че другарят Си вече си стиска ръцете с Вовата. Дръпнатите очи, изпитаха една криза 2010 год, сега берат ядове с правата на човека, но все още са водещи в световен мащаб по производство. Индусите, и всякакви там наченки на нови производства и технологии, са много далеч от истината за съревнование.

7

СССР

преди 11 месеца

преди да се разпадне.......................все имаше разни дъртаци начело..................за генерални секретари на КПСС!!!Сега и САЩ май така...................дали не идва края на империята САЩ????

6

???

преди 11 месеца

Оня дъртак с деменцията Байдън още ли не е пукнал???Е....................няма да живее много.........................то е ясно!!!

5

Анонимен

преди 11 месеца

Хора, деменцията не прощава

4

Бий Русия !!!

преди 11 месеца

Дъртия памперс днес разреши касетъчни бомби за Бандера! САЩ са най голямото зло на света и трябва да се унищожи! Дано Путин случайно се подпре на копчето за Посейдон и приключи с обора,заслужават си го!!!

3

Ето част от

преди 11 месеца

предупреждението :Бай Дрън :" Внимавай,приятелю ОМакрон! Тези испанци са коварни! Виж как австрийците...ъъъъ...австралийците....Полша ще загуби войната в Иран! Да живее кралицата! Сенатор Маккарти изправи се да те видя,къде си? А,почина ли? Добре,ще го поканя друг път,когато е свободен... Африка трябва да спре колонизирането на Франция! Аа, добре,обратното значи?!? Франция трябва да спре да напада Азия! Слава Лихтенщайн! "

2

Анонимен

преди 11 месеца

баси дедека заплашва Китай. Тези съвсем изперкаха.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Този плаши ли ги?