145

Анонимен

преди 11 месеца

Ако ПП не вземе София на местните и ТО С ГОЛЯМА ПРЕДНИНА, мисля, че ще е време да си ходи ;)

144

ТОЙ ЕДНО ВРЕМЕ И

преди 11 месеца

ХИТЛЕР ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗНАЕМ КАК ЗАВЪРШИ

143

Анонимен

преди 11 месеца

Абе той да внимава какво пие и яде, че тук здрави и прави хора получават инфаркти ей така от нищото или падат в кладенци ... Фащ нещо му били набрали ...

142

баба мара

преди 11 месеца

кои го е канил по чия покана идва при 40 процента изб активност не е добре дошълда се връща и да си вземе псевдопосланика обратно

141

Анонимен

преди 11 месеца

Предлагам, докато Шматката е в БеГейско, Велика Рус да си вземе Одеса. :)

140

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 157 - То с проститутките е така. Отначало само да се съблече гол, после да прави това онова и някак си след време някой вади парата и нашата осъмва в хижа с 12 мъжки, магаре и липсващи зъби ... ама вече не е проблем за нея. Че и нашия така.

139

Проклятието на Зеле

преди 11 месеца

С който политик се срещне, той е вече политически труп! Питайте Борис Джонсън!

138

от къде

преди 11 месеца

на къдете този молец иска президентът да се среща със зеления! Той не го е канил и като какъв се явява, че да заповядва на президента. Слава богу, че живота на молците е кратък!

137

Молец

преди 11 месеца

Не забравяйте да му оближете добре задната част, само това можете....ако знаехте колко ви мразят всички Българи, щяхте да се чупите отдавна нанякъде, но не се трвожете, скоро ще ви изпратим подобаващо.

136

Анонимен

преди 11 месеца

Нали се заклехте че ще работите за България, и какво получаваме, закупен реактор за 1.4 млрд. го подарявате. Има инфлацията и този реактор в момента струва поне с 3 млрд. ама вие сте продажници и само продавате, нищо не създавате.

135

Анонимен

преди 11 месеца

За Радев гласуваха 1.5 милиона ... за вас нямаше и 300 000. И да не забарвям, че повечето гласуваха, защото Радев ви се довери преди 2 години.

134

Да не забрави

преди 11 месеца

Навръщане да си взима просто киро и денков може и боце с шиши да прибере

133

Анонимен

преди 11 месеца

Такова подмазвачество нема братче, още малко и ще се надупят да го пемат целия от янките :))) Моля Днес да не ни показват повече снимката на джуджето-наркоманче, стига толкова пропаганда :))

132

Ах на Румбата

преди 11 месеца

Ще му се разруши реномето на русофил сега .Най -доброто което може да направи е да инсценира дископатия или хемороиди и да не отиде

131

Цяла България

преди 11 месеца

Мрази Зеленски!!

130

Анонимен

преди 11 месеца

"Аз се обадих на Радев и му казах - ще идва президентът Зеленски, затова намерете начин да се видите с него!" - Тоя за какъв се мисли точно? Партията му реално няма и 15% подкрепа, никой не го спрягаше за премиер допреди 5 месеца и сега реши, че на Президента ни има право да заповядва.

129

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно е и колко милиарда ще ни струва честа да ни посети и да ни се накара, че не им помагаме достатъчно? Разбира се, за правата на българите в Бесарабия никой няма да го попита. Както няма да го попитат как така даде украинско гражданство на осъден в три държави от ЕС и го спаси от екстрадиция.

128

Космонавт

преди 11 месеца

До 148 Ето ги истинските "патриоти" болшевики. По добре да думнат шарената джамия - Кремъл.

127

н.а.полк.Лили Иванов

преди 11 месеца

Нямам нищо против каузата на Украйна, имам много против ревностните наскоро излюпени евроатлантици у нас, защото ги знам колко струват като хора, не повече от дядовците и бащите си, дето бяха комсомолски секретари, и тормозеха нормалните хора.

126

Зеленски е вампир

преди 11 месеца

Не може да пристъпи прага на къщата ти без да го поканиш, но влезе ли ти изсмуква кръвчицата! Въпроса е кой предател го покани?