26

Анонимен

преди 11 месеца

да сме като мур гавите, които издържаме, да народим по 10-15 чавета, но не сме, искаме децата ни да живеят нормално, да ходят на училище... а доходите не са достатъчни за нормален живот и издръжка на повече от 1 дете

25

Тихомир

преди 11 месеца

От живеене на тая пуста демокрация, от кеф, от ескурзии в чужбина и от много пари, не ни остана време да си направим и отгледаме деца. Човещинка, кво да правиш, нема друга причина, нема!

24

Анонимен

преди 11 месеца

За сметка на това пък домовете са им пълни с кучета и котки.Какъв човек трябва да си,за да не искаш да имаш дете?И да си търсиш всякакви оправдания!Саможивец?Егоист?Защо украинките дойдоха с по 3,4 деца,а българките не искат да раждат?Те по-богати ли са от нас?

23

Деца без родители

преди 11 месеца

В "Махалата" е точно обратното - родители без деца няма, има деца "без родители". Колкото щеш.

22

Хаха

преди 11 месеца

Проблемът е основно в женския пол. В момента младите жени искат кариера, цяло лято на морето, пътувания, коктейлчета и да спят до 10. Тва не се връзва с ангажименти като сменяне на памперси и будуване заради бебешки плач.

21

Анонимен

преди 11 месеца

За да отгледа дете, едно семейство трябва да има доход поне 8 000 лв. Говоря за София конкретно. Иначе го обрича на мизерия. По-добре да не го създава въобще. Да се мъчи и да е роб на крадливи олигарси.

20

бай работник

преди 11 месеца

Баба ми казваше - "Като се проеббе народа на война е" !

19

Анонимен

преди 11 месеца

Какво значи самотни родители без деца ?

18

...

преди 11 месеца

въпрос на избор - колкото и да се тръшкате, не всеки ще се лъже да отчува данъкоплатец в днешно време.

17

Анти Тяло

преди 11 месеца

Е сега ще дадем оръжия на Украйна и ще тръгнат нещата. А дойде ли Зеленката ще премахне бездетните!!!

16

Demonaz

преди 11 месеца

На бълхарската жена все и липсва екшън и емоции. Ако и е спокойно и трябва си гледа детето не издържа. Като вземе пестниците от някой комплексар се оплаква,но тайно се радва. Бълхарската жена е убиец на нацията. Важно е да легне с някой афроафриканец или евроараб и да продаде народа си.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Все успехи на демокрацията

14

Някой

преди 11 месеца

Като се говори за брак ми идва да се смея от сърце.Голям цирк с пари от заеми и поръчваш като просяк на кумовете трябвало добре да се отчетат или подарък екскурзии в чужбина да ти подарят.Дефиле с бяла рокля нищо, че душата гнила хахаха или модерните обети и после грозни скандали горките деца пари и имоти и после още три брака по същата традиция.Неизвестно колко изневери.Деца от всяка следваща или всеки следващ.Радвам се, че се обичаме без хартия на която бих правила копия да я късам всички ден

13

До 8

преди 11 месеца

Работа има колко искаш. Който е решил, че иска да го играе жертва и да е безработен, значи така си е избрал да живее. Е няма как да казваш как няма да работиш за под 2000 лева чисто месечно, а да нямаш никаква квалификация и умения. Двама човека с 3000 лева чист общ доход ще живеят много по-добре отколкото двама безработни с 800 лева месечен доход от помощи.

12

До 1

преди 11 месеца

Двете ти баби са имали по пет деца и никой не им е давал заплати.Отгледахме си чалгарско и неграмотно поколение,което освен за дискотеки,силикон,алкохол и дрога,за друго не мисли.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Страхотна новина за зелените и особено за глобалистите.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Жените имат много високи изисквания за жилище в София и няма как.

9

смели хора

преди 11 месеца

Имам познато семейство което си осиновиха две деца , и си ги гледат чудесно , и за това шапка им свалям !!!

8

Бай Тошо Правчански

преди 11 месеца

"Кой не скача е червен." Помните ли? Много скоро ще престанете да скачате,така да знаете.

7

Анонимен

преди 11 месеца

До ? Безработни и немат пари. Не може да си купи храна камо ли дете.