7

Анонимен

преди 10 месеца

Плановете разделят територията на три зони. България е в южния фланг на санитарния кордон /фронтовата линия/. Отан има за цел да разполага с до 300 000 бойци, готови да се пренесат на източния фланг по външните граници на организацията в рамките на 30 дни.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Добро утро!

5

Българин

преди 10 месеца

Немога повече да живея в такава дължава пълна с проруски плебеи.прости нагли пудкодоносници комунисти ушеви ***.комплексари и ХейтъриТова е по зле от психиатрична клиника.Затова другите държави са по развити защото просто имат по добър материал!

4

О-ДА !

преди 10 месеца

До НАТО: вие в НАТО сте едни мъженствени .... на чело с Американския адмиралски разпррран свинтер и с пасивния педдерассст Солтенберг .... едни мъже сте в това НАТО

3

Анонимен

преди 10 месеца

1Окупирани арабски територии. Има такова понятие от ДЕСЕТИ:ЕТИЯ. Къде са санкциите на ЕС и на НАТО? МОля? Напротив ! Продължавайте да окупирате!

2

Анонимен

преди 10 месеца

Цялата западна(ла) политика от ВСВ насам, а може и от по-рано, е насочена към война с Русия. Основната причина - ресурсите. Допълнителна - бърка им плановете за световно господство. Останалото е маскарад за лековерните.

1

Слава Украини

преди 10 месеца

Слава НАТО