81

Анонимен

преди 1 година

Празни приказки. А на Бочето му спасихте заадника. Това ще ви изяде главата.

80

Анонимен

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца. Кире, ама много си глупав и си мислиш че всички са като теб. Корупция в България "няма", а старите поговорки казват, което не се купува с пари се купува с много пари.

79

Анонимен

преди 1 година

за развитие на страната и собствения си живот тук и сега, България ще възвърне това което е имала и ще има Светлина. Работа се иска то ученика /човека/ , затова и сте слезли тук. Богата държава - но бедни хора. Окадена държава и окрадени хора и краденето продължава. В КРАЯ НА ЗЕМНИЯ ЖИВОТ ЧОВЕК РАЗБИРА ЧЕ ЦЕННОТО Е НЕ В ТОВА КОЕТО ИМАШ, А В ТОВА КОЕТО СИ БИЛ! :))

78

Анонимен

преди 1 година

Баща ти бай Петко е бивш комунист! Какво си се разпенил като бясно куче? А ти си комунистическо изчадие!

77

Koko

преди 1 година

Русия се разпада. България трябва да подели с Украйна руската част от територията на Волжка България. Полага ни се затова, че 45 години и още 30 след това изсмукват държавата ни. И да ни върнат златото - 22 тона, което взеха уж за съхранение през 1960 г.

76

Анонимен

преди 1 година

В БЪЛГАРИЯ , тези които управляват и не им ПУКА НИТО ЗА БЪЛГАРИЯ, нито за Хората, освен за лични изгоди произлизащи от АЛЧНОСТ която произлиза от низшите сили и Дявола всичко свързано с пари води до обедняване на Душата и нейните страдания както на земята така и в невидимия свят. Накратко. Докато българите, народа продължава да Търпи униженията да сме най - бедната страна в Европа с ниски заплати пенсии и мръсотия навсякъде, ще страда. Ако човекът народът направи промяната т.е работи

75

Смех

преди 1 година

Мен ме кефи, как новия американски пудел Денков, от поста си на сегашен шеф на Гейтапо, фантазира за някакво си Гестапо от Възраждане.

74

Спеца

преди 1 година

От 30 години се мазним на Запада и сме пълни с прозападни агенти , а не с проруски!Тоя Кирето и Кокорко сто на сто са от ЦРУ , на някоя най-нисша роля , защото очевадно не са много умни!

73

Тихомир

преди 1 година

Тоя па витаминозния все Русия му виновна. Вземете я изтрийте от картата тая пуста Русия, че да видим тогава кой ще е виновен за импотентността им (имам предвид политическата и управленската, иначе разбрахме че го вдига от Лена).

72

Достатъчно

преди 1 година

Вън комунистите от ПП и ДБ от България. Да не вземем ТОЯГИТЕ.

71

Анонимен

преди 1 година

Кицата иска да е играч, но може да отнесе големите шамари скоро. В смисъл може да яде полоний :D

70

Анонимен

преди 1 година

Агонията на укронацисткия режим и съпровождащото го безумие - жалко зрелища.

69

Анонимен

преди 1 година

Няма изчистване от тези предатели. Първи трябва да е кауна на Дондуков 2 и след това всички надолу по йерархията...

68

Анонимен

преди 1 година

Хората му държат сметка за американската пета колона в странта, а той в прав текст си казва, че всичко в страната става след одобрението на "посолството"....

67

Анонимен

преди 1 година

кирчо коквж ще кажеш зо кжмениста второ поколение от банкя за военния министър завършил московската генералщабна академия - монито паси дето баща му беше ляв *** на бай тодор- зя партийната секретарка на плевенския съвет цецка цачева - нема да ми стигне мястото ти си една смр-ад-ли-ва радиоточка на американското посолство

66

Достатъчно

преди 1 година

Тоя е бая луд, две думи не може да каже на кръст. Да си ходи за Канада.

65

а бе

преди 1 година

а бе, нали Русия е рухнала, бензиностанция с ракети, Нигерия със сняг... чипове от пералните за ракети, какви руски агенти...

64

Анонимен

преди 1 година

Оф.... 35 години след падането на комунизма - още бълнуват за комунистите. Те хората отдавна си заминаха, няма ги вече, тоя още от тях реве.

63

Кухенски дебат

преди 1 година

Всъщност западняците постъпват глупаво точно както Хрусчов, когато Никсън в кухнята на прословутия "кунхенски дебат" му предложи "хайде да не се състезаваме военно, а икономически" и Хрусчов веднага захапа и се съгласи - безумие! СССР който тръгна от нищото, след разрушенията от ВСВ да воюва икономически със запада който 300 години ограби най-богатите държави в света. А сега Путин ги прикара да се състезават военно с Русия, което съсипва икономиките им, а Русия се възражда.

62

Анонимен

преди 1 година

А кандитата ви за кмет на София , какво го правим ?