24

Анонимен

преди 1 година

"Наказателното дело срещу Пригожин не е прекратено. Разследването продължава", заявил анонимен източник. Ние трябва ли да му вярваме?

23

С нами Бог

преди 1 година

Продажните анти български къ*рле*жи на Путин и МитрофаноВА от Възраждане-ЛГБТИ трябва да бъдат забранени и съдени за антибългарска дейност и държавна измяна .Да живее България !

22

Анонимен

преди 1 година

Дмитри Уткин ще е новия командир на Вагнер.

21

Анонимен

преди 1 година

Продажните анти български къ*рле*жи на Сорос и посолствоТО от ППДБ-ЛГБТИ трябва да бъдат забранени и съдени за антибългарска дейност и държавна измяна .Да живее България !

20

Анонимен

преди 1 година

Опорката на глyпавите русофили, че опита за преврат е фалшив отиде на кино...

19

До 17

преди 1 година

Така искат да мислите комунистите! През комунизма интелигенцията беше обявена за враг на народа. Тогава на почит бяха селяните.

18

Перниканец

преди 1 година

Целия свят разбра, че Путин е doлeн страхливец. Аре Боце го изпраха, ама неговите кюлоти кой ще пере? Копейката предполагам не изгаря от щастие - той е руснак само на думи, но като всички руснаци обича златото и доларите

17

Руши Виденлиев

преди 1 година

Всиичко се връъщаа

16

До анонимен 10

преди 1 година

Интелигенция стана нарицателно на продажни предатели.

15

Анонимен

преди 1 година

Има цяла "армия от писачи на новини" създаващи тези фалшиви "новини", които се дават наготово на медиите в България и в целия ЕС с цел промиване на мозъците на простолюдието. Целта е да се създаде образа и представата, че Русия е враг на всички, а САЩ е доброто ченге, което помага на всички безкористно.

14

Анонимен

преди 1 година

Русия никога няма да стане нормална държава! Най малкото западът няма да го позволи. На практика никоя от великите сили няма интерес от силна и просперираща Русия. Всички искат да я унищожат и да и вземат територията и ресурсите. В момента най много са си наточили зъбите Китайците. Сега само изчакват удобен момент.

13

Московские новости

преди 1 година

Българите си гледайте евроатлантическите ценности и не се занимавайте с въпроси, които дори вашите господари от САЩ и ЕС не разбират.

12

Аз... само да питам.

преди 1 година

Аз само да питам, МВР какво чака? Някой от Възраждане да убие някой, че да вземе мерки срещу тях. Това ли чакаме сега?

11

Анонимен

преди 1 година

Преврата е приключил успешно, другаря Путин е отишъл на концерт на Кобзон, в момента се обсъжда личноста, която формално ще наследи диктатора и какво да се прави със специалната военна обоссррация

10

Подлистник

преди 1 година

Народа е жаден за руска пропаганда, но тя се подтиска за сметка на американската пропаганда.

9

Анонимен

преди 1 година

Ерата на Путин приключи! Друг е въпросът колко дълго ще продължи смяната на режима. Такива диктатори обикновено не си тръгват доброволно. Дългогодишните режими се сменят с преврат. Остава да видим кой ще го направи. Има доста руска интелигенция прогонена в чужбина която в даден момент ще се върне да управлява Русия. Путин за толкова години засегна доста интереси и рано или късно отмъщението ще дойде. Всички диктатори свършват по един и същ начин.

8

Анонимен

преди 1 година

Ако не го осъдат армията ще се распадне и секи ще се бие със секи. Но Пригожи е командир на затворници та няма голяма разлика.

7

Анонимен

преди 1 година

нали Нелчето каза че няма да бъде разследван или преследван?

6

Анонимен

преди 1 година

Театър за простолюдието на Раша е това разследване,но и доказателство, че опита за преврат е бил реален... В момента се определя кой да замести диктатора.

5

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

НЕИБЯТНО