132

Анонимен

преди 1 година

Кати няма с какво да се похвалят броят загубите на Русия и някакси уркопитеците печелят от това....а реалността все по плачевна! Война срещу ядрена сила, с просия за танкове не се печели! Научете се ***!

131

Анонимен

преди 1 година

Нещо за великата офанзива моля?!?

130

анонимен келеш

преди 1 година

Вовата много Руски майки разплака и почерни:):):)Много жертви:):):)Нашите Русофилчета се правят,че все едно няма нищо:):):)

129

Само факти

преди 1 година

Купянск си е на фронтовата линия от....година. Голямо настъпление...взехме ли някаква улица? - да, братушките освободиха 30 квадратни километра, това са 3 километра в дълбочина на 10 километра фронт, никак не е малко, ама твоите западни господари мълчат като нacpaни, защото още се надяват фашистите да си върнат тази територия и да не се налага да признават, че ги бият като крастави кyчeтa в кебапчийница.

128

Анонимен

преди 1 година

Те нямат танкове! Нямат и боеприпаси от миналия Март! Ако губят значи имат, тоест лъгахте ли жалки журналистчета?!?

127

Дзивко

преди 1 година

Абе тия цифрите ги нямат за нищо, мен друго ми е интересно, как цялото НАТО не видя от спътниците, 10 - 15 км рубежи за отбрана с логистични коридори дето са изградили руснаците, за тва офанзивата забоксува, сега втория опит ще е при язовира, че водата унищожи някое и друго минно поле и рубеж, те за тва им дадоха и катери, да минат по вода, за тва бутнаха и стената..., и пак няма да минат много напред

126

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Аз лично имам доверие само на Oryx. Там са документирани със снимков материал около 550 загубени руски танка (150 пленени от украинците). Всъщност загубите са доста по- големи защото много от унищожената техника не е документирана. Например ако самолет е свален в тила на руснаците и никой не публикува видео или снимки, загубата не се отчита в Oryx.

125

Анонимен

преди 1 година

Америка даде заден за Украйна в НАТО ,защо ли ???

124

Анонимен

преди 1 година

Видя се че старото съветско е по добро от модерното западно оръжия . И да замазвате тя голата истина лъсна

123

Баба чичолина

преди 1 година

Руските танкове са като мираж.хем вече няма,а пак се появят.

122

Анонимен

преди 1 година

След инфлацията са 40000 .

121

Анонимен

преди 1 година

Дали цар бомба би отишла на гости в САЩ? Войната в Украйна би свършила веднага.

120

Анонимен

преди 1 година

Загуби ги в книжката с приказки за деца и юноши, разпространявана от запада под формата на "новини".

119

Големия памперс

преди 1 година

Давайте, още може - където 4, там и 400, може и 4000, още по-убедително 40 000, а най-убедително 400 000, абе..... с две думи котенцата тези дни ще са в Москва.

118

Анонимен

преди 1 година

Абе онова дрогираното като се назоба довечера,утре току виж Русия е загубила над десет хиляди танка,само пълен продан може да се хване на тая кука,Русия загубила 4000 танка а виждаш ли Украйна загубила едва 540

117

Анонимен

преди 1 година

Накрая укаринците ще отнесат няколко атомни бомби и ще се кротнат.Дано да са такива като в хирошима и нагасаки а не по 1 мегатон че ще ве вдигне много горещи частици

116

До Анонимен

преди 1 година

Верно ли? Професора още ли разправя тия небивалици? Бахмут трябваше да падне преди година по негови изчисления. Трябва да смени модела и техниката, да мине от Правец на нещо по добро. Слаби и бавни сметки вади. Гледам си го копнал от руския сайт Блиц...В Поглед кво пише?

115

Христо Христов

преди 1 година

До 175 "... клоунът знае как да управлява Леопардите и затова ги дръпна назад и ги скри на линията на третия ешелон." - още преди 4-5 месеца беше казано от немците и британците, че Леопардите и Чалънджърите не трябва да се използват на първа линия. После се включиха янките и ги пратиха на фронта... та да видим като дойде ред на Ейбръмсите докъде ще стигнат.

114

Анонимен

преди 1 година

BLIC Проф. Витанов: Съотношението на загубите отива към 5 единици украински загуби към 1 единица руски загуби по отношение на живата сила и около 3:1 по отношение на техниката. Тук е по-малко, защото украинска техника вече много не остана.Ето Евросъюзът гласи нови 50 милиарда евро. Откъде от вноските на страните членки, разбира се. Тоест и с нашите пари крепят тази война, която изобщо можеше да я няма. Украйна ще загуби тая война и ще бъде разкъсана. Това отдавна е ясно и в американския и в руския генерални щабове и в генералните щабове на други страни.

113

Анонимен

преди 1 година

Може и толкова да са загубите. Щом се наложи да вкарат Т-62 във войната, значи съвременните танкове вече не са им много. Даже и на парада бяха символична бройка.