24

някой

преди 1 година

Пишете пълни глупости !Мислите ли, че някой вярва на тези писаници ?Дрън дрън та пляс ай сиктер ...

23

Анонимен

преди 1 година

На против....14/43 е статистиката...Вадете калкулаторите...

22

Кирчо

преди 1 година

1/3 ни одобряват, но след ала - бала стават 2/3. Пускай пералнята!

21

иначе казано

преди 1 година

75% от българите са против колониалното правителство, а пресидента има подкрепата на 49% от Българите

20

Анонимен

преди 1 година

То е като ,, на половината празна чаша" .И ,,на половината пълна чаша".А още ми прилича на ,,преливане от пусто в празно"..Тук едни партии само си преливат гласове.От ,,пусто" в ,,празно"...

19

БАНко

преди 1 година

СЛЕД 10 МЕСЕЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТО ИМА ПО ВИСОК РЕЙТИНГ ОТ ПРЕДАТЕЛСКОТО НА ,ППДБСДСГЕРБАТА" ЗА СЕДМИЦА !!! ЩЕ ЗАВЪРШИ КАКТО ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПАРЛАМЕНТА - 7 % ОДОБРЕНИЕ !!!

18

Анонимен

преди 1 година

Всичките тези изброени проценти със или без ала бала са?

17

Анонимен

преди 1 година

Абе и аз щях да ръкопляскам на Радеф и Борисоф..Ама държах здраво волана.Фс не изхвърча от Автомагистралата на големите виражи.Правило първо..Дръж здраво волана когато караш по българска магистрала.

16

Хахаха,

преди 1 година

стъкмистика бг :)Попитахме "спонтанно" 100 "напълно случайни минувачи" :) Слезте от розовите облаци и излезте от София,където ще срещнете "одобрението" на хората в "провинцията",те ще ви кажат какво точно мислят за пр0дажниците във властта... Но пък тогава проучването ще се окаже,че не е съгласувано и одобрено от посолството,нали? :)

15

Алекс

преди 1 година

Процентите за Радев от социолозите са без значение.Хвана си втори мандат и никой не може да го помести от Президенството.При Денков положението е друго.След местните избори ББ ще раздава шутове.

14

Анонимен

преди 1 година

Пълни, несвързани, нелогични, общи приказки и измишльотини...!

13

Ооо Румба

преди 1 година

Кво става брат

12

Донос.бг

преди 1 година

А кабинета Денков и оная...колко го одобряват? 7, 10 % ли? М?

11

Анонимен

преди 1 година

Axa знaчи, ako e noлoвинaтa e нeogoбpeниe, a ako e тpeтинa e ogoбpeниe?

10

Герен

преди 1 година

ТАКА Е.... ЩОТО ПИТАТ САМО ИЗБРА И ЛЮДЕ. И СТЪКМИСТИСТИКАТА ИМ ВЪРВИ. ВСИЧКО У БГ СЕ ПОСТИГА С ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ.

9

Анонимен

преди 1 година

Абе, преди време минах по край една кръчма.По нашему и викат ,,Пивница"...От вътре се разнасяха само псувни.По неизвестен адрес.

8

Анонимен

преди 1 година

Радев го избраха над 2 милиона българи, за зубърчето Денков наскоро научих, че съществува, но това е манипулацията на политиците :)))

7

Анонимен

преди 1 година

Преди време излезе една ,,статистика"..Че българина е забогатял прекалено много.Даже изпреварил западно германеца.Така е...Просвещавайте народа вие ***.Вземе да забогатее.И няма да разбере.

6

Ei pay media

преди 1 година

Ама ме кефите платените щатни драскачи, как пишете, вие сте богове....1/3 одобрение срещу 51% не удобрение, аре като с меренето на домати с краставици, сантиметри метри и други от 1ви клас да изравним единиците. Нека са в проценти и нека става въпрос за одобрение, да сме позитивни. Ако сте обективни....Позивтивно...49% Одобрение за Радев, срещу 33%одобрение за кабинета Денков.Негстивно...Ако искаме тъгаБлизо 70% са против Денков срещу 50% противници на Радев

5

Анонимен

преди 1 година

Още едно майсторско отиграване на ситуацията от Генерал Борисов. Излезе от ъгъла в който силите на мрака го бяха притиснали с обвиненията, че е корумпиран премиер и мафиот, и се върна отново като основен фактор определящ управлението на страната. Изпълняващите длъжността скоро ще осъзнаят своята зависимост от опита на Генерал Борисов и неговото отношение към тяхната работа, житие и битие.