50

Kalin72

преди 1 година

До КокоМинусите са заради отношението ти към Путин и Русия, не за Ботев и Левски.Ей тук прочети за какво става дума:https://twitter/RobertKennedyJr/status/1661478810926317568?lang=bgИ ей тук:https://wwwmondreams.org/opinion/the-war-in-ukraine-was-provoked-and-why-that-matters-if-we-want-peace

49

Ти да видиш..

преди 1 година

Ще има още падащи от балконите.Русия да загуби войната.. !.Срам , срам.

48

Хе хе

преди 1 година

Реалността е, че Нова Украйна Загуби Войната. Всички притеснения са, как ще реагира Колективният Запад и докъде е склонен да Ескалира конфликта.

47

БАНко

преди 1 година

НАЧАЛНИК ЩАБ НА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ПРЕДИ МЕСЕЦ : ,, КАКВО КАТО ДАДЕМ НА УКРАЙНА 10 СТАРИ САМОЛЕТА F - 16 ЗА МИЛИАРД ДОЛАРА И ОЩЕ МИЛИАРД ЗА ВЪОРЪЖЕНИЕ , КОГАТО РУСИЯ ИМА СТОТИЦИ САМОЛЕТИ ОТ 4 И 5 ПОКОЛЕНИЕ " !!! ДОБАВЯМ - ЩЕ СТАНЕ КАКТО С УНИЩОЖЕНИТЕ 8 ЛЕОПАРДА ЗА ДЕН ОТ ,, ТЪРСЕЩИТЕ ЦЕЛТА " СНАРЯДИ НА КА-52 !!!

46

Странно, че защо да

преди 1 година

се замразява конфликта? Нали Борел каза "До победа на бойното поле"? Кое не е ясно? Какви единствени изходи ви преследват?

45

Коко

преди 1 година

По- долу писах да се пише повече за Ботев и Левски и имам само минуси. Вие нормални ли сте, Кирек Стефчовци ?!?

44

Анонимен

преди 1 година

Днес имахе ли статия по повод 100-годипнината от деветоюнския фашистки преврат в България? Имате ли съзнание за историческо минало и свързаността му с настоящето?

43

Леопард?

преди 1 година

Пам-пам и вече го няма.

42

Анонимен

преди 1 година

Няма и да чета . Дайте сводката за деня на убити хора и унищожена техника!!! Според русите сайтове украинското контранастъпление е започнало (може би с трагедията от срутената язоверна стена) преди 3 дена. Само днешната сводка дава повече от 1000 украински жертви. Това ли иска България ? В името на това ли работят средствата за масова (дез)информация? каквито и грешки да са направили РФ, е от желание да се шади населението. Сега нямат избор. И в руския щаб са ужасени от броя на украинсите жертви

41

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден една и съща пропаганда, аре измислете нещо ново!

40

Koko

преди 1 година

Защо пишете за този гном и фашист. Пишете повече статии за Ботев, Левски, Захари Стоянов. Вдигайте националното самосъзнание и самочувствие, защото "патриотите" пренаписват историята и най-големите герои за тях не са нашите а красноармейците. Повече от всякога България има нужда от истински патриотизъм.

39

АнонимеН

преди 1 година

МААЕ ОБЯВИ, ЧЕ ЗАЕС ЩЕ ГРЪМНЕ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА И ПУТЪНА СИ МИСЛИ, ЧЕ ТОВА ЩЕ ГО СПАСИ НО ЩЕ СТАНЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО И ПУТЪНА ЩЕ ЗАТЪНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ :D

38

Край на войната

преди 1 година

Е нали нашите умници призоваваха Украйна де се предаде за да спрат кръвопролитията.... Сега като започнаха бомбенията на руска територия не съм чул някой да призове Русия да се предаде?

37

Анонимен

преди 1 година

Peace? No peace. Само икономиката на щата Калифорния е три пъти по-голяма от цялата руска икономика Дори малката Холандия е с по-голям БВП от руския. Няколко стотин милиарда долара за САЩ, Европа, Япония, Южна Корея, Канада, Австралия и компания - дори не са джобни стотинки.

36

Тъй, де!

преди 1 година

Войната започна на 24 февруари, а Путин ще я спечели на 31 февруари!

35

Мен

преди 1 година

Трябва да си изключително тъ П да публикуваш подобна статия. И два пъти повече да повярваш в нея

34

Западняк

преди 1 година

До БАНко. Викаш коментарите тук са по-важни, а? А бе, тва путинските крем.тени наистина и психиатрична клиника не може да ви помогне.

33

Олимпий Панов

преди 1 година

Всички руски олигарси след войната в украйна ще бъдат утилизирани като ненужен материал парите им ще бъдат конфискувани в името на народа.Да и докато Путин е на власт никой няма да им разреши да се съмняват!

32

Анонимен

преди 1 година

Путин не може да спечели, защото не знае защо се бие. Няма кауза. Когато си само агресор, винаги губиш накрая.

31

БАНко

преди 1 година

АнонимеН-чо , И ТИ ЛИ НЕ ПРОЧЕТЕ КАКВО СА ТИ НАПИСАЛИ ???