67

БОЙКО МАГИСТРАЛОВОД

преди 1 година

ОТКАКТО БОЙКО НЕ Е НА ВЛАСТ, ПЪТИЩАТА ВЕЧЕ НЕ СА В ПОСТОЯНЕН РЕМОНТ И СЕ ПРИДВИЖВАМЕ НОРМАЛНО БЕЗ ЗАДРЪСТВАНИЯ. BEAT THAT

66

Анонимен

преди 1 година

В БГ-тото всичко се знае,но се крие, защото"кареза"е причината за страхова невроза и много често причинява внезапна"амнезия"Това е причината за"синосуидното поведение"наполитициполитици и на хора по високите етажи и в трите власти, че дори и в представителната.Но истината винаги е само една и тя не може да бъде скривана дълго време.Може да излъжеш,веднъж,може и два пъти, но не може вечно да лъжеш.(лъжливото овчарче)Ако на лъжците,краката им се скъсяваха,много политици щяха да се търсят по ***

65

Анонимен

преди 1 година

Дай Боже скоро да бъде разпитана и Борислава Йовчева ! Злите езици обаче говорят, че тя се крие в Дубай !А, като са почнали с разпитите , нека разпитат и Цветан Василев за фалита на КТБ, както и Васил Божков за рекета срещу него от страна на Борисов и Влади Горанов !

64

Кире

преди 1 година

МАлии сега стартира пазарлъка, кой колко дава за да си трая:)

63

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

РАЗПИТИ НА СВИДЕТЕЛИ се прави, когато разследващите не знаят какво се е случило и проверяват версиите на свидетелите, за да ги насочи в разследването.. когато ти е ясно и знаеш със сигурност, че БУЦИ е генерирал милиони или милиарди от корупция и най-вероятно си виждал това с очите си, еле пък си бил участник в тази схема, нямаш нужда от свидетели. САМО ДА ВИ СВЕТНА. Извода: прави се цирк.

62

Анонимен

преди 1 година

Човека не случайно обикаляше магистралите и подаряваше сака.

61

Анонимен

преди 1 година

Таз Бакалова къде и тя отворила бакалията?

60

мдаа

преди 1 година

Старата чанта знае много по въпроса. Явно е сключила някаква договорка с прокуратурата, срещу показания от нейна страна да бъдат свалени обвиненията срещу вълчо боклукчията.

59

Някой си

преди 1 година

Със сигурност понятията "той има къща в Барселона" и "клатиха ме в къща в Барселона" нямат нищо общо. Съдът работи с факти и доказателства, а не на принципа "Пена чула, че Вуте е бил в сайвана на Мара"! В тоя ред на мисли със сигурност нотариалния акт на която и да е къща в Барселона не е на името на Вожда. С две думи освен да го почешат за макарите друго няма какво да стане.

58

ЦИРК

преди 1 година

Чух че оня каза на тоя третия че познава един дето ... медиен цирк. Пак няма да арестуват толупа....

57

Анонимен

преди 1 година

Голям цирк. Нищо не може да свърши човек. Все излиза нещо интересно на сцената. Знаем, че никой няма да е осъден за нищо, ама голям сеир гледаме. Като няма хляб, има зрелища, казват старите хора.

56

Анонимен

преди 1 година

Във вторник Софийска градска прокуратура писка от главния прокурор Иван Гешев. . . . . . . . . ДА ВИ ИМАМ НЕГР АМОТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ОТ РЕДАКЦИЯТА!

55

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

ОТ ЗАПИСИТЕ много ми хареса, че КОКОРЧО иска да въведе паралелно ЕВРОТО 1 година преди да го приемем. Също ми хареса, че е съгласувал назначенията с партньорите ни от САЩ и няма да са руски марионетки на Митрофанова. БРАВО КОКОРЧО. Имаш моето доверие. МАЧКАЙ!

54

Анонимен

преди 1 година

Дали пък Баце не е имал ала-бала с и тая мома?

53

Анонимен

преди 1 година

Ако за една къща ще събаряме държавата ли, защо не поговорим как шиваният запад ни спря Беле.не и Юж.ен поток, и не само. Изкарали някаква разпоре.тина , сякаш от нея цялата държава трябва да зависи, нене яко натиска тука пентагона като в украйна, дебелизирай и употреби, жалко за историята ни

52

Анонимен

преди 1 година

А самият златев - ангел небесен с бели крилца.

51

София

преди 1 година

Баба Бакалова решила пак да изтърка малко застарелия имидж на лека жена, и решила да се прави на праведна. Жалка, че дори граничеща със смешното, история.

50

Анонимен

преди 1 година

Плейметка с извинение,за мръсната дума

49

Анонимен2

преди 1 година

А какво стана с кошаревските свидетели на Мая Манолова помните ли как се търкаляше в парламента и беше довела онези от системата ги убива и онзи дето Борисов щеше да го яде ИМА ли наистина държава съдебна система съд прокуратура

48

Анонимен

преди 1 година

Всъщност,цялата Съдебна C-MA,е нелегитимна,понеже всички назначения,след изтичане на мандата на ВСС,са правени от не легитимен орган на една от трите власти.А е известно и от правото,че от нелегитимна структура не може да произлизат,ЛЕГИТИМНИ решения и следва да бъдат отменени по презумпция.Но това е в прерогативите на КС(на феодалните старчоци)а не на Суверена,защото не той ги е избирал а сами са се избрали.Ега ти и Демокрацията в която ДЕМОСА т.е.НАРОДА няма думата.Боже прибери..и опази народа