81

ПП

преди 1 година

Се коалират и перат мафията! Те са мафия! Как се честват избирателите им?

80

:)

преди 1 година

Когато Боко извежда полицията от завод на Мишо Бирата - всичко е ОК. Когато нарича жена от ръководството на ГЕРБ - проста кържалийска п... - всичко е ОК. Когато казва на американците и ЕС - началниците - всичко е ОК. Толкова *** народ не заслужава да съществува.

79

Анонимен

преди 1 година

Само едно не разбирам: много мозък ли е необходимо да имаш, за да разбереш, що за измамници са Кирил и Асен, след всичко това, което сътвориха, докато управляваха , за да им се вързваш изобщо да говориш с тях, а камо ли да управляваш ? Явно Бойко е с техния акъл.

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.49 Каква колония на СССР ти витае в главата? ТУк става въпрос за самозванци,които тръбят, че зад тях е САЩ и нахално опитват да изместят ГЕРБ от политическата дясна лента, тръбейки че ГЕРБ е статукво, а Борисов - скрит симпатизант на Русия. Нито едното ,нито другото. Заради това ГЕРБ трябва да обедини действията си с тези на ДПС и ИТН и да се готви за противодействие на ПП. Дали нови избори не са по-добрият вариант при тези условия? ПП ще загуби време, инерция и привърженици.

77

Герб защитават ПП

преди 1 година

Даже ще ги изперат! Гледайте как взаимно се изпират Герб и ПП! А българина си мълчи..и в очите му казват, че е колония на САЩ!

76

Анонимен

преди 1 година

Изслушах целия запис! Разчитам повече на ПП да проявят достойнство и да има нови избори отколкото на герб. Герб вървят срещу всякаква логика в случая! Много са жалки! Обидно ми е да гледам и слушам как се унижават! Оперирани от самоуважение!

75

Решетников

преди 1 година

Когато аз посочих Радев за президент никой не протестира.

74

ами

преди 1 година

При Бучко не може да изтекът записи, той е вземал мерки за РЕБ /Радио ЕЛекттронна Борба/ сиреч - заглушители

73

Невероятно е

преди 1 година

Че нама никакви протести! Тези другата седмица ще се коалират и тва беше!! Нищо все едно не се е случило!

72

До 69

преди 1 година

Нема нужда! Всички знаят КОЕ посолство!

71

Анонимен

преди 1 година

Сега от ПП да намерят запис от срещите на гроп! Реванш!

70

До 67

преди 1 година

Да, в суверенна държава изборите щяха да бъдат проведени отново, а ПП съдени за опит за преврат и национарлна измяна!! В БГ обаче нищо..

69

Анонимен

преди 1 година

По- големи специалисти от злоупотреба с власт от гербаджиите няма. Има доказателства

68

Само питам

преди 1 година

Киро простия да излезе и да каже за кое посолство става въпрос

67

Анонимен

преди 1 година

Оооо, не си губят времето! Вече отвориха врата за преговорите! Много са жалки! Утре да видим докъде ще паднат! Ако искат да докажат че няма намеса от Посолството, да ходим на избори да получат оценка за тоя цирк!

66

Вьзмутен

преди 1 година

При такова признание - ала бала и имат - 7% на избори, в нормална страна изборите щяха да бьдат касирани и проведени отново

65

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ=Бойко=мафия

64

Анонимен

преди 1 година

Ся докарайте мъжа на Мара да го видим. *** не е длъжен да знае кой е той!

63

Сата НАТО

преди 1 година

ГЕРБ продължава да бъде партия от най-нищожните гнийди на България, ръководени от милиционер-комунист.

62

Анонимен

преди 1 година

А на ВъZраждане инструкциите да не идват от Балшой театър, нали и те идват от посолство на друга държава. Там даже не си и играят да се крият, Митрофанова директно каза, че би гласувала за тях! Пуснете записи и от другите партии да видите за какво става въпрос...Само че.... идва 10 ти и на 11 ти ще ми яде*те дедовия. Много разбирачи по политика, но надали някой има и най-бегла представа от бюджет! А Радефф потрива ръчички, че отново ще изпълни заръката на ДС генералите. които го издигнаха!