118

Анонимен

преди 1 година

Руската Федерация е изкуствено създадена държава през 1991 година.Недоимперия със сто поробени народа в нея.Упрсвлява се от братя Ротемберг и кръгът Езеро

117

Анонимен

преди 1 година

Русия е необятна страна с огромни природни богатства.На нея не и трябват територии.Тя даде независимост на всички съветски републики които я пожелаха.Не си мислете обаче,че Русия ще позволи на някой да разполага оръжия на територията на тези бивши съветски републики и да малтретира руски граждани.Украйна вече го разбра,преди тях и Грузия.

116

Анонимен

преди 1 година

НА КАРТАТА НА 17 ВЕК ИМА УКРАЙНА,ИМА МОСКОВИЯ,НО НЯМА РУШИСТКА ФЕДЕРАЦИЯ.НА КАРТАТА ЗА 21 ВЕК СЪЩО ЩЕ БЪДЕ ТАКА!

115

Анонимен

преди 1 година

Блатна Азия защи си мисли,че може да поставя условия на суверенни държави?

114

Анонимен

преди 1 година

Снайперската пушка "Чукавин" е приета на въоръжение в руската армия, съобщи президентът на концерна "Калашников" Алън Лушников. Снайперската пушка Чукавин е полуавтоматична снайперска пушка, във версията за калибър 7,62х54 мм е съвместима с пълнителите от снайперската пушка Драгунов, която е предназначена да замени и чиято надеждност е наследила. Както самият Чукавин отбеляза новата пушка превъзхожда своя предшественик по отношение на точността на огъня с 25-30%.

113

Анонимен

преди 1 година

Хенри Кисинджър (който днес навършва 100 години) в интервю за Wall Street Journal говори за заблудата на която се гради поведението на американците на световната сцена."Американците смятат себе си за праведни Вярваме, че сме безкористни, че нямаме национални цели, че националните ни цели се постигат във външнополитическата посока с такава трудност, че когато ги представяме за обсъждане, се обиждаме от противниците. Очакваме нашите възгледи да доминират, не защото се смятаме за най-добрите в интелектуален смисъл, а защото вярваме, че самите тези възгледи трябва да бъдат доминиращи."

112

Звучи добре

преди 1 година

ЕС и НАТО трябват на Зеленски, но не и на украинците. Скоро и други държави ще напуснат ЕС и НАТО защото не са това, което бяха. Ако украинците пак се правят на тарикати Русия завинаги и изцяло ще си ги вземе. Да се съгласяват, докато офертата е валидна. После няма да имат избор.

111

Финландия е лесна

преди 1 година

Финландия е една плюнka - 5 милиона население. И освен това финландския народ и руския народ не са братски народи както руси и украинци. Там никой няма да води военна операция, ако се наложи Русия ще приключи с Финландия за няколко минути, и никакво НАТО не може да я спаси.

110

(-_-)

преди 1 година

Да, и това е в основата на съществуването на тая измислена страна - да спазва неутралитет. Те нарушиха това условие. Сега да си сърбат попарата!

109

Хи-хи

преди 1 година

Те и Финландия заплашваха,а какво стана?Скоро и Швеция и Украйна в Нато.Просста крятуна управлява Русия,но те си го заслужават.

108

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали Русия ще види мир, но Европа без руските ресурси е обречена да влачи жалко съществуване. Гражданите на ЕС през следващите години ще работят изключително за Украйна. Няма значение колко пари ще харчат за храна и комунални услуги. Очаква се депресия, деградация, деиндустриализация и падане на стандарта на живот, всъщност всичко това вече не се очаква а започна да се случва и се усещa все по-осезаемо от гражданите на ЕС.

107

Путин

преди 1 година

Всички дето плюят Русия и Путин да бъдат заловени незабавно и вкарани в руски затвори.

106

И как ще стане това?

преди 1 година

Руснаците трябва да спазват свободата на бившите репуплики от СССР.Веднъж пуснати,после няма как да се върнат и да изпълняват това което иска Москва.В противен случай могат да стигнат пак до Германия и да я разделят със стена на източна и западна.Кой иска пак разделение?Вместо дасе развиват към космоса и други планети,те тръгнали отново комунизъм и диктатура да налагат.Е как ще стане това?!

105

Анонимен

преди 1 година

Карта 17 века нашлась , но Украина на ней так и не нашлась. Ах, какая жалость.

104

Анонимен

преди 1 година

Абе от където и да идва и колкото и да се напъваш да обясняваш, покрайнина си е покрайнина, това не е има на държава, и никога не е имало такава държава и такъд народ - от покрайнините. Това не е самоопределение, никой народ не се самоопределя така презрително като "покрайненци". Нямат история, нямат култура, фолклор, народни приказки, поети, писатели, нямат владетели - всичко е измислено.

103

До Българин

преди 1 година

"Украйна е изкуствено създадена държава. Няма как да има държава, която се казва "покрайнина" (на Русия). " - ако вземеш да почетеш малко по история, ама не пропаганда ще разбереш, че името на Украйна идва от Поляците, а не от Руснаците - значи на края на Полша. Това име идва от времето, когато Русия е само в Подмосковието.

102

Ехаа

преди 1 година

До Бонго Бонго ще, ще, ще... а, Павианът Бонго ще го върнат в Конго.

101

Анонимен

преди 1 година

Руската мечка си счупи зъбите в Украйна. Сега ще и отрежат и ноктите и ще я превърнат в плюшено мече на което да се радват русофилите.

100

Бонго Бонго

преди 1 година

Напротив, те ще са част от ЕС и НАТО, също и Грузия и Молдова и Швеция . Англия ще се нареди пак на опашката за ЕС . И ще разкъсат Русия на части,ще и вземат ресурсите и ще робуват столетия. Тази агресия на Путин се връща към цяла Русия.

99

Анонимен

преди 1 година

Дей, да си дадат Т-34 на Мексико ли? Ми това значи край на парада за 9 май