103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Главният прокурор е началник на мафията..

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен И по какво разбра, че има някакъв скандал??? Защото 10 човека се изреждате да пишете глупости днес бг ?

101

Анонимен

преди 1 година

Иванов,ами разбира се,че има атака,нима забрави предният парламент когато то имаше готовност да направиш правителство с третият мандат и как удобно гръмна"аферата"НЕКСО,сега сме свидетели на същият сценарии,изпълнител на който е едно подло и лукаво същество с големи уши и негови поръчители са хората които седят зад него-червената олигархия,така че Христо докато не се вземете в ръце и не разкарате съществото Радев от власт с импийчмънт,България няма да види редовен кабинет!

100

Бгг

преди 1 година

Дръж са Ристьо за буя на Баце, че няма да видиш парламент.

99

Баце към Ицо

преди 1 година

Дръж се здраво за ШЛИФЕРА ми...лодкарю мой...иначе улете коню у реката...!!!!

98

Анонимен

преди 1 година

ВЪВ ВСЕЯКА НОРМАЛНА БЯЛА СЪРАНА СЛЕД ТАКЪВ ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ УЛИЧЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ НА МИГА СЕ ИЗВИНЯВАТ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ И СИ ПОДАВАТ ОСТАВКИТЕ.ЗА МНОГО ПО МАЛКО ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ НИКСЪН СЛЕД ПОДСЛУШАНИТЕ ЗАПИСИ ПО АФЕРАТА УОТЪРГЕЙТ СИ ПОДАДЕ ОТСТАВКАТА.ТУК ОБАЧЕ УЛИЧЕНТЕ ПОЛИТИЦИ ВМЕСТО ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ СЕ ОПРАВДАВАТ ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА СИ С ИЗМИСЛЕНИ ОТ ТЯХ ДЪЛБОКИ ДЪРЖАВИ,РУСКИ СЛУЖБИ РЕКЕТЬОРИ ,ИЗВЪНЗЕМНИ И ВСЕВЪЗМОЖНИ ИДИОТИЗМИ И ВСИЧКО ТОВА САМО И САМО ДА СА НА ВЛАСТ ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА КРАДЪТ.

97

Народа

преди 1 година

На записа се чува национално предателство и държавна измяна, а продажните ни медии и политици говорят за атаки срещу съставяне на правителство?!? Всички сте за затвора, продажни ***. Ще ви изметем.

96

Задкулисието

преди 1 година

Маджо ДБ и Румен Николов-Пашата ГЕРБ пак са в коалиция!

95

Анонимен

преди 1 година

Повече от всякога, сега на ред е Гл. Прокурор, да измете целия този политически ***. Да поразчисти терена, за да се диша по- чисто.

94

От хората

преди 1 година

Нямате ли капка достойнство. До вчера се чегъртахте,а днес си лижете...Да,ако има пак избори не се знае кой ще хвърчи.Стига вече,народа не е толкова ***.Плашите,че ако няма бюджет няма да има заплати,пенсии.Страха трябва да е и другаде.

93

Анонимен

преди 1 година

Очевидно става дума за държавна измяна на ПП-Доносническ България.

92

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам кой каква работа върши Ама Дерменджиев каза в прав текст , че Гешеф е престъпник.Кое правителство щеше да го направи.Това на Бойко Методиев ли...ГгГРАБ решиха да се отърват от Гешеф , и започнаха да го черният.Бо отново не казаха , че в престъпник и част от престъпното бившо управление на ГРАБ.

91

Анонимен

преди 1 година

Има, верно е! Ама и вие може ли някакъв *** 92еи набор да сложите съдебна реформа да прави!!!! И има стаж само в кантората на баща си!!!!

90

МВР ПЕРНИК

преди 1 година

Той казва, че са в контакт с терористични организации, ако не го докажат от Прокуратурата , са презряни.

89

Анонимен

преди 1 година

Нещата не се представят по безумен начин, а вие вършите безумни неща, които излизат наяве. Това е държавна измяна и ако има поне малко съдебна власт в тази държава лицето К.П трябва да бъде съден и осъден за държавна измяна.

88

Анонимен

преди 1 година

Комунтстчетата пак се правят на жертви в коментарите .

87

Българин

преди 1 година

България ще се оправи когато национални предатели като този виснат на бесилото...

86

Анонимен

преди 1 година

САЩ ги подслушват както си искат.

85

Бай Дрън

преди 1 година

Радо да няма да прави ново ПП-Прекратяваме промяната?

84

мдааа...

преди 1 година

На крива РАКЕТА и КОСМОСА и пречи с рекет !!!!