66

Анти Тяло

преди 1 година

Едвам е изчакал такъв форум за да го каже... Зеленски 2. Дали обаче народът му иска конфликт с нас?

65

Според Ковачев...

преди 1 година

....Цитирам: "Северна Македония е международно призната като функционално модерно мултиетническо общество, в което се зачитат всички права, и всички доклади потвърждават това"....Като е толкова модерно и мултиетническо Вашето общество защо не признавате правата на Българите г-н Ковачевски?Защо не ги вписвате в конституцията си, както обещахте на французите?Защо палите Български клубове и биете граждани с Българско самосъзнание?Защо със закон искате да смените имената на Българските клубове?

64

Анонимен

преди 1 година

Я па тоя плямпалник

63

до 79

преди 1 година

Извинявай, че те поправям, но Хипократ е лекар, а думата е хИпокрит - лицемер, двуличник. Съвсем добронамерено ти казвам и съм абсолютно съгласен с тебе.

62

Анонимен

преди 1 година

Изказването на йотова по тези няколко изречения за него пак не е читаво. Кога ще се научи да мисли логически и да прави правилни изказвания -- никога. Тя е трябвало да говори не за черни списъци срещу бълг. граждани, а за дискриминацията на македонски граждани с българско съзнание от македонската държава. Докато подобни индивиди заемат главни позиции в България не е възможен никакъв прогрес в никакво направление.

61

Кольо Цигуларя

преди 1 година

Какво стана, бе нали като свалиме ветото и всичко щеше да е ток и жица и ЕС щеше да е гарант, че макетата ще да влязат в строя? Тоя си развява коня из цяла Европа, а наще сулювци се ослушват. Спрете да им издавате паспорти на тия шиптъри и вето до откат.

60

тц-тц

преди 1 година

България трябва незабавно да прекъсне каквито и да е отношения с Македония. Като дойдат в България се мазнат, като им дадат микрофон в ЕС са като многострадалната Геновева.

59

Тия наистина са куку

преди 1 година

Приликите между войната на Русия срещу Украйна и отношенията между България и Северна Македония са колкото си приличат Бухал и колибри!.България многократно е декларирала, че няма териториални претенции към Северна Македония и изисква само да не се подменят исторически факти и да спре геноцидът над населението с Българско самосъзнание в Северна Македония.Обаче Про-Сръбските управляващи си правят оглушки и се изкарват жертва на несъществуващ заговор.Това е параноя!

58

Анонимен

преди 1 година

Македония е била ,е и ще си остане част от българската територия!

57

Кой

преди 1 година

Кой кара Македония дасе държи като Украйна след, 2014г.???

56

виц

преди 1 година

Отива българин в някакъв бар в Скопие и си поръчва бира. Барманът сипва - и казва 150 денара. Нашият му дава 140 и почва да си пие биричката. Барманът почва да си иска останалите "уште десет", обаче оня не чува и си пие. Накрая барманът казва "ОЩЕ десет", а нашият - "Я, гледай как за 10 денара бързо проговори български!"

55

Анонимен

преди 1 година

И тия почнаха с ц1ганиите, като укропитеците :DDD Бате, стига бате, ние само ви мразим и искаме да умр3т3, бате, ама иначе ся що се държите с нас, като Русия с Украйна? :DDD

54

Анонимен

преди 1 година

Народното събрание да задължи всички медии в България преди началото на всяка емисия да съобщят няколко неща: "македония е измислена и изкуствена държава, създадена с цел разпокъсването на България! Всички македонски граждани са репресирани от международната хунта и България може да ги приеме като бежанци и да ги спаси от промивката на мозъците!"

53

Анонимен

преди 1 година

Решението за Македония трябва да крайно и категорично. 1. Рсм да признае, че няма македонски етнос и че "северномакедонците" всъщност за квази нация на новосформирана държава. 2. Рсм да оповести всички агенти на югославските сили, впоследствие сръбски такива на тяхна територия. 3. Рсм да се извини публично за тормозът на България, българите и българщината. 4. Рсм да признае, че езикът им е плод на изкуствено инатене и старание за откъсване от България. 5. Признаване на българската история!

52

до 65

преди 1 година

ама вие в Анадола с овцете и култура ли имате хахахахахахаха

51

Мен

преди 1 година

Ами те европейците си ги подкрепят. Нали те ни разделиха, сега промивката вече е работила повече от век и си свърши работата. Никой на запад не го интересува дали ще опазим нашата история и култура, глупци такива

50

Анонимен

преди 1 година

Време е за разправяне с враговете на България! 1.рсм, 2. Сърбия, 3. Албания, 4. Румъния, 5. Гърция и накрая голямата хапка е най-големият ни враг Турция!!! Запомнете го, всички тези държави имат фикс идея да ни унищожат, да нямаме нормален живот, да умираме от глад и от болести! Мислете!!!!

49

Анонимен

преди 1 година

Македонските управници се правят на луди и говорят неадекватно. Хем са грозни, хем нахални.

48

Анонимен

преди 1 година

Време е навсякъде в южна България да се отворят турски центрове за култура..

47

Анонимен

преди 1 година

България трябва да действа твърдо! Да се изисква общоевропейско ембарго на рсм. Да се затворят границите на ЕС за граждани на рсм без виза!!! Освен това не трябва да изключваме опцията да си решим проблемите и с военна сила!!! Защо отстъпваме за поред път? Докога ще търпим?