199

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 216 - няма смисъл да вкарваш някой в затвора, ако ти изпълнява нарежданията. Ролята на Магнитски е да помниш, че те държат на каишка.

198

Давай Сирски

преди 1 година

Бой по агресорите !

197

Анонимен

преди 1 година

До 216Я стига с тия глупости все едно всички са в ЕС и навсякъде всичко друго е с руски танкове.

196

Анонимен

преди 1 година

Нигерия е по богата от Украйна! Брутния Вътрешен продукт е по висок :))

195

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 210 Ти виж Русия при какви условия е построила и ще експлоатира АЕЦ в Турция и тогава ми говори, че едва ли не са ни направили някаква голяма икономическа услуга. Абсолютно всички западни инвестиции по същество източват ресурси. Ама то за икономика да водя диалог с някой поне с базови икономически познания.

194

До Рибентроп

преди 1 година

Ко ги търсиш тези гладни в Сомалия? В България има доста гладни също!! След 30 години в цивилизования свят ;) Цъфти ме! Чак Африка ни задмина!

193

Русомраз

преди 1 година

Слава Украiнi !!!

192

Анонимен

преди 1 година

До Рибентроп.Я кажи за Украйна мани я Русия,че е Украйна е най+бедната страна в цяла Европа,е що така бе.

191

Анонимен

преди 1 година

Е кажете де, защо хората от списъка магнитски не са в затвора? Защо администраторите не изпълняват волята на господаря? :-) Разликата между хегемонията на ЕС и САЩ и на русия е, че ако не ти харесва с ЕС и САЩ, излизаш, не търгуваш и гладуваш. Прав ти път. А ако не искаш да те управлява Москва идват танковете 1953 ГДР, 1956 Унгария, 1968 Прага, после Литва, Молдова, Грузия, Украйна... Е те това е голямата разлика.

190

Русомраз

преди 1 година

Cлава Украiнi !!!

189

Русомраз

преди 1 година

Слава Укаiнi !!!

188

Анонимен

преди 1 година

До 210 Е те добре ги взеха,ама трябваше и няколко блока от АЕЦ да затворим,а се оказа,че могат да работят.

187

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Дайте някоя друга про-руска опорка, стига с тоя САЩ. Що не кажете колко са гладни в Сомалия, а пък в Россия хляб има всеки ден и всеки час? Верно че в пропагандата на Кремъл е заложено да се набляга на САЩ ама разнообразете малко, че станахте скучни.

186

До 208

преди 1 година

201 всъщност подкрипя световната диктатура на САЩ но ке пише демократ! Ха ха ха ха! Сарказъма не може да го пазбере ;)

185

Анонимен

преди 1 година

Младеж, ако американците не бяха взели мариците, вече щяха да са затворени заради остаряла технология нарушаваща еконормите. Виж на какво дередже са ТЕЦовете на Ковачки, Доган и на държавата. Раздвижи си мозъчната клетка. Като ти е жал за златото, ти защо не си предложил по-добра концесионна оферта? След като французи, британци и японци не са предложили повече, значи по времето на сделката, офертата не е била чак толкова атрактивна. Инвестицията е риск печели риск губи.

184

До 205 от Козяк

преди 1 година

Пропусна ли да прочетеш емайла с актуалните опорки? Пращаме виднъж седмично на абонаментите! И указания как се използва ВПН

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 201 - ако има само един "хегемон", който никой не озаптява - това с какво е по-различно от дикатура? Ако никой не е в състояния да се съпротивлява на нито едно решения да "единствения", за каква скапана "демокрация" изобщо говорим?

182

Анонимен

преди 1 година

До 201 Е кажи за тоя тоталитаризъм как става така,че някой да решава нещо за няколко държави и всички трябва да изпълняват и защо гръмнаха Северен поток,а ?Кой реши това нещо и на кой навреди.Значи някой решил да се разпорежда като господар на света и никой няма право да възрази.Ей това е тоталитаризъм и то на световното ниво.

181

До 203

преди 1 година

Така е, която и партия да ни администрира от Герб, ДПС, ППДБ, БСП - те изпълняват само указанияна на САЩ! Само актйорите се сменят, сценария го пишат и изпращат от Вашингтон..

180

Анонимен

преди 1 година

Русия е Нигерия със сняг.