113

Анонимен

преди 1 година

До Джокер.Малко бъркаш ,защото не руснаците се разхождаха със знамена като тия на третия райх и не те крещяха,че ще убиват украинци.А тая измислица като държава Украйна явно трябва да се закрие.Така,че Путин си е съвсем прав да си защити рускоговорящите ,които още през 21014г казаха,че не искат да живеят в тая Украйна.И никой не им е виновен на украинците,че им промиха мозъците и държавата им се разпадна.

112

(-_-)

преди 1 година

Да, за съжаление хората са *** и всичко, което е необходимо, за да ги владееш е чепка банани и фалшива свобода. Това западните ни приятели са го разбрали отдавна. Днес имаме една преразрастнала се финансова империя, която диктува кой да има банани и кой не.. Скоро и това ще приключи!

111

Joker

преди 1 година

Съгласен съм, че България не е можела да се противопостави на Германия и за това е била в съюз! Но грешката е била, че дълго време много държави са били неутралитет и това е било маслото в огъня! Още в зародиш са можели да спрат касапницата на Хитлер а те са го проспали, след това цяла Европа е била в огън! Горе долу, същото се случва в момента, за това не трябва да има неутралитет, всички срещу агресора!

110

Милев

преди 1 година

Колкото повече ликвидират от тия агресори - толкова по-добре !!! Завоевателите все ще намерят в разрушена Украйна как да скроят на " геройски загиналите " " дървени костюми " за да ги изпратят там откъдето са дошли ...

109

Ако е за въпрос

преди 1 година

Русия изби доста повече командири на Укро Вермахта....По важното е че в Артьомовск нацистите държат (крият се в мазето)на последните няколко блока в западната част на града. Остава още само 1.5кв.км. да бъде освободена ! А вие бандеровци си се радвайте на дребните нещица.

108

Анонимен

преди 1 година

Андрейчо в България си и хората сами преценяват ,какви да бъдат.Като не харесва и имаш проблем с Русия си ходи в Украйна и си го решавай ,сега имаш уникалната възможност и не давай определения слабоумни или си мислиш,че Украйна е центъра на света и всички трябва да са на нейна страна.Айде марш в бандерия.

107

Анонимен

преди 1 година

Да, промиха мозъците на украинците. Те гледаха на запад и ясно виждаха колко им е зле на Полша, Словакия и Унгария в ЕС. И само заради промивката на мозъци избраха ЕС. Ако нямаше промивка на мозъци, 100% щяха да изберат да са руска губерня управлявана от Кремъл чрез марионетката крадец Янукович. Всички украинци мечтаеха да са руска губерня, но заради промивката на САЩ и Сорос, стана Майдана. В Полша, Словакия и Унгария е мизерия. В русия е рай.

106

Анонимен

преди 1 година

До 109 Ами не е плячка,защото българите свалят правителството и да наистина ни е освободила от нацизма.Цар Борис е бил умен човек и е знаел,че не може да се противопостави на Германия и,ако не е на страната на Германия тя ще прегази България.Плащали сме репарации и не сме можели да имаме,армия след първата световна.

105

Андрейчо

преди 1 година

Ми то много русофили в тоя сайт,бе ?! Като толкова им харесва Русия-та да заминат натам Техният кумир Путин ще ги приеме с отворени обятия ! Аман от непросветени " слепи " последователи и клакьори ! Освен това много русофилски влечуги са напълзели в сайта та чак ... вони ! Слава на Украйна !

104

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата работи здраво ,вече има и платени цъкачи на плюсчета и минусчета в зависимост от мнението. Падат парици...

103

Анонимен

преди 1 година

русия ли ни е освободила от Германия, бе лъжец русофилски? СССР ни обявява война на 7.9.1944 когато немци вече в България няма. Това не е освобождение, а е окупация. Избиват образованите българи. Брилянтни хора като кмета на София инж. Иван Иванов ги пращат по затворите. 45 години България няма независима вътрешна и външна политика под рекета на руските танкове. А руснаците са убивали евреи като немците. Прочетете за погромите и за майските закони на граф Игнатиев.

102

Анонимен

преди 1 година

Е всички го разбраха,че им промиха мозъците на украинците и те се вързаха.Даже си бяха помисли,че към Украйна ще потекат реки от пари и даже ще пратят НАТО.Няма такива шнорхели.Сега се го разбраха ,че не е така и са 300000 по-малко,ама,както се казва само като претърпят загуби в семейството разбират,какво се случва.

101

Joker

преди 1 година

Не знам защо, всички си мислят, че Русия ни е освободила от натциска Германия??? Прочетете малко история! България е била съюзник на Германия! Русия, Англия и САЩ са били в съюз срещу Германия, голямата тройка! Реално ако сме били освободени, то реално сме освободени от Русия, Англия и САЩ! Просто при разделянето на Европа (плячката), България е дават на Русия и тва е! Много е просто!

100

Пирамид пирамидов

преди 1 година

Америка и американските корпорации създадоха и спонсорират нацизма в украйна, както създадоха и спонсорираха нацизма в германия през миналия век. Всичко е с цел същите корпорации да се докопат до ресурсите на огромната и богата Русия и до руското население като евтина работна ръка. Русия ни освободи от злото. Ако небеше Русия, сега целия свят щеше да се германия.

99

Анонимен

преди 1 година

Украинският народ погледна на запад и видя как се мъчат в мизерия съседите им от Полша, Словакия и Унгария в ЕС. Погледна на изток и видя как просперира русия. И щеше да избере русия, но само и единствено заради намесата на САЩ които платиха на украинците да изберат ЕС, украинците се отвърнаха от русия. Никаква друга причина, САЩ им платиха, иначе украинците искаха да са руска губерня, но Сорос и САЩ похарчиха милиарди за да ги преубедят!!! :-) Ех, колко сте жалки, русофилчета. :-)

98

и не забраявяйте!

преди 1 година

Американофилчетата се броят като им разделиш VPN-лайковете на 15!

97

(-_-)

преди 1 година

Русия се опитала да краде? Я, пак! Точно Русия е окрадената, по същия начин, както сме и ние с тази разлика, че те попаднаха на човек, който ги поизправи на крака. Украйна се продаде ефтинджоз на САЩ, а това хич, ама въобще няма как да стане при условие, че Русия има там силни интереси. Сега цялата тая сага няма нищо общо с Украйна - всичко срещу Русия това е играта.. Студената война никога не е приключвала!

96

Анонимен

преди 1 година

Както Тръмп навремето каза "моето копче работи". Видяхме колко пъти руската техника даде дефекти на фронта. Веднъж закачиха по-тежка бомба и техниката им се счупи и бомбата падна в Белгород преди да стигне Украйна. Няма как да го отречете защото беше доста добре документирано. Имаше и ракети които паднаха едва ли не откъдето ги изстреляха.

95

суровикин

преди 1 година

спорет новата доктрин т34 трябва да изтегли арматата до бойното поле зада има бронирана тоалетна като дойдат дроните

94

Анонимен

преди 1 година

Логиката "дайте да дадем на русия всичко, че има ядрени бомби" е същата като да дадеш на рекетьори да изнасилят дъщеря ти. Аз не искам Свят в който да сме роби на някакви азиатски рекетьори. Рекет няма да търпя. Има си закони. русия ги нарушава. Трябва да напуснат Украйна. Ако те натиснат копчето, САЩ ще ги направят на стъкло.