102

Сега

преди 1 година

Като ви гледам те другите партии умират за вас

101

Анонимен

преди 1 година

КОВРЕНСКИЯ ПОДХОД НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА ГЕРБ

100

Анонимен

преди 1 година

Ох да ви надупя двете ви с късите полички, па да взема една пръчка и бой бой бой, пък да хвърля сопата и пак бой бой бой

99

Анонимен

преди 1 година

Цяла държава под чехъл. Чехльовци, управлявани от жена! Една демокрация не можете да направите като хората. Какви мъже сте вие бе? Клоуни!

98

Анонимен

преди 1 година

Деси, да не се разплачете сега? Големи хора сте, моля ви се!

97

Анонимен

преди 1 година

До 107 Пропусна в хвалбите да кажеш и че трима папи са го галeли по глaвичката.

96

Пастир от Родопите

преди 1 година

Ходете някъде се напийте и после се нае----те.Това е истината.Това е живота.Иначе Със и без правителство все тая , ние сме си овце

95

Анонимен

преди 1 година

96 Като комисар на МВР ген. Бойко Борисов е награждаван от службите на най-развитите демокрации в света. Два мандата кмет на София, три успешни мандата премиер, уважаван член с ГЕРБ на ЕНП. Наскоро прие висш американски политик. Получи подкрепа лично, от шефа на ЕНП, където комисар Мария Габриел е зам.председател. Както и от много лидери на стпани от ЕС, за избора за превиер госпожа Габриел. Кой е Кирил Петков? Един случайник, шарлатанин, провален политик. Прелюбодеец.

94

Анонимен

преди 1 година

До Алекс - Деса и останалите от ГЕРБ са напълно наясно с това. Смешно ми е, че ГЕРБ са партията с най-много контрол в Държавата от 2009-а насам. Дори да не са първи в парламента, държат почти всички значими общини и институции, имат политически връзки с всички и някак си цари вярването, че всички гербаджии са толкова глупави, че не осъзнават ситуацията ... Те ако бяах така, още 2013-а щяха да са в историята, а не още да я пишат и до днес.

93

Анонимен

преди 1 година

И така се постигна целта! ГЕРБ излизат моралният победител. ПП бяха тея, които искаха от тях, да получат власт ...

92

Анонимен

преди 1 година

Кой е Кирил Петков, че да оценява Мария Габриел? Случайник, провален политик, който се прослава за много пари, независимо откъде идват те.

91

Алекс

преди 1 година

Деса Дуловска не блести с особенни умствени възможности,но вече би трябвало да е разбрала,че коалицията ГЕРБ-ПП/ДБ е невъзможна.

90

Анонимен

преди 1 година

Започвайте, че и бсп и дпс нямат търпение да се вмъкнат във властта и да крадят и да лъжат като на маратон!! БКП се възроди, за съжаление!!На какви ли не се маскираха, ама дъртия комунист Тиквю, ги запази всичките бкпджии!!

89

Анонимен

преди 1 година

Изключителна арогантност, наглост, престъпни мисли, комбинативност с цел измама, интригантство , коварство, самовлюбеност и самозабравеност, подлост, отмъстителност, егоизъм и алчност, безчувственост към страданието на хората, излъчва ПП и е с дълга криминална биография /черепа, Нексо, Маджо, Бобокови, Цв.Василев...от различни държави и България, чужди агенти на Козяк, работят за Газпром, спонсорите им перат руски пари., това не може да е представител на България.

88

Анонимен

преди 1 година

Десо, всичките сте един дол дренки!

87

Анонимен

преди 1 година

Парапета е на Киро просто и Лена общата, защитен патент на ПП. Факт.

86

Анонимен

преди 1 година

Изключителна арогантност, наглост, престъпни мисли, комбинативност с цел измама, интригантство , коварство, самовлюбеност и самозабравеност, подлост, отмъстителност, егоизъм и алчност, безчувственост към страданието на хората, излъчва ББ и е с дълга криминална биография от различни държави и България, чужд агент, това не може да е партиец и представител на България.

85

АНАЛИЗ

преди 1 година

Всички членове на Партии се уплашиха от Възраждане .Копейкин каза - гласувате ли за нас ви обещаваме - Всички партийци които са крали от Данъци и Бюджета ни , ще отидат в Сибир - ще строят Магистрала София - Москва - Пекин , тоест да върнат парите за Магистрала Хемус и видят как ще стане със същите пари Магистрала от 10 000 километра , без да се краде .

84

Анонимен

преди 1 година

Тука парапета е дебел.

83

Анонимен

преди 1 година

вече може да се измерва в един габриел