74

Анонимен

преди 1 година

През юли 2022 г. британският министър на отбраната Бен Уолъс обяви, че Лондон ще снабди украинската армия с артилерия. По-специално става дума за няколко дузини самоходни гаубици M109 и 36 артилерийски оръдия L119.Е няма ги вече.Хахахха улетяха за скраб .

73

Зозо

преди 1 година

Както казва психото в Мордор - всичко върви по план :)))))))))))))))))))))))))))))))) Следващият парад с коне и каруци :)))))))))))))))))))))))))))))))

72

РУБЛЯК,

преди 1 година

НА КОРОНАЦИЯТА В ЛОНДОН НЕ МОЖЕШЕ ХОТЕЛСКА СТАЯ ДА СЕ НАМЕРИ! КВО СЕ БЪЗИКАШ? ВИЖ СИ ПАРАДЧЕТО И КОЙ ПРИСЪСТВА НА НЕГО! ОБИКНОВЕНИ ХОРА ИМАШЕ ЛИ? НЯКОЙ ПОДНЕСЕ ЛИ ЦВЕТЯ НА ПУТИН?

71

Анонимен

преди 1 година

Армата нямаше ли? Путнияци, някакво обяснение или на неудобни въпрсо не отговаряме?

70

Анонимен

преди 1 година

А коронацията на кралица камила-магарица показа смешната британска "империя" на злото

69

<><>

преди 1 година

Британското разузнаване е като някоя ючбунарска леля .....каквото разузнае всичко живо знае :) Пред блока ми също има техен клон .....

68

Анонимен

преди 1 година

Тия военни паради трябва да се забранят, това са изяви на диктатори комплексари. Показа на дрънкане на оръжия за да свяват страх на народа. Тоталитарно общество на диктатори. Русия е изостнала 80г. от развитието на света.

67

Анонимен

преди 1 година

На парада Руснаците пропуснаха златна възможност да покажат унищожената Натовска техника ... ха-ха уви и това нямат как да пренасят каквито и да са унищожени машини, всичката бл*дь стои по полета и блата ха-ха Жалки малки му*зил*чета

66

Анонимен

преди 1 година

А НА ПАРАДА ПРИСЪСТВАХА ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ДЕМОКРАТИЧНИ РЕЗИДЕНТИ - НА КИРГИЗСТАН, ТАДЖИКИСТАН, БЕЛАРУС И ТУРКМЕНИСТАН! ДРУГО ВЪНШНО ПРИСЪСТВИЕ НЯМАШЕ! ТЕ ТОВА Е ИМИДЖА НА РУЗИЯ У СВЕТА!

65

Да правиш изводи

преди 1 година

за слабостите на една армия от военен парад е като да съдиш за състоянието на икономиката по статистически данни за финансов отчет. Който разбрал - разбрал.

64

Анонимен

преди 1 година

България имаше по- пищен парад, пуукайте копейки!

63

Анонимен

преди 1 година

На парада Руснаците пропуснаха златна възможност да покажат унищожената Натовска техника която изключително много като се почне от HIMERS, американските гаубици, английските, френските немските, бронираната техника, минем през Хамърите и завършим с унищожения и пленен Леопард. Това трябваше да покажат Руснаците и да затворят устите на неолибералния свят и на нашите хомосексуалисти.

62

Русия печели

преди 1 година

Другата година на парада ще пуснат една колона с пленени вражески Машини. Ще напълнят червения площад че няма да има място за публиката

61

Анонимен

преди 1 година

до 70 Ми там някакви макаронски танкове на жълтите ни павета с оръдие колкото пишле дълго. И след тях влязоха 3-те руски Т-72. Красота! А преди това 3 те руски изтребителя раздрънчаха прозорците на министерски съвет и на Президентсвото и публиката само тогава ръкопляскаше възторжено. Това бяха атракциите.. руските 50 годишни танка Т-72 и 45 годишните руски Миг-29 на нашия парад оня ден.

60

Ядрен вампир Z

преди 1 година

А ядрено вампирското разузнаване казва че в Англия изобщо нямаше парад.Това показва отчаяние и загуба на смисъла да живееш

59

Реконтра

преди 1 година

...а коронацията на краля показа слабостите на Британската държава...

58

Анонимен

преди 1 година

до 65 Последната им боеспособна единица са тези кочинииии на парада, пък с 50 годишно оръжие как завзеха Донбас и Бахмут въпреки че украиските *** получиха вече 100 милиарда военна помощ във вид на най- съвременно военно оръжие и техника, кравар умирисан? Муахахахаахаа...Красиво е, кравари!

57

ОБЯСНЕНИЕ

преди 1 година

УСПЕХЪТ на Христос и Европа в глобализма трябва естествено да дойде откъм САЩ и РУСИЯ по линия на мисионерството сред чернокожата и монголоидната раси!.......Вместо това идва краят на Бялата раса и краят на Християнството поне за втори път след Хитлер откъм Германският свят!.......Русия и САЩ се провалиха защото всички строежи на РОМА са построени от РОБИ с РОБСКИ ТРУД........Истинският създател на Свободните Зидари е Константин Велики с първия им строеж Константинопол

56

Анонимен

преди 1 година

Главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни отказа да участва в заседанието на Военния комитет на НАТО на ниво началник на генералните щабове дори във формат на видеоконференция поради напрегната оперативна обстановка " в Украйна.

55

Анонимен

преди 1 година

Някак си обаче се замита новината, че по данни на световната банка руската икономика излиза на 8-мо място в света, което не е е постигала от 14 години...въпреки санкциите...или може би заради тях...