85

ало ало

преди 1 година

гледах го. чудя се има ли някой, който още си фантазира че украйна ще спечели срещу руската мечка?

84

Анонимен

преди 1 година

ЖАЛЪК парад - Ким Чен Ун прави по хубави паради и с повече техника - тия нищо не струват

83

Анонимен

преди 1 година

След парада на Победата Владимир *** се отправи пешком към Аледсандровския сад и какво ни направи впечатление - чадърите на съпровождащите го момци. Яки чадъри.

82

Анонимен

преди 1 година

Русия може да започне война със САЩ и да победи, но не иска. САЩ искат да започнат война с Русия и да я унищожат, но не могат, защото Русия разполага с осезаемо превъзходство в стратегическите въоръжения. САЩ ще избягват пряк конфликт с Русия, защото са обречени, а друг няма да посмее да тръгне на директен конфликт с Русия. В този смисъл Украйна е обречена, самп въпрос на време е терористичното образувание на тази територия наречено с абсурдното име "покрайнина" да бъде заличено от географската карта на Света.

81

Анонимен

преди 1 година

То на парада в София на 6-ти Май имаше повече техника!

80

Анонимен

преди 1 година

окрайна свърши...

79

Анонимен

преди 1 година

"съвременната техника се пазела" - хахаха - колко си смешен - и затова ли тридневната операция ще продължи и трета година дори, затова ли постоянно има повиквателни за наборници и все не им стигат войските - Путин да не е решил да надмине Сталин по брой избите руснаци на фронта

78

Споко

преди 1 година

Споко, Украйна вече победи, победата на Украйна над Русия е абсолютно сигурна, никой в цивилизования свят не се съмнява в това. Украйна спокойно без дори да се напъва подготвя успешното контранастъпление, докато Русия е рухнала и изтощена се гърчи неистово в агония на края на силите си, всички свободни западни медии ежедневно и ежечасно го потвърждават от надеждни източници и западни демократични експерти, но пpocтите български русофили не могат да го разберат това нещо.

77

До Тонката

преди 1 година

До ТонкатаНе си напълно прав! Не омаловажавам заслугата й, но Русия нямаше да победи без "любимите" си приятели англосаксонци. Русия не е победила фашизма, а го е стопирала в нейните територии. Благодарение на всички Европа не е немска!

76

Анонимен

преди 1 година

Русия победи фашизма. Честита победа!

75

в Русия парад

преди 1 година

а в ЕС полицията бие хората по улиците.

74

200

преди 1 година

Точно по време на парада в Одеса е унищожен с ракета един от най големите военни обекти,в който са били настанени така наречената"гвардия за настъпление"и складове с оръжие.

73

паф

преди 1 година

преди малко свърши парада! грандиозна супер военна техника!.......абе, зеления плъх защо не отиде да проси от путин, ами чака изтърбушеното старо оръжие от запада...и с него контраофанзива щял да прави! майтап!

72

Анонимен

преди 1 година

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

71

анонимен

преди 1 година

До Анониментова не е за съперничество бе шут това е уважение към победата

70

Опа

преди 1 година

В останалите 200 града на Русия парада завърши. Това което показват във всеки град като жива сила и техника е невероятно. У нас само в София и то мяй цялата ни техника се събра на площадчето пред бившия конак.

69

Така е ..

преди 1 година

За 78г. не разбраха че победи Германия. Вижте къде е Германия и къде Русия.При-ми-тиви.

68

Парад в Москва

преди 1 година

На парада в Москва имаше 3 ЯДРЕНИ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ ЯРС, точно толкова, колкото са нужни, за да изчезне цяла Европа, за другото оръжие и техника дори няма да коментирам колко е билой който не вярва да гледа парада в интернет има го всичко на запис.

67

Анонимен

преди 1 година

Тия обаче тъй като нямат войници и дали на гражданите военни униформи и ги строили, да отбият номера с липсата на войници, които са пратени на фронта пушечно месо - ще има ли трета повиквателна за наборници а?

66

Анонимен

преди 1 година

За каква победа говорят, като режимът на Сталин е избил и депортирал сигурно повече руснаци, отколкото Хитлер?! Имаше един много хубав филм за това (копродукция Франция, Русия, Украйна и България) с Катрин Деньов и Сандрин Бонер. "Изток-Запад"