51

Василев

преди 1 година

Младите руснаци избягаха в чужбина, а други обърнаха резбата, и сега великая и магучая разчита на Вагнер и Кадиров, до като под украинските знамена украинците с чест и доблест се записват да защитават своята територия,свобода и близки, от набезите на мародерите и башибозука!!!Агент Итън Брук!ЦРУ!!!

50

Факт

преди 1 година

Тука някой се ловят на военните игри и дезинформация и даже пишат глупости.

49

redordead

преди 1 година

Какво е термитен заряд? Като гръмне бомбата и изпълзяват термити да изгризат дървенията ли?

48

Анонимен

преди 1 година

Е много странно как всички казват,че украинците си защитават страната и територията,а тия дето винаги са живели в Донбас се бият на страната на руснаците.За тях май това измислено нещо Украйна не съществува вече.

47

CNN

преди 1 година

Последният квартал в Бахмут който е под контрола на ВСУ,гори тази сутрин Русия са нанесли удари с ракети с термитен заряд.

46

redordead

преди 1 година

Аз да попитам русофилите, оня чувал дето невероятните руски тактици го готвеха при Херсон затвори ли се? Или сега ще го чакаме при Бахмут?

45

И Ето Идва

преди 1 година

Най-Щастливият Ден, когато ЮдеюСемитската Свииня Зеленски на Площада в Киев, ще е Обесен!

44

Анонимен

преди 1 година

Сега пак ше почнат да обесняват как то стратегически ше се оттеглят, то на добра воля, то били заблуждаващи маневри, същите глупости като как укрите ги биха кат вода у брег при Киев. Още им стоят 65 км колона за скраб покрай Киев.

43

Анонимен

преди 1 година

Много ми е смешно как "великата" ви Русия разчита на подобни анимационни герои като Кадиров и Пригожин :)))

42

Чичо Сам от Тексас

преди 1 година

Русофил е тежка диагноза. Ще ни трябват още 20 год минимум да умрат бг русофилите. Последните живи да на средна възраст. Никой от младите, активни и интелигентни хора не е русофил. Тук там по някой бавноразвиващ се, но и смуче бонбони Тик Так и пуши цигарки Кент

41

Василев

преди 1 година

Очаквам след броени дни, вече Кремълските сатрапи да прогледнат и да признаят официално, че украинския народ е един самоотвержен, боеспособен, целеустремен народ, който защитава геройски своята територия и свобода, и това не са банда наркомани, нацисти , някаква шайка , а Зеленски е някакъв комедиен актьор, който никой не взима на сериозно!Агент Тони Велаксо!ЦРУ!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Де беше до сега бе Кадиов? В тикток ли пак?

39

Анонимен

преди 1 година

Тези отишли да завладяват и после редав, че ги опаковат в чували. Съвсем нормално, какво може да се очаква. Украинците имат пълното право да изчистят всеки нахлул окупатор. И, ще го направят. За разлика от руските фашисти убийци на деца.

38

Анонимен

преди 1 година

Друзя путинисти имате сериозен проблем, по цял ден мислите и пишете за ***, меки китки, боготворите "мъже" в Кремъл, смяна на пола и какво ли не.. мислете за ЖЕНИ, дано не е късно.

37

до36

преди 1 година

тъй тъй :) ми хайде да ги почва ама нещо не може май

36

Анонимен

преди 1 година

На Пригожин бойците му са добри,но той прекали с излишните приказки.Твърде много се хвалеше,че е превзел Соледар,в същност това беше съвместна акция със Специалните части.

35

Анонимен

преди 1 година

Оф видяхме ви и чеченците и вагнерци и "великата" червена армия. Аре скрийте се щот сте смешници до един.

34

Анонимен

преди 1 година

Путин го каза ,,ние още не сме започнали''.

33

Стария Джо

преди 1 година

12 кг амфетамини дневно изпращат РФ към фронта за бойците си по данни на Китай. А откъде знаят Китай ли? Те им го доставят както и всичко останало в РФ - от болче до храна и китайска водка хаха не мога да повярвам. Вижте статистиката на Световната митническа организация- Китай даже водка им продават

32

АНГЕЛ

преди 1 година

Наистина Пригожин иска да изтегля Вагнер от Бахмут на 10-ти но това което не съобщавате е че е дал дума до 9-ти да го превземе изцяло