149

Анонимен

преди 1 година

Е как така няма жертви при 3 кг тротилов еквивалент ? Това е инсценирано .

148

Ха-ха -ха!

преди 1 година

На къде се е запътил в празничен ден със семейството си с кортеж?

147

Анонимен

преди 1 година

Накъдето и да водят следите, нищо няма да излезе , ще остане дълбоко засекретено.

146

Сапьор

преди 1 година

Глупости за балами. Три кила тротил биха пратили жипката у дерето с 200, и то на юфка - нищо, че е бронирана. Явно някой хич няма понятие какво прави такова количество взрив!Толкова тротил има в противотанкова мина, за сведение!

145

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да разкрият, обзалагам се. Когато убиха Луканов, какво беше? Поръчково дело на мафията. Ами братята Георги и Васил Илиеви? Щом на Гешев му кроят атентат, значи е много страшен....ама не за истинските престъпници. Случайно ли се саботира прокарването на закон, позволяващ разследване на главния прокурор?! Think about that!

144

Анонимен

преди 1 година

За всички е ясно, че Кирил а Петков и шайката му от ПП стоят зад взривя срещу главния прокурор. Миналият месец Иван Гешев започна да разследва Лена Бориславова заради бомбастичната й заплата от 15 000 лв месечно като говорител на Петков, докато бяха ан власт.ПП има най-голям интерес от смъртта на Гешев.

143

Партия ГЕРБ

преди 1 година

Ние няколко активисти на ГЕРБ бехме снощи през това место минавахме и ги видехме Ицо Иванов и Асен Василев нещо се заиграваха тама. Двамцата подозрително се навъртаха из храстите, шмугваха се и нещо крояха, заклеваме се така беше ние от хеврохатлантическата партия ГЕРБ си туряме подписите под това що казваме. Питайте Славито, така е.

142

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 1 година

Нали Гешев много си върши работата, та затова и този инсцениран атентат - отново някой иска да "овладее прокуратурата".. смях.. смях.. и аплодисменти!

141

Анонимен

преди 1 година

Сега ако изкарат,че Путин го е поръчал цена няма да имат...

140

Kiro

преди 1 година

Дрън дрън... Ако са искали да са го убили.... В такива случаи няма пропуск! Някой, всички знаят кой, иска да го изкара мъченик, че иначе ще изгори... И сега никой няма да го бутне... Постановки от 1001 нощ!

139

Анонимен

преди 1 година

Постановка.За да се взриви кола с клас АА на брониране трябва сериозен , точно поставен взрив. А тук...голяма пиратка. А дали ГП е бил въобще там? Може да се подвозен след това То преди време намериха флашки и списъци върху масата....Дано не се задави с кюфте довечера,че..

138

Радослав

преди 1 година

Хахаха, в сайта на друга медия има снимка. Една дупка колкото 2 прави лопати и 5-10 бучки от 20-30 грама пръст по пътя. Пиратка в празна пластмасова бутилка ще направи по голяма дупка. И кой атентатор залага бомба на 2 метра от целта, когато бомбата е с еквивалент на бенгалско огънче от 10 стотинки? Даже първокласник би изценирал по достоверен атентат защото щеше да използва по голяма пиратка!

137

Анонимен

преди 1 година

100%е постановка това.Ще изпишат държавна пара за охрана сега.Взеха ни за канарчета.

136

Анонимен

преди 1 година

Много по Холивудски. Няма щети, няма ранени, което пък е добре. Каскета няма да се отърве от дългата ръка на европейското законодателство.

135

Единственото решение

преди 1 година

Трябва и той да си бега за Дубай. Нема как. Застрашен е в България.

134

Спас

преди 1 година

На никой не му прави впечатление какво сиво бунище е станала България. Полицаите и те с мърляви униформи като башибозук. Прокуратурата вместо да разследва правят абсурдни пиески и театрални мазохизми. 80 години дружба с Русия увредиха България за 5 века напред!

133

Ами

преди 1 година

Тоя само плямпа за мафиотите ходи по моловете да пикае накрая ще му светят маслото

132

Анонимен

преди 1 година

Агент Гешев, като две капки вода с Доган. Очаквайте да се оттегли и да си харчи милионите в имението си и от там да дърпа конците в управлението на НР ***

131

Анонимен

преди 1 година

Мирише на постановка от МВР.Ама яко мирише!Жестока лъжа е,че е някой атентатор.Няма толкова *** атентатори!За пари е да изпишат за още охрана.Искат да взимат пари!!!!!

130

до 159

преди 1 година

само олигарсите на БСП обаче май се цели а? какво стана с килчетата и с асфалта??