87

Анонимен

преди 1 година

Тотално бъркате автоматизация и роботизация с изкуствен интелект. И през 17- ти век мисля е имало автоматични станове за тъкане на килими във Франция управлявани с перфокарти с така наречения двоичен код.

86

Анонимен

преди 1 година

до 85. Като минеш 50-те години пак си припомни какво си казал, като почнат те болят кокалите отвсякъде за всичко.

85

разбирач

преди 1 година

Робота не е изкуствен интелект , а обикновена информационна система.. Ако беше много напреднала технология САЩ нямаше да позволят на Германия да продаде най-добрата фирма за промишлени роботи на Китай

84

Анонимен

преди 1 година

Сканирай си стоката ти. Аз ще си стоя до касата и ще си чакам обслужването.

83

Анонимен

преди 1 година

До до 76 Тия каси са по-бързи само ако пазаруваш 2-3 неща. Иначе като отидеш с пълна количка на тях и веднага притичва едно момиченце да помага.

82

Анонимен

преди 1 година

До do 79. Роботизиран ти е мозъка. Роботи ли доставят продуктите, роботи ли ги обработват, роботи ли ги приготвят ? Една автоматична линия за подаване на храна едва ли е изкуственоинтелигентна.

81

Анонимен

преди 1 година

До до 76. То пък да си сканираш сам кода, а не някоя продавачка е голяма напредък в сферата на изкуствения интелект. Това просто се нарича автоматизация.

80

Анонимен

преди 1 година

До Язе до леля чичо. Общо взето човечеството измисля каквото му е необходимо.

79

Анонимен

преди 1 година

До Язе до леля чичо. Не е и нужно всеки да измисля нещо, което не съществува. То и не стават така нещата с измислянето. Всяко ново нещо се базира на идеите и резултатите от работата на цялото човечество през десетките хиляди години съществуване.

78

до 76

преди 1 година

Не знам кой си мислиш, че работи усилено, ама новите каси в кауфланд и билла на самообслужване са 100 пъти по-лесни и бързи от лелките, иначе гледам че година по-късно повечето още се редат на каса, умрели от страх там треперят от високите технологии на самообслужване.

77

разбирач

преди 1 година

Децата ви са банда негодници никакъв изскуствен интелект нема да видят. Изкуствения интелект е математика , статистика , оптимизация. Миналата година бакалавърските специалности Анализ на Данни в ТУ и СУ.. Останаха с незаети места .. Защото са направление математика.. И негодника будалата като види дека са в направление математика бяга и се отказва.

76

Анонимен

преди 1 година

Бъркате генерално смисъла. Така наречения "изкуствен интелект" единствено обработва по-бързо информацията и дава резултата. Какви готвачи и бармани ви се привиждат ? Една кухня обслужвана от "изкуствен интелект" при необходимата пълна роботизация трябва да е голяма колкот завод за да може да работи. А и не може да произвежда продуктите. Някой трябва да ги сее, отглежда, бере и доставя а това вече е с големината на средно голяма държава.

75

Язе до леля чичо

преди 1 година

Съгласен съм с мнението ти, но замисли се, колко процента/промила от 8-те милиарда население измислят нещо, което не съществува.

74

Анонимен

преди 1 година

До леля чичо "програма която следва алгоритми и изкарва информацията която съществува или я синтезира по начина по който алгоритъма работи" Е то така работи и естественият интелект. Хората обичат да се надценяват, но няма нищо ново под слънцето. Всичко е синтезиране и интерпретиране на наличната информация.

73

Язе до 59

преди 1 година

//За барман, камериерка, сервитьор и готвач ИИ не ти трябва// и за това се работи усилено.Давам пример-касите на самообслужване в големите супермаркети.Термина е скрита работа-hidden work.Купуваш си сателитен интернет от чичо Мъск,получаваш кутия с инструкция,как да си го активираш сам.Купуваш си гардероб от ИКЕА, получаваш чертеж за сглобяване.Утре-отиваш на бара,чекираш часовника/пръстена/чипа на машината и избираш напитката.Представи си го като вендинг машина с чашка от рециклируема пластмаса

72

Анонимен

преди 1 година

Това че не е AI то е ясно, но поне ще може да замените драскачите на подобни пасквили!

71

Анонимен

преди 1 година

доход, пари за развитието на Земята не значи нищо. След 100 г я камилата, я другото. Няма си спомни никой колко си получавал и харчил

70

нн

преди 1 година

Какви 5 години, още след година две ще стане. Спомням си 70-години на миналия век, прогнозира се че до 80-те цифровите магнетофони ще са на пазара, а то стана още 72-73 година. Тръгне ли нещо голямо в електрониката, става светкавично.

69

Анонимен

преди 1 година

Най-важното е да върнем селяните по провинцията откъдето изпълзяха и оЦраха всичко!!

68

Totenkopf

преди 1 година

Същите бомбастични заглавия се пишеха за криптовалутите преди няколко години. Клик бейт фейк нюз