37

Анонимен

преди 1 година

До ... Така е прочистване но СЩ не признават че са индианци или сбирщина от други завторници, мафиоти и роби от Африка, а отиваш в затвора в СЩ ако ги обидиш че не са американи нали.

36

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ВТОРА ГОДИНА САТАНАТА ПУТИН ПАЛИ И ГРАБИ ПРАВОСЛАВНИ ЗЕМИ! ДА Е ПРОКЛЕТ ВОВЕКИ!

35

Анонимен

преди 1 година

До Упс... Има лаф ,''ПОЖИВЕМ-УВИДЕМ'' , налЕ ! Ще видим и ние в Бг , само да имаме РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО , новият посланик на сащ , само това чака , ... а ПОСЛЕ БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ !Само да не се скриеш , иначе на приказки си направен !

34

Анонимен

преди 1 година

Нищо, те иначе са големи братя

33

Анонимен

преди 1 година

Повечето четат, но едва ли разбират."Те ще подлежат на депортация, ако представляват заплаха за националната сигурност на Русия, обявяват се за насилствена промяна на основите на конституционния строй, планират или финансират терористични атентати и участват в несанкционирани протести."Само в тези случаи.

32

Браво Поклон

преди 1 година

Голям човек и политик! Нацистите да си ходят във европейския фашистки съюз марш от свещена и чиста Русия!

31

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирам защо Хитлер и Сталин бяха големи съюзници и приятели до 1941 година.Нападаха заедно и си деляха Света,докато не се хванаха за пълните гуши .

30

Анонимен

преди 1 година

дават им паспорт заедно с повиквателна и след седмица ги пращат в огърня на войната

29

Анонимен

преди 1 година

Насилствено претопяване! !! Смрад и ужас в Московския диктат!

28

...

преди 1 година

По принцип това е етническо прочистване и според международните норми е престъпление против човечеството. Който иска нека да спори, но това доказва че руснаците са варвари и нямат място в цивилизования свят.

27

Бойко Борисов

преди 1 година

Браво г-н Путин! С теб сме, пълна денацификация на руските украйнини и пълне депедерастизация на европейския континент!!!

26

Българин

преди 1 година

Руски фашизъм в пълният си блясък!

25

Анонимен

преди 1 година

За полуделите русифоби копирам текста, който явно не четат и правят фалшиви заключения: "Те ще подлежат на депортация, ако представляват заплаха за националната сигурност на Русия, обявяват се за насилствена промяна на основите на конституционния строй, планират или финансират терористични атентати и участват в несанкционирани протести." ....................., т.е. ако представляват заплаха за гражданите и държавата,а не безпричинно! Има престъпление, получават и наказание, това е.

24

Анонимен

преди 1 година

Защо си мисля че си е тяхна работа , пак ли българите ще се пишем за някакъв ''световен фактор'' , без каквото и да е покритие !?Кои и какви сме ние , какво зависи от толкова НЮ-НЮ , племе , и кой ни зачита за нещо , дали НАТО , ЕС , или комшиите !?

23

Анонимен

преди 1 година

А тези с руските паспорти пък какво ги чака, когато някой ден украинците си върнат областите, бедна ни е фантазията. Поне половината ще дадат фира като колаборационисти. Ако не могат да докажат, че са ги принудили да вземат руски паспорт са чао. Много е гадно да живееш в подобни области, които са оспорвани между две държави. Между *** и наковалнята.

22

факт

преди 1 година

На окупираните територии има много българи които живеят в Украина

21

До 1

преди 1 година

Истинската Русия е Киевска Рус. Там възниква държавата. А после се разраства на изток и всъщност Московска Русия е Македонията на Киевска Рус, но твърде разраснала се . Московията е като Франкенщайн за Киевска Рус. Това е историята накратко! А сега Московията си присвоява историята на Киев. Точно както МК си присвоява БГ история!

20

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

19

Анонимен

преди 1 година

групата от борци за мир - корнела, карбовски, радев, волгин, и прочие, какво мислят за МИРЪТ който ще даде възможност на окупаторите да избият стотици хиляди украинци по формата на депортация в ледената пустиня

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А като Зеленски уволнява от работа и няма работа в Украйна пак трябва да бяга в Сибир и търси работа в чужда държава. По-добре е руски паспорт.