148

до Горкия

преди 1 година

Че защо не? Или само Обама може да има Нобел за мир?

147

Анонимен

преди 1 година

Значи китайският посланик във Франция открито заявява, че бившите от СССР нямат действителен статут според международното право, прибалтийските се пocpaxa да се пенят и да подскачат като диви петли на изказването, а от ЕС никаква реакция! Нема ли нещо такова Урсула и Жозето да се изтропат по въпроса такова, и да фанат да земат да изпляскат такова едни унищожителни санкции на Китай?

146

Анонимен

преди 1 година

Атентат с дрон от 500км ,ако е истина ,тия много са си повярвали :)))

145

Украйна е незаконна

преди 1 година

Според международните закони Укайна, както и всички страни от бившия СССР, няма ефективен статут на независима държава защото няма международно съгласие за тяхната независимост. Това заяви китайския посланик не къде да е, а във Франция, дни след като Макрон беше на посещение в Китай.

144

Самарин

преди 1 година

Измършавелият старец Байдън,виновен си за много неща в тази проклета война,затова си пази дъртият ***,да не го застигне някоя ракета.

143

Няма да има парад

преди 1 година

На военните паради ходят и роднините на убитите. Така че на този парад трябва да дойдат около 500 хиляди до 1 милион пресни вдовици и родители на убити войници. Не броим останалите присъстващи. И с толкова много очернени семейства, не се знае дали парада няма да се превърне в бунт и публичен линч на Путин. Защото такава голяма тълпа не можеш да контролираш.

142

Анонимен

преди 1 година

Присъединяването на Украйна към ЕС ще доведе до огромен процент в Европейския парламент на една страна която практически е унищожена, без икономика и с разрушена инфраструктура. Освен това Украйна ще играе под cвиpkaта на Полша и така ще бъдат изместени Германия и Франция и заменени с Полша като лидери на ЕС. Мислите ли, че Франция и Германия които не могат да търпят Полша, ще пуснат Украйна в ЕС? Лъжат ги и за нато, и за ЕС. Украйна никога няма да е член нито на ЕС нито на НАТО.

141

Анонимен

преди 1 година

До 178 - Значи, ако някой е загрижен за жюжувота и здравето на хората, той е лош, едва ли не?

140

Анонимен

преди 1 година

Ох прави ми впечатление че по новите опорки в съответствие с новите евроатлантически НПО ценности трроловете са много загрижени за Русия. В смисъл за руснаците.

139

Анонимен

преди 1 година

Освен балтийските държави и Украйна, никой от постсъветските страни не се възмути на изказването на китайския посланик във Франция, че бившите на СССР нямат реален статут на независими държави, дори Молдова, Грузия и присъединилият се към тях Пашинян замълчаха темата за яснота, което е много значимо.

138

Няма да има парад

преди 1 година

Русия остана без войници. Няма кой да ходи на парада.

137

баба мара

преди 1 година

с това просташко изпълнение украина не трябва да влиза в нато защото ще създаванепрекъснато проблеми ако е трябвало бункерът в киев отдавна да е разрушенама не е така че 28 членки да мислят преди да решат каквото и да било заукраина първо финансов одит и след това всичко останало преговори и мир

136

Въпрос:

преди 1 година

след като М112 експлозивите се използват от американци и са паднали на 20 километра от Москва или там където е, в същото време не дават на Украйна АТАКЪМС или каквото беше там, под предлог, че щяло да се използва срещу РФ в дълбочина и т.н.... на кратко, това не се ли счита за ескалация?

135

\m/

преди 1 година

Путин е като използван презерватив пълен с ботокс. Путин == мъртвило

134

Горкия

преди 1 година

Ако го питаме него, сигурно ще каже че трябва да го наградим с Нобелова награда за Мир.

133

а бе

преди 1 година

А бе, Украйна защо не признава Косово? Не признава едностранното обявяване на независимост на автономията Косово от Сърбия. Признаването на Косово е задължително условие за влизане в ЕС и НАТО, как Украйна ще влезе в ЕС и НАТО без да признае Косово, или от Брюксел и Вашингтон както винаги лъжат че ще я приемат, умирайте там от руската артилерия, пък после ще видите ЕС през крив макарон.

132

Анонимен

преди 1 година

Опита е неуспешен. Руските ПВО са хванали цаката на тоя вид дронове вече няма смисъл. Парада може да се проведе.

131

Анонимен

преди 1 година

Украинците по принцип плащат руснаците с това дето руснаците най ги кефи понеже те имат поне десет Жокера и въобще не им дреме.

130

УКРАЙНА В НАТО

преди 1 година

В мига в който войната спре, Украйна ще влезе в НАТО и ЕС, след това с Русия е свършено.

129

една година Буча

преди 1 година

Какво става с Буча? Мина една година? Жозето и Урсула и всички се изредиха да се снимат пред чували с трупове, постоянно ги въртяха в медиите, а оттогава цяла година вече нищо за Буча! От какво бяха умряли тези хора чиито тела показаха на пътя, от какво оръжие, при какви обстоятелства, по кое време, на какво място? Каква е тяхната самоличност? Нищо! Пълно мълчание!