64

(-_-)

преди 1 година

Ей в това ви е цялата философия - ще отидете да живеете където и да било стига да предлагат малко повече банани. Безродни, нещастни създания! За съжаление повечето хора са точно така..

63

Анонимен

преди 1 година

Всички наши възрожденци едно време са били евроатлантици! Нищо общо със сегашните руски по-дло-ги които се представят за възрожденци.

62

мак

преди 1 година

Така му е изгодно да говори. Знае, как поляците слугуват на укри, как ги въоръжават и дундуркат, а такива приказки ще са още един повод за повече руски оръжия в близост до Полша.

61

Анонимен

преди 1 година

Добре че дойдоха американците да ни освободят от руско робство! Ако Левски днес беше жив той щеше е най големият евроатлантик в държавата и пръв приятел на САЩ - най великата държава в историята на човечеството!

60

Анонимен

преди 1 година

Ами то има доста поляци и там. Защо просто не си я разделят?

59

Анонимен

преди 1 година

Ако на Турция и викаш чужбина може да е пълно с руснаци. По нормалните държави вече хич не е пълно с руснаци, и добре че. Личаха си от далече тия колхозници нагли.

58

Анонимен

преди 1 година

Медвечук всява бабешки интрижки от турски сериали! Няма останал сафрид вече да кълве на руските глупости за раздор! Муахаха

57

(-_-)

преди 1 година

До Анонимен - напротив, братята руснаци са много по-добре и аз искам да се преместя да живея при тях.

56

До 64

преди 1 година

Руснаците ги пускат в Турция и дубай на почивка другаде не са добре дошли . Средностатистическия руснак от 15 години не е ходил на плаж даже и докато беше руски не можеше да си го позволи .

55

Анонимен

преди 1 година

До (-_-)По плажовете в чужбина има повече Руснаци от Българи, защото като цяло Руснаците са повече, иначе не са на много по-добър хал от нас.

54

ефтин заблудител

преди 1 година

Супер-изкудкудякалото джудженце,мине не мине и плюсне в публичното пространство пореднато нищо не значещо активно мероприятие в стили КТБ-70тодини.На фона на наближаващата офанзива която със сигулност ще попилее СУПЕРБЕЗАНАЛОГОВИТЕ руски войски в Украйна.Евтините насъсквания отправени към ЕС са вече истерична реакция достойна зъ смях.

53

Анонимен

преди 1 година

В един период, Полша и Литва са били най-голямата държава в Европа!

52

Хахахах

преди 1 година

Вижгте го. Народа му яде пръст с трици и aка във външни клозети, а нашия се е барнал в костюм за няколко десетки хиляди евро и говори от офис, декориран за няколко стотин хиляди. Точно като наш Боко.

51

(-_-)

преди 1 година

Да и за това като ходя на море в чужбина има толкова много руснаци, нали? А нашите убавци ги виждам само по най-нискобюджетните плажове.. Ей, айде да се спрете малко с тая анти руска пропаганда, може ли? Защо въобще тролите по Русия, като ние сме практически на дъното, а тях, колкото и да се опитват някак не могат да ги потопят там?

50

До 59

преди 1 година

Ха на бас че РФ ще се разпадне преди ЕС ? Вече е решено

49

ББ

преди 1 година

Дано Путин и Медведев да не ми държат гарез.

48

хааааа

преди 1 година

В страната на джуджетата,всички джуджета са изперкали отвсякъде...това джудже вчера плямпаше ,че няма да има Полша-днес, че Полша ще превзема Джуджландия

47

Анонимен

преди 1 година

От укропския бандеровски и униятски-католишки *** *** скоро ще остане само един лош спомен

46

Полша може

преди 1 година

Да остане колкото Северджаците и исрайна като Косово.Н1ма смисъл да се ширят толкова,като акъла им е на кокошка.Глава море с мозък на шамандура.

45

Това колко ти е

преди 1 година

територията няма значение в съвременния глобален свят . Има значение колко добре живееш . Всички сме свързано и единственото което ти е нужно са добри отношения с който има . Света се е отворил и само Русия се е затворила и води войни за територии докато населението и е бедно . Руснаците би трябвало да са по богати от Саудитците но не са . Бедни са като централно азиатските държави . Руснака няма как да види това . Той е прочит мозък и научен да не задава въпроси.