224

Анализатор

преди 1 година

Кирето не дава ама иска да вземе празен чек. А после друг ще отглежда резултата на парапета

223

Случаен минувач

преди 1 година

Проблемът е в неумния ни народ, който продължава да подкрепя шарлатаните! Мазохисти... Ще се оправим и ще имаме редовно правителство, когато подкрепата за тези падне под 4 процента! И да отидат където им е мястото - при НДСВ, Волен, Валери, Бареков, Марешки, Мая... Извън парламента да си плямпат по разни кабеларки, колкото искат!

222

Случаен минувач

преди 1 година

Кокорчо и Кирчо (Стан Лаурел и Оливър Харди) ще участват в новата кинокомедия "Да съставим правителство, ама така, че ние да го оглавим!" Ние сме по-хитри от другите бе, ще ги излъжем! Колко му е! Ха, никой не може да ни се опре! Ние в Лондон лъжем бизнесмени и съдружници, та тука ли няма да се оправим! Оглавяваме кабинет и си назначаваме любовници, роднини, близки на високоплатени службички! А бедните... бедните да го духат!

221

Анонимен

преди 1 година

Абе къде се скри Христо Иванов бре? Мълчи и нищо не казва мравояда?

220

ГЛЕДАЙТЕ КОНТРОЛА

преди 1 година

ДЕПУТАТА БОКО СЕ Е СВИЛ КАТО КРИВУЙ. НЕ СМЕЕ ДА ГЪКНЕ. ИНАЧЕ Е ГОЛЯМ МЪЖ В ОФИСА НА ГЕРБ, ТАМ КЪДЕТО СЕВДА УПРАВЛЯВА ПАРАДА. ГЛЕДАЙТЕ, НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ.

219

Кюлчан

преди 1 година

Гледам с нетърпение Народното Събрание по БНТ, 7/8 и БСТВ с надеждата Боко да излезе на трибуната и да изцепи някоя мaлоумщина. Силно се надявам да продължава да идва все така в НС и да вземе думата някой път. Ще бъде феноменален смехххх... ДЕРЗАЯ

218

Странно

преди 1 година

Боко уж беше "голям мъжага" но в парламента седи като кривУй... даже Кирчо, Кокорчо и дори Костадинка стоят по-мъжествено от този крив старец БОКО. Загледайте се. Седи изгърбен и намръщен, което е скандално - нали беше големия мъж???????

217

ЯКО CRINGE

преди 1 година

ЗАГЛЕДАЙТЕ СЕ В БОКО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. НАЛИ СЕГА Е ДЕПУТАТ.. ПРОСТО ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ КАК СЕ ДЪРЖИ. ДРУГО НЕ ИСКАМ. ВИЖТЕ ЗА СЕБЕ СИ И СИ ПРЕЦЕНЕТЕ. Лека вечер...

216

Анонимен

преди 1 година

"Правителство на ПП-ДБ с министър-председател Кирил Петков, финансов министър Асен Василев, министър на вътрешните работи Атанас Атанасов, министър на икономиката Даниел Лорер, и правосъден министър Христо Иванов!! Това е спасението за България!!" ______ _______ ________ ХА ха... ако си правиш бъзик, получило ти се е, смешно е. Ако наистина го мислиш и го пишеш сериозно... к'во да кажа, направо си за ожалване.

215

Джони Синс

преди 1 година

Тая пък Лена какво сте я харесали - суха, кокалеста и с мустак! Ако не е гримирана, може да мине и за транс субект! Калина Константинова е доста по-женствена, ама Киро явно не харесва жени!

214

Рон Джереми

преди 1 година

То не е гаранция какво се е случвало в тази любовна квартира - възможно е Лена да е била с активна роля в любовната игра, а Кирчо да е бил пасивен, все пак са евроатлантици!

213

Аз да питам

преди 1 година

До кога по-прости ще управляват по-умни?!?

212

Анонимен

преди 1 година

Кирчо, не те ли е срам като женен мъж да ходиш в любовна квартира със сгодена жена?! Нормален човек с морал би изчезнал от политиката, ако го хванат така! Бойко и той е същия, ама той е опериран от срам, така че там положението е даже по-сериозно!

211

Анонимен

преди 1 година

Кики пак възпали ГЕРБ-енугите. За това ще гласувам за него пак и пак и пак и пак и пак.

210

Промяна!!

преди 1 година

Правителство на ПП-ДБ с министър-председател Кирил Петков, финансов министър Асен Василев, министър на вътрешните работи Атанас Атанасов, министър на икономиката Даниел Лорер, и правосъден министър Христо Иванов!! Това е спасението за България!!

209

Евроатлантик

преди 1 година

Бе давай пак ше гласуваме за Кирчо - то няма за кой друг.

208

Анонимен

преди 1 година

Боко се крие зад Тома Биков, Делян Добрев, Деница Сачева и Деса Атанасова. Кирчо си ходи по студията без охрана и си говори каквото си иска, както си иска, без охрани и PR-ки. Разликата между Милиардера и Милионера.

207

Чакъра съм

преди 1 година

Здравейте, викат ми Чакъра. По принцип кирчо е пegеруга и никога не бих гласувал за него, по-скоро бих гласувал за БСП или ДПС, но разбира се нямам възможност да дам своя вот на избори, защото тази свобода ми беше отнета една нощ. Когато Боко Тиквата ме застреля с гранатомет и съм умpял от този момент насам. Не мога нито да гласувам, нито да отида на съд, нито да си излежа присъдата, защото съм мъpтъв и всичките ми дела са затворени и нямам достъп до живота си. Благодарение на Боко Тиквата.

206

Анонимен

преди 1 година

Начи Кирчо не би дал празен чек на никой, ама иска на него да му дадат празен чек? Хехехе. На това ли ги учат е Кравард?

205

Малко Момченце

преди 1 година

Имам някакъв страх от ББ. Сякаш може да ме нарани всеки момент. За това гласувам против него, страшен е.