325

Вечна дружба

преди 1 година

Ние от *** сме завинаги с Русия.

324

Анонимен

преди 1 година

"Русия има доста голям брой нобелови лауреати от всички сфери на науката изкуството и спорта дори. Шолохов мисля е два пъти лауреат също и Сахаров." - Сахаров е известен с "наградата за свобода на идеите" връчвана в негова чест. За съжаление в Русия не си свободен да мислиш в разрез с Путин, защото за изразяване на мнение различно от неговото отиваш зад решетките. Руснаците, за които говориш биха се обърнали в гроба, ако видеха какво прави Путин и как подари цяла Русия на шепа олигарси.

323

Krum

преди 1 година

*** кой е тоя Кръстев бе ,че да ни занимавате с него ..политолог = *** .... Що не занимавате простия ни народ с други злободневни лъжи

322

Анонимен

преди 1 година

"Русия има доста голям брой нобелови лауреати" - Никой не е казал, че нямат. СССР + Русия имат 31, Китай -8 , САЩ - 388, UK -133, Германия- 109, Франция- 70 и т.н.

321

Анонимен

преди 1 година

До 363. Още поне 1300 години! Не е ли твърде оптимистично? Даже тези, които ще останат след 20÷30 години, няма да могат да вдигнат кой знае колко прах.

320

Анонимен

преди 1 година

Да, сами направиха така, че Русия да се отърве от вековните си комплекси на изолираност и търсене на приятелство с по-големите европейски държави. Русия вече е тяхна алтернатива.

319

Анонимен

преди 1 година

Ниско интелигентни хора пак се домъкнаха от обора .

318

Анонимен

преди 1 година

До 360. Не съм чел списъка но нобеловите лауреати, вярно. Но знам, че щом някое дете от Изтока заеме призово място на световна олимпиада, семейството му веднага печели зелена карта.

317

Териториален

преди 1 година

Да... Ще си мечтаят да се върне старата но няма ....сега ще си върнат попарата. Не трябваше да будят мечката....

316

Анонимен

преди 1 година

Русия има доста голям брой нобелови лауреати от всички сфери на науката изкуството и спорта дори. Шолохов мисля е два пъти лауреат също и Сахаров.

315

Русуфилите газ пикая

преди 1 година

Т . Долу Русия

314

Анонимен

преди 1 година

До една тенденция се наблюдава а именно че противоположния лагер не си слагат лайкове ослушват се докато сорросите са единни. Те подкрепят дори пошли глупави и не интелигентни мнения стига да са про украински.

313

Анонимен

преди 1 година

Че интелектуалния потенциал на Запада идва от Изтока бе, приятелю. - Да бе приятелю но като отворим списъка с нобеловите лауреати той казва друго. В модерната история доминацията на Запада е тотална! Изтока само им се дават производства измислени от Запада и евентуално могат да папагалстват.

312

Анонимен

преди 1 година

До 348. Ами че намали ги бе. Какво чакаш още?

311

Анонимен

преди 1 година

"БуркинаФасо" винаги идва минимум с два лайка а Русия ще го издирва в най скоро за пропаганда на сепаратизъм което и у нас мисля че е подсъдно.

310

***

преди 1 година

Дойче веле и Иван Кръстев -каква зловонна комбинация.

309

Анонимен

преди 1 година

До Политолог 351. Ами работят хората. Не са бе3делнuцu като теб.

308

До 350

преди 1 година

Дааа издига се един голям и дебел ....... за Русия. Китай няма абсолютно нищо общо с Русия. Китайците са хитри лисици и при първа възможност ще забият ножа в гърба на елементарните руснаци. Китай има нужда от евтините руски ресурси за да може да произвежда повече и по качествени неща с които да постигне ЗАПАДЕН стандарт на живот за своето население. Китай се стреми да догони запада! Не Русия където заплатите са по ниски от българските и в 80% от територията още няма асфалтови пътища.

307

Бай Чеп

преди 1 година

До Западняк (342): Идете в Русия, има чинии за миене във "Вкусно и точка". Нали знаете коя верига заместиха?

306

Анонимен

преди 1 година

До 341. Няма да пусне Запада там бомба. Искаш ли да се обзаложим? За разлика о теб, той знае за Системата за гарантирано ядрено възмездие, а и Посейдоните вече са някъде на позиции.