230

Боби

преди 1 година

До 281 до Бобчо СЕРИОЗНО я погледни картата на западна европа. Виж в кои страни ХАмериканците са наложили плана Маршал. Сега ми кажи тези страни гласуват ли като марионетки каквото им каже Вашингтон дори в ущърб на собствените си интереси? Европа се нуждае от евтини ресурси за да работи икономиката и и да е конкурентна на САЩ Китай Останалите Азиатски Тигри Какво правят Евро Политиците - скараха се с доставчиците си започвайки с Русия какво получиха Евтините стоки отиват в Китай става по силен

229

Анонимен

преди 1 година

България продължава да бъде скрит сателит на фашистка Русия... Фактът, че на Дондуков 2 има отявлен русофил и дoлен предател е красноречив. После се чудите, защо има рекордна инфлация и не ни пускат в Шенген...

228

Анонимен

преди 1 година

До Шах на НАТО 288 - Но как? Той Бахмут са 70000 цивилни, детодържат вече една година Ванер и половната руска армия! Или поне това ми се казва от разни коментари тук!

227

до 278

преди 1 година

САЩ не искат да сгазят Русия защото не могат. Ако можеха, щяха да го направят. А за ВСВ - САЩ помаха на СССР както на Украйна сега - дават пари, ама не отиват да умират, после ще се наредят наготово ,като победители за да авантата. Само,че този път няма да успеят и те го знаят.

226

Анонимен

преди 1 година

285 - Но ти не чу ли новото изввинение. Нямало чуждестранни вонци, просот чуждестранни специалисти по разузнаване, съветници и подобни :)

225

Шах на НАТО

преди 1 година

Преди седмица "ВАГНЕР" владееха 80% от Бахмут, а от снощи - вече 90%. С тия темпове за 1 май ще изшъткат всички укропитеци от града, заедно с техните наети от НАТО войници и офицери. Техниката ще иде за претопяване, имат си такъв завод в града, само требва да се пусне ))) Най-късно за Деня на Победата 9 май ще стане! Т.е. ще е голяма победа! Ето защо от НАТО са се шашнали какво да правят и ни досаждат и на нас

224

Анонимен

преди 1 година

До 284 ми що бе ? Нали Европа щеше да умира без русия?:)) Гледам още не сме :))) Самолетите пълни, екскурзии те вървят .... кво стана с умирането на Европа. Клоун

223

Анонимен

преди 1 година

До Честито - И после ще има "ама защо бягате". САЩ изгуби Африка - в момента там играят основно Китай и Русия. Персийският залив е почти изгубен за тях, а скоро може и да изгубят Израел, с оглед на последните събития, изказвания и "течове". В моента тече усилена "битка", за това кой ще е номер едно в Южна Америка, а след това идва и ред на Източна Европа.

222

Анонимен

преди 1 година

До Краят на наемницитеПреди дни разпространиха клип с двама украински войници събиращи автомати от трупове в един горист пояс. Местата с трупове на кадрите бяха замъглени. Което ми се видя странно за украинците, които са доста натурални с инфото за това какво се случва с"нашествениците". Убеждаваха ни, че били руски"нашественици". Но се виждаше цвета на отличителните им ленти. Със същия цвят ленти бяха чуждестранните наемници, биещи се за Украина от друг репортаж. Та всичко стана ясно.

221

ми що бе

преди 1 година

Нали Русия още март месец 2022 рухна под унищожителните санкции на целия консолидиран обединен цивилизован свят?

220

Анонимен

преди 1 година

Началникът на щаба на Пентагона: САЩ трябва да увеличи военния бюджет поне двойно, за да може да противостои на Русия и Китай, особено в контекста на поредния неуспех с хиперзвуковите оръжия, което за тях означаваше - а сега дайте да започнем всичко отначало. След няколко години финансиране САЩ закриха проекта за разработка на хиперзвукова ракета като неуспешен и ще бъде данен на друга фирма.

219

Анонимен

преди 1 година

Винаги ме забавлява нивото на анализ на русофилите. НАТО нямали достатъчно производство на муниции. Да, това е вярно. Но защо това е така? Защото НАТО не са решили да развържат кесията. По времето на Рейгън САЩ харчеха по 6% от БВП за отбрана. А по времето на войната във Виетнам по 9%. Какъв е индустриалният капацитет за производство на НАТО и какъв е на русия? Вече има 890 произведени Ф-35. Колко Су-57 има произведени? Всичко е въпрос на желание. ЕС и САЩ не са бананови републики.

218

до Бобчо

преди 1 година

България щеше да се развие в пъти повече, ако нямаше руско влияние и русофили...

217

Анонимен

преди 1 година

До 278 Точно така най после сам си отговорил, че САЩ никога не са искали да газят русия. Дори благодарение на САЩ излизат от унизитешната ситуация през ВСВ. Всичко останало ,което се говори за САЩ е комунистическа пропаганда . Измислен враг за да държи режима. Ти от коя планета идвашш... това вече и децата го знаят.

216

Анонимен

преди 1 година

Отбранителния съюз НАТО - да командирова 2-3 батальона войници да копаят траншеи и трапове срещу руски танкове около Брюкел, за да не влезнат там през 2024 г., че тогава ще стане страшно..... И ние може да им пратим една рота с тая цел )))

215

Анонимен

преди 1 година

Няма значение, какво правят в Бахмут. Вече е късно. Украйна издържа . Трябваше им зимата да се подготвят . русия се провали. Оня клоун вагнеррр вече го знае и заскимтя за спиране на войната. Знае че скоро ще изяде голям шамар.

214

Боби

преди 1 година

До България е пример "Където стъпи руснак след това 100 години има глад и тотална мизерия" СЕРИОЗНО??? 1990 моето село 500 къщи заселени ТКЗС 6000 овце 10 конски впряга за обслужване на стопанството, Зареда Крави, Зареда Биволи и малка свинеферма 20 семейства, Основно училище, Детска градина, пекарна шивашки цех и мандра имаше и зеленчукови градини, 45+ трактора в "горното ткзс" - ДНЕС 100 обитаеми къщи, земята под аренда се обработва цялата от чужди, мандра, детска градина и кръчма и толкоз

213

До 270

преди 1 година

Ако САЩ можеха да сразят толкова лесно Русия, щяха отдавна да са го направили. А Украйна не е прегазена защото Путин не иска да избие милиони, както правят американците. Ако не му пукаше за цивилното население, досега можеше да срине всичко с балистични ракети.

212

Анонимен

преди 1 година

До 273 щом говедарите имат интереси в черно море, логично е Русия и Китай да имат интереси в мексиканския залив , например! И понататък какво следва?

211

Анонимен

преди 1 година

До България е примерВ България стъпи СССР. Не Русия. Водачи на Социалистическия съюз бяха еврейн, грузинец, трима УКРАИНЦИ и литовец. Е, имаше за малко един невзрачен с български корени. Защо? В Либия, Сомалия, Ирак, Афганистан всичко е в мед и рози? Сирия и Египет също ги бяха подкарали. Между 1917 и 1954 година Украйна колко хиляди километра земи е заграбила с полско, руско, унгарско, молдовско и словашко население?