74

Анонимен

преди 1 година

А Словакия и Румъния какво ядат?

73

Анонимен

преди 1 година

Ало Исуса дето си се нарекъл, очевидно колко си мразещ християнството че да ползваш името Господине така, та вземи си украинските партакеши и се разкарай за начало от форума. А после кеф ти в Канада, кеф ти в САЩ. Няма да ви позволим да убиете родното производство. Писна ни да ядем картофи от Египет, домати от Турция и т.н. искаме си нашето. Хляба няма да пипнете, защото ще ви строшим ръцете. А и ако фалира житницата ни, ще я надупчите за шистов газ. Признай кой ти плаща!

72

Гиб Мелсън

преди 1 година

Полша и Унгария могат а България не може. Как така?

71

Исуса

преди 1 година

68 Приягелю кой та излъга че българското е качественно много знаеш с какви пестициди са го пръскали гань овците с цел да минат тънко тука за това карат коли за милиони е и заради евросубсидиите помощи от държавата и източването на ДДС.Българското качество е отдавна разбит мит.Аида стига се подигравахте с народа и богата те на негов гръб а българският хляб с вкус на *** сега Ива вкус откакто го правят с украинско зърно.

70

Анонимен

преди 1 година

Реално на Запад ползват хoxoлското зърно за фураж на cвинeтe, на Запад не ядат много хляб.

69

Кирчо и Радев

преди 1 година

Няма да го забраняваме , ще се тровите със бъканото с пестициди зърно и ще пеете слава Украине, слава героях!

68

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхте гласували нямаше да ядете отрови. Вие или не гласувате или гласувате за проукраински партии .И това го знаят на запад че бг правителства са мелигитимни и ги натискат за всичко. И за отровени храни.

67

Анонимен

преди 1 година

За накадърниците в коментарите. Европа внася около 1/3 от цялото производство на Украйна. Другата 1/3 го купуват Китайците. Останалото отива за бедните страни. Европа живее от украинските ниви от както има Украйна.

66

Анонимен

преди 1 година

Коклите пак ще пищят, пак ще има "зрада", пак ще има "кляти москали"...

65

Анонимен

преди 1 година

А защо някои заблудени тука си мислят, че украинското зърно е евтино? Не е. Но ни задължават да го купуваме за да подпомагаме Украйна! Т.е. хем е скъпо, хем отровно, хем поддържа войната! Евала. Убийте българското и качественото за слава Украине!

64

Исуса

преди 1 година

До 59 Извинявай но няма нас.Като общност може да имаш предвид че и ти си от тях.Зърнарите.Мутри тип Илчовски ревът за субсидии от държавата източват ДДС европомощи и пак продават некачествените си *** скъпо.Защо пък да не внасяме украинско зърно като украинското зърно е и по качествено и по евтино

63

Анонимен

преди 1 година

58 прав си за еко изискванията на ЕС. Те за това не го искат това зърно. Но о чудо, ни го набутват на нас, че да подпомагане Украйна. И какво излиза? Че ни казват в прав текст, ние не сме от ЕС, щом нормите за здравословна стока не важат за нас! ЕС отново ни показа, че ни смята за трето качество хора. Е сори, ала ако вашите деца са някакви полу-деца, ваша работа. Аз знам че народа ми е повече народ от някакви си дойчета и франсета. Яжте замърсено жито и спасяване Украйна!

62

Анонимен

преди 1 година

Ти тях не ги мисли ти мисли за себе си. Но май мислиш за украинците. Май май си украинец.

61

Българин

преди 1 година

Как укр. е по -евтино? Нали получаваме субсидии за земята , горивата , машините от Фонд Земеделие и тн. накрая по-скъпо от украинското зърно!

60

Анонимен

преди 1 година

Да се "бориш" срещу евтино зърно е ... още едно от доказателствата за пълното изпростяване в България , при това в 2023г.

59

Анонимен

преди 1 година

Яжте биолапад!

58

Анонимен

преди 1 година

Защо тогава цената на брашното е висока, пълни складове и евтино украинско са предпоставка за цени по-ниски от преди година когато брашното беше левче и то с ДДС?

57

Анонимен

преди 1 година

До 56 - Аз без коса (която е леко ненужен атрибут) ще жияея, ана без ядини - как?

56

Анонимен

преди 1 година

Какво "защитават"?? По-висока цена на хляба и производителите си.. Аз искам хляб по 3 лв!

55

АнонимеН

преди 1 година

АЗ ПЪК НЕ ИСКАМ ДА КУПУВАМ СКЪП ХЛЯБ!!! ДА ПРОДАВАТ ЗЪРНОТО СИ НА МЕЖДУНАРОДНАТА БОРСА НАШИТЕ ХИТРЕЦИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ! И СА ЗАСТРАХОВАНИ И СУБСИИ ИМАТ ВСЯКАКВИ ! ЛАМТЯТ ЗА ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ