95

Анонимен

преди 1 година

До Няма как Тиквата беше охрана на Живков, построи и паток на Путин, как е смяташ работата ? :)))

94

Анонимен

преди 1 година

Те и Гешев и Кошлуков щяха да махат ама ко стана не съм вече да се споменава Гешев, а Кошлуков направи БНТ по вярна на партията ПП ДБ от преди 89 на БКП

93

Анонимен

преди 1 година

От две години във фейсът гледам реклами на ПП и ДБ как ще се справят с Бойко и ще има промяна.Всичките ми познати които са от ДБ и ПП седяха с плакатите на ДБ и ПП почти непрекъснато.Две годи подред хората от ПП и ДБ изгниха по площадите искайки промяна.Днес Иванов, Петков, Атанасов и Василев са по голи дупета и зад тях е Шиши и Бойко.Кажете ми по гнусно нещо виждали ли сте?

92

Анонимен

преди 1 година

Кой го бърка, хората ги интересува какво става с Емили Тротинетката,Тошко Куката и Чеченеца!

91

its me

преди 1 година

политиците съобщиха на "зрителите" и "читателите", че съвсем сериозно ще ги управляват в ролята им на 2-роаприлски избиратели

90

Анонимен

преди 1 година

За да покажат, че са верни на господаря си. Някой изненадан има ли?

89

Чудя се

преди 1 година

Бацонко и кире заедно ли ще ходят на гости на лена отсега нататък

88

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Калигула - повтаряй смело лъжите на Костадинов! Повтаряй, докато сам си повярваш. И като не те изпратят, какво ще повтаряш?

87

Няма как

преди 1 година

Трябва да разберете, че просто нямаме друг избор, ако искаме да разкараме Радев и да ограничим влиянието на Путин в България. Да, и аз мразя тиквите, но без тях няма как да свършим работа. Враг номер 1 е Русия, после е всичко останало. В тази ситуация макакът ще получи амнистия. Просто няма как по друг начин, ако искаме да вървим напред като евроатлантическо общество и да се разбираме със западните ни партньори. Разберето го и се примирете. За доброто на България и децата ни е!

86

Анонимен

преди 1 година

Целувка нема ли да има, тъй и тъй сте е подкарали :)))

85

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 87 - разбира се, когато смуглия Копейкин се простре и обгърне с ръце ботушите на Путин, това вече изглежда гордо и някак възвишено, нали? Лошо ви става при мисълта, че може и да не се въздигне варненски фюрер, а?

84

Вьзмутен

преди 1 година

Измамниците от - пп се гушнаха с герб и сега ще има - работа , работаЖалко за всички изльгани , че киретата са борци с корупцията

83

its me

преди 1 година

Просто не разбирам в резултат на какво се получава този съвсем сериозен тон след избори на 2 април, на мен ми прилича все едно "избирателите са смешни балъци" с извинение, но тези, които са влезли без проверки на 2 април са много сериозни "хора", на базата на какво по точно? Как стават отведнъж сериозни политици бидейки избрани на 2 април?

82

Анонимен

преди 1 година

Да си дойдем на думата.... честито на гласувалите за ПП и ДБ.

81

its me

преди 1 година

не разбирам как се получава този свръхсериозен тон от "политическите партии", едната с наименование като държавния символ след гласуване на 2 април, ние гласуваме на 2 април, а после сериозно ще управляват? Предните избори бяха на нормални дати и те се бъзикаха, а сега изборите били бъзик, но те ще управляват сериозно, тъй като никой не може да провери избори провеждани на 2 април

80

Анонимен

преди 1 година

има разум защо

79

Анонимен

преди 1 година

Това е резултата от 70-те % негласували за никого.Да се сърдят на себе си.

78

Нане

преди 1 година

Следва нова колективизация и национализация.... И слугите краварски в олинклузив хотел беляне2.... Отлични условия за СПА... ===)))

77

its me

преди 1 година

академично "смешно" е това, което се получава като резултат от избори на 2 април + акад. Денков

76

Анонимен

преди 1 година

Честно да ви кажа ако бях от ПП или ДБ дори да са ми наредили от Козяк щях да се махна от политиката.Просто нямаше да участвам в това нещо.Това може да се направи от много неморални хора.Отвратително е.Съвсем сериозно ви го казвам.Замислете се поне за секунда.Петков и Иванов се гушкат с Бойко и Шиши.И се гушкат здраво. Е какъв човек трябва да си за да го направиш? Все пак един живот живеем.Трудно се намират думи за такова нещо.