20

Анонимен

преди 1 година

До 20 Ееее друго си е военния експерт хахахаха

19

Анонимен

преди 1 година

Форсирането на Крим е невъзможно. Но когато украинската армия бутнат керченския мост и си вземат Херсонска област, спират тока и водата на Крим, а руснаците ако искат да си го държат.

18

Анонимен

преди 1 година

Ами кой ще го изгони ,то на запад вече само меки китки и женчовци, най - голямата им битка е с клавиатурата докато драскат глупости по форумите

17

Нео

преди 1 година

За мен тази статия ме накара да осмисля по-ясно отношението си към Чърчил. Все още предимно не го харесвам, но той съвсем ясно е видял, че източна Европа остава в ръцете на чудовище!

16

Анонимен

преди 1 година

"Но както повечето от народите на демокрациите не желаеха да водят нова война за Полша през 1945 г., изглежда малко вероятно те да подкрепят борбата до край днес, за да освободят Крим" ----------------- как бе!?!? Нашите умно-красиви-жъъътопааветници подкрепящи ппгбт+герб като ги слушам са повече от готови да се бият за всеки един сантиметър от крим и за демонокрацията! Айде по-бързо ги пращайте на фронта, че вземе войната приключи без те да са имали възможност да .... на путин!

15

Щерю

преди 1 година

Юдеите-ционисти, стоящи зад политиките на Великобритания и САЩ, никога няма да се спрат в опитите си да унищожат Русия. И всичко това поради дълбоки религиозни причини и амбицията им да наложат Ционизма над целия свят. Това е вековната борба на юдеите с/у Исус Христос и християните. В дъното на юдаизма тлее ненависта им към християнството. Религията на юдаизма е в дъното на цялата политика на англосаксите...

14

до 4

преди 1 година

ти си абсолютен г-лу-пак! от тия келяви санкции целия ЕС се тресе - стачки, митинги...ти сънуваш розови сънища!

13

Петров

преди 1 година

подлостта и коварността на Запада са безгранични, а овчето малодушие на съвременните българи е находка за западните лъжци-пропагандатори

12

Урсул Фондерлайнов

преди 1 година

Запада е трагедия а Сащ е трансджедър измишльотина на Великобритания

11

Циклон

преди 1 година

Скоро Одеса и Киев ще е руски.Зеления гном е обречен.

10

абе

преди 1 година

кой заби червеното знаме на райхстага 1945 - Русия!.......сега ще го забие на печьорската лавра в киев!....историята се повтаря!

9

Анонимен

преди 1 година

Мислимо, немислимо руските окупатори ще бъдат изгонени позорно от Крим, а вожда им Путин ще лежи в затвора в Хага до края на дните си.

8

тъй кат стане

преди 1 година

Абе що така изведнъж цялата краварска пропаганда заговори в един глас как нямало да има плаж на крим? Даже по-големите "оптимисти" казват, че е и малко вероятно да се прекъсне сухата връзка между крим и раша? Ауу що така бе? Сега краваарчеетата и феновете на еленски няма да могат да заспят...

7

Анонимен

преди 1 година

Кога Чърчил е достигнал до тези прозрения- преди или след като е бомбардирал България с намерението да я превърне в картофена нива? Или докато е писал "палавата" бележка предлагайки на Сталин да вземе България?

6

Анонимен

преди 1 година

Гат става въпрос за други сме много морални и човечни, а гат става въпрос за нас си се прайм на улави.

5

Анонимен

преди 1 година

Какъв Крим бълнуват тия? Муахахахаха...те руснаците си взеха Донбас, ония говорят за русмкия Крим. Наркоманът и шайката му господари кравари кефят на макс.

4

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти трябва да повтарям? Крим Донбас Луганск и Донецк са Руски. Ако някой ги иска да отиде да си ги вземе ако му стиска!

3

Споко

преди 1 година

Споко, цялото човечество е против Русия, до дни, дори до часове Русия ще рухне под унищожителните санкции.

2

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, че ЕС ще се разпадне. ЕС не се разпада. Вярно е, че Русия се разпада, а ЕС е стабилен, в ЕС сме си стабилка.

1

Анонимен

преди 1 година

"До края на Втората световна война британският министър-председател Уинстън Чърчил не се съмнява, че съветският лидер Йозеф Сталин е чудовище, морално неразличимо от Адолф Хитлер."-----------------------Становище на човек причинил Бенгалския гладомор довел до смъртта на 3 милиона души.