184

Анонимен

преди 1 година

Руски и всякакви други роби? Кой ви направи такива кръвожадни злобари? Кой ви създаде такива да изпитвате удоволствие от страданието на своите съграждани? Кой ви направи такива да воювате със своята държава и да ограбвате своя народ? Кой ви направи такива? Това се случва и ДНЕС! Едни българи ограбват други българи и воюват срещу своите в името на чужда империя, ЗАЩО? Вие сте ПОЗОР!

183

Анонимен

преди 1 година

Руснаците пак ще фалират и тогава омекват бързо... Не може срещу запада... Това е глупаво! Можеше с икономика и суровини да се борят по- успешно, ако има какво изобщо да борят! А сега ще имат пак унизителни времена като през 90 те!

182

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 201: "Кръвожадни ***? Не ти ли е ясно, че тя, статията затова е написана, за да предизвика такива коментари. Помисли си ако например Мексико се присъедини към военна организация заедно с Русия какви коментари в САЩ ще има. Естествено че влизането на Финландия в НАТО е заплаха за Русия. А русия с нищо не ги заплашваше - ходеха там за риба. Сега да се радват ли?

181

Анонимен

преди 1 година

В Русия е пълно с кръвожадни мaлоумници. Лошото е че покрай прословутото българско русофилство подобни екземпляри безчинстват и у нас.

180

Анонимен

преди 1 година

Льохмани, я ми кажете тази земя на която се е проснала Руската империя, зелените човечета ли са им я дали, и зелен сертификат за собственост ли имат? Кой им дава правото да нападат други държави и да завладяват тените земи? Целия свят трябва да помогне на Украйна с каквото може!

179

джо

преди 1 година

Голяма сила е украинската армия, като чета драсканиците тук. Къде им е флота?... Приключи. Къде са въздушните им сили?.. Кацнаха отдавна.. Колко бойници отидоха при Бандера около 300 000, какво стана с инфраструктурата?... Издухаха я руските ВКС , сега ще го видим "голямото" настъпление ... Много ми е интересно как ще го проведат без прикритие от въздуха. Ама вие си пишете глупости , то при бандера има много място.

178

XИЧО

преди 1 година

Скоро Финландия ще си върне териториите заграбени от Сталин.Това ще стане ,когато Руската федерация се разпадне на чаркове...Нямаме спорове с Финландия-твърди престъпника Песков...Защото руснаците само са грабили от там....

177

Анонимен

преди 1 година

Бройките на Конашенков относно унищожената техника в Украйна са верни въпреки, че надскачат сериозно количеството въоръжения, които Украйна е имала на разположение. Просто през границата с Полша непрекъснато НАТО мъкне и докарва още и още. Но и те вече срещат трудности, щом са свършили запасите със снаряди в САЩ и Европа и сега за украйна купуват снаряди от Корея и Пакистан

176

Анонимен

преди 1 година

абе стига с ваще пропаганди ваще лъжи вече омръзнаха

175

Анонимен

преди 1 година

До до 198 Най-идиотското в цялата работа е че руснаците оставят безпрепятствено НАТО да докарва в Украйна каквото им скимне и разни *** да се разхождат ежемесечно на гости на наркомана в Киев. Някои твърдят, че руснаците го правят нарочно, за да изтощават военните запаси на НАТО в Европа, като така пречат на НАТО да нападне от запад. Обаче е потресаващо със зърнената афера и газта. Все едно по времето на Хитлер, да му доставят газ и зърно - гротеска. Затова и спъват военните си.

174

ВъзмУтен

преди 1 година

И така ще "освобождават" наред явно...Докато накрая те не се освободят и не се превърнат в импаерия от десетки малки и по-големи държавици, презирайки се една друга.

173

Гошо

преди 1 година

Г-жице Василева, защо не споменавате канала2 Никой няма да освобождава никого.

172

Анонимен

преди 1 година

Лошо за руския народ.Докато не се изчисти от тази върхушка ще страда.А щяха да си живеят прекрасно. Жалко.

171

Анонимен

преди 1 година

До Реалист Той не е казвал, че армията на Украйна е унищожена. Казваше, че е унищожена тяхната ПВО, което се оказа, че не е така. Освен това, играчите около Путин, които въртят милиарден бизнес не даваха на военните да настъпят както трябва, спъваха военната операция, непрекъснато готвеха зад гърба им някакви договори за мир. Накрая подписаха такъв договор, който предвиждаше руснаците първо да се изтеглят от голяма част от територията на Украйна но ги изиграха. Затова е такъв резултата сега.

170

Анонимен

преди 1 година

ами ние какво печелим от НАТО - ПАЗАР ? ПО ЕВТИН РЕСУРСИ ИЛИ БЕСПЛАТЕН ТОК ? НИЩО - ПРОСТО даваме възможност да си увиличават парите военно промиш-те заводи на юсей - като ми е празен джоба не ми до НАТО или тряба да СЪМ гурбетджия за да ми и..т жената тука а аз там НЕ всички могат да са с хамериканското посолстовао и пари са тук на форума

169

до 198

преди 1 година

На ден 3 от войната Русия каза как 90% от ВСУ е унищожена и как практически авиация и ПВО няма. Ракети- нямали. Западното оръжие се унищожавало още по време на доставките, не стигало до фронта. После пропищяха от 8 броя 40-годишни установки за реактивен огън и така нататък. Пропагандата си върви. Над половин милион ранени и убити и с пълна сила вървим напред. Всичко е под контрол. За 3 дни в Киев!

168

Сана

преди 1 година

До 195. Не са взели каквото са искали, глу.пак. Чети малко повече история. Все пак, мащабите са огромни различни. Само че Финландия вече е член на НАТО. Айде пробвайте сега, гнусни агресори.

167

Анонимен

преди 1 година

До Дон Кикот Случайно преди да са ти промили добре мозъка структурите на Сорос, дали знаеш къде точно е била тази руска армия на 9 Май 1945 г? Вземи си линийката и пресмятай по картата, после пиши глупостите си.

166

Реалист

преди 1 година

До 191. Уф, ама ние помним изявленията на оня Конашенков и компания още на втория месец как украинската армия е изцяло унищожена. А пък после украинците си върнаха 40 процента от окупираните територии барабар с Херсон.

165

Анонимен

преди 1 година

До Дон Кикот Най-добре се смее този, който се смее последен. А кикот издават лудите в лудницата. Изчакай до края на годината и ще ти чуем кикота после. Дано споделиш тука колко ти е акъла...