434

Анонимен

преди 1 година

Избори до прогонване на Карабас-Барабас и неговия куклен театър ГЕРБ.

433

Анонимен

преди 1 година

На калпавите политици, президента им е виновен...

432

Какво ни каза Бойко:

преди 1 година

Ако спечеля АЗ, не ме арестуват повече.Ако загубя АЗ, губят всички. Т.е. всички ставаме негови заложници и трябва да му играем по гайдата, за да не загазим БЕЗ обаче ни най малко да сме виновни за нещо или колкото него. Това е позиция на притистнат ТЕРОРИСТ, който е дръпнал предпазителя на гранатата и иска заобиколилите го полицаи да се разотидат или мрът и те.

431

Анонимен

преди 1 година

Пп ако ги е грижа за държавата ще съставят правителство с най голямата победила партия на ГЕРБ! Имам виждане че те са там за да провалят съставяне на правителство. България вече нЕ може да диша умира от васссссссс *** и тоя *** народ немислещ тая *** чалга СРАМ И ПОЗОР! ПИСНА МИ ОТ ИЗБОРИ. ОТ ТЕЯ НИСКИ ЗАПЛАТИ ПЕНСИИ БЕЗРАБОТИЦА ОТ ТЪПИТЕ НЕРАЗВИТИ ПОКОЛЕНИЯ *** И НЕВЪЗПИТАНИ И ТЪПИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА КОИТО НЯМАТ НИ КУЛТУРА НИ МОРАЛ НИ ЗНАЯТ ЩО Е ЛЮБОВ. СВЕТЪТ Е ДОБРЕ. ВИЕ НЕ СТЕ!!!

430

Анонимен

преди 1 година

Който неиска Румен Радев да управлява, да се захваща и да излъчи редовно правителство! Президента не е виновен, че търтиите в парламента са се хванали за егото и вече 2 години немогат да го направят. Той спазва конституцията, където е казано: Ако парламента неможе да излъчи кабинет, то такъв се назначава от Президента. И радев спазва конституцията!

429

Анонимен

преди 1 година

Слафчо декларира ли офшорките си? Пак ни излъга макарето. Стана депутатин, къде му е декларацията?

428

Анонимен

преди 1 година

След като ги свалиха от власт сега им думат: Лягайте с нас, ние ще ви о правим.

427

Анонимен

преди 1 година

С отказа за коалиране, кокорчовците се надяват кукловодите от европа и сащ да решат да елиминират боко като неперспективен, като спънка за съставяне на марионетно правителство , изпълняващо безропотно указанията им.

426

КИРО КАЗАЛ :

преди 1 година

"ДОНЕСИ ДВЕ ПИЦИ".... цитирам........ министър председател на ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА 2020-2022.........

425

Анонимен

преди 1 година

ДПС и ИТН са естествените коалиционни партньори. Евроатлантици до дъното на джобовете си и до дъното на Чувалите си! Либертарианци до дъното на офшорките си.

424

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "Защо Бойко непрекъснато обикаляше магистралите в строеж"-Ще ти кажа защо обикаляше-ЗАЩОТО ИСКАШЕ ВСИЧКО ДА СЕ НАПРАВИ В СРОК,ДОРИ И ПРЕДСРОЧНО! ЗА НЕГО НЯМА СЪБОТА,НЯМА НЕДЕЛЯ-ИСКАШЕ ДА СЕ РАБОТИ УСИЛЕНО,ЗА ДА НИ СПЕСТИ ПО-ГОЛЕМИ НЕУДОБСТВА,ДА СТАНЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-УДОБНО И ХУБАВО!!! ЛИЧНО СМЕ ГО ВИЖДАЛИ И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ОБЕКТИТЕ!

423

Анонимен

преди 1 година

Ей, Борисов пак си измисли как да защити Радев.Какво означава това имайки предвид подмолната му натура.Може би само едно.В момента Радев е в по силната позиция.

422

Анонимен

преди 1 година

Бучко Банкянски пак се е наточил да краде ама няма да му се случат нещата.Пандиз за тоя акчен селски бек!!

421

Анонимен

преди 1 година

БРАВО! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ГЕРБ ПОБЕДИ!ТОВА Е ДУМАТА НА НАРОДЪТ!НА МЕН МИ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ! НА ТЕБ?!НА ВАС?! -питам Аз? НА ИЗБЯГАЛИТЕ ОТ АЛЧНОСТ И ЕГОИЗЪМ В ЧУЖБИНА ЗА ПАРИ -НЕ ИМ ПУКА! И ТОВА Е ИСТИНАТА!АКО ВИ ПУКА ЩЕ СТОИТЕ В ДОМА СИ И ЩЕ ГО ОПРАВИТЕ ЩЕ ПОДРЕДИТЕ ГРАДИНАТА СИ.А НЯМА ДА ХОДИТЕ КЪДЕ ЛИ НЕ -без ***.САМО ЗАЩОТО НЕ МОЖЕТЕ НЕ ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА ПО МАЛКО ПАРИ И ОТ АЛЧНОСТ. НЕ СТЕ ПРАТЕНИ НА ЗЕМЯТА ЗА ТОВА ЗА ПАРИ И МАТЕРИАЛНО. АЗА ДА СЕ РАЗВИВАТЕ ДУХОВНО.НЕ ГО ПРАВИТЕ И СТРАДАТЕ

420

Анонимен

преди 1 година

От това какви щуротии натворят ПП-ДБ, ГЕРБ-ДПС, БСП в този парламент, зависи колко по-голям ще е процента на Възраждане на следващите избори.

419

Анонимен

преди 1 година

шенген и еврозона НИКОГА А здравните вноски КОГА ?

418

Патриот

преди 1 година

Никви евро-атлантически правителства на войната!! Избори до пълната победа на Възраждане!!! След всеки избори Възраждане покачва подкрепата. Още 5-6 и сме първа и единствена сила в България!!

417

България ВИНАГИ

преди 1 година

Ще е СВОБОДНА!Българите можем и заслужаваме да живеем достойно.Обединени сме непобедими.Само ВЪЗРАЖДАНЕ.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

416

Анонимен

преди 1 година

До Ха Ха!!! Бойко не ги е плюл,а е казал само истината,т.е. е говорил за състоянието на държавата в което ни доведе "промяната". А те са тези,които направиха нещо повече от плюене:НЕЗАКОННИ АРЕСТИ и НЕСЪСТОЯТЕЛНИ ОБВИНЕНИЯ! Защо поне за едно "престъпление" на ББ не посочиха доказателства????? Нали имат такива? Къде са??? А с бездействието отн.съставяне на ново правителство за пореден път ни доказват към какво се стремят! Във всеки случай изобщо не е,че искат да вървим напред.НАПРОТИВ!

415

Анонимен

преди 1 година

Защо Бойко непрекъснато обикаляше магистралите в строеж с джипката и какво им казваше на строителите? Отговор: "Мажете по-тънко асфалта, за да остане и за нас!"