24

Анонимен

преди 1 година

До 29....Защо свързваш гласовете на демократично мислещи те с ,,проамериканизъм"...ЕС е достатъчна цел и аргументирана мотивация да се страхувам от режима в Кремъл.Ние европейците бихме могли да живеем в една общоевропейска държава Каквато и да е Но ще я изградим без кражби и корупция на ЕНП .Без Бойко Борисоф.Модерна и правова Но за това са нужни усилия А не да чакате както ви сервираха на готово СССР.И само да чакате помощи и идеи от вън.Българина се е научил на готово

23

Анонимен

преди 1 година

тоя кон-дьо нещо много на сериозно се взе, ако ви напнат стабилно ще дойдат по бързо до москва отколкото вие до киев;) очаквам отново да ви вкарат в надпревара и харчене за глупости, и докато се усетите ще сте изостанали брутално икономически и технологично (справка 90-те)

22

Анонимен

преди 1 година

Тъжният кон на руската дипломация пак хленчи :)

21

Анонимен

преди 1 година

Чудесна новина! Колкото Русия е по-далеч от Европа, толкова по-добре за нас. Нека да станат провинция на Китай :))))

20

Анонимен

преди 1 година

Китай може Бразилия се опитва и тя да стане диктаторска държава а те се подкрепят диктаторите както демократичните държави се подкрепят

19

Историк

преди 1 година

Руснаците позволиха на един дъртак ( Лавров) и късия кремълски вожд да съсипят великата им държава! Така и ние позволихме на недоносчето Про100 Киро и Кокорчо, заедно с юмручето Радев да съсипят нашата родина!

18

Анонимен

преди 1 година

До 21....Отговора е прос....За ,,Възраждане " гласуват ония които не намират русофилските си корени при Корнелия Нинова и при отпадналост от руската подкрепа заради разгулен живот Волен Сидеров.Хладовеъе на ,,Възраждане са от ,,Атака " и БСП.Математически русофилите не се увеличават , но и не намаляват.

17

Анонимен

преди 1 година

До проамериканските тро-леи - тъй, гугълн-нете 1 карта на света, от нея вижте само териториите на страните от БРИКС - Бразилия, Русия, Индия, Китай и ЮАР. После вижте броя на населението им. И после можете да си заврете там където слънцето не изгрява твърдения от рода на това, че светът иили негова по-голяма част били срещу Русия. Как ви отглеждат толкова еднакви *** нямам идея.

16

Анонимен

преди 1 година

Голяма е на карта ако в Сибир е имало хора малко трудно са щели да си я завоюват лесно се превзема земя без население

15

Умен

преди 1 година

Кого плашиш бе кон.Европа още не ви е почнала.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако е така , защо тогава русофилите печелят изборите в България.Вадим заключение , че следващите избори партията Бойко Борисоф на русофилите би трябвало да загубят.

13

Анонимен

преди 1 година

Ядрени модулни реактори и много други технологии са премахнали зависимостта ни от ресурси питайте хората от бронзовата епоха след като се открива желязото що Вавилон шумери

12

Анонимен

преди 1 година

Русия много говори за близостта с Китай, но освен икономическа такава, културна е трудно да се постигне. И заради коренно различната азиатска култура, и заради различното ниво на свобода на хората в Русия и Китай. Хората в Русия живеят кажи-речи като тези в Европа. В Китай режимът е много по-авторитарен.

11

Анонимен

преди 1 година

Обективно, трябва обаче да признаем, че идеята за привличане на цивилизацията Русия в рамките на един Четвърти Райх е шизофренична. И още: трудно се вкарва колос като Русия в границите на малък полуостров.

10

Анонимен

преди 1 година

Ей сега ще отида и положа цветя на надгробния паметник на Русия.Ще изиграя едно сиртаки и една ръченица..

9

та тъй

преди 1 година

абе не знам кой какво но се чудя кво стана с непобедимата червена армия :) едно е да пуснеш актьори маршируващи на червения площад друго е да отидеш на война . ако войната на ссср срещу Украйна е войник срещу войник крадците на тоалетни ше наторяват полетата .

8

asd

преди 1 година

Икономически гигант? Мощен? С БВП колкото Португалия или Париж? И искат да създават проблеми на целия свят и да насъскват едни срещу други? Кой ще им се върже?

7

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 1 От такива като теб с извратено мислене , сме на това дередже.

6

Анонимен

преди 1 година

На руснаците винаги всички останали са им виновни. Вечната жертва.

5

Така е ..

преди 1 година

Точно обратното е. Русия загуби ЕС. И не само това.Русия се самоунищожи с тази неоправдана война.Русия никога вече няма да бъде същата.Нямат никакви съюзници.Всички избягаха.