61

да счезват

преди 1 година

И без туй файда нема от бугарите

60

33

преди 1 година

Биете минусите, ама .. няма шанс. Няма, няма ... погелднете си децата ... за тях не остана свят ... не и такъв в който могат да са щастливи. Виновни сме ние

59

Анонимен

преди 1 година

Евроинтегрираме се успешно!

58

Анонимен

преди 1 година

Територията на България е достатъчна да изхранва 35-40 милиона души. България изобщо не е малка държава но населението е малко. А земята е плодородна и климатът субтропичен (официално умерен климат) но през последните години зимата е есен а есента е късно лято.

57

от КАРЛОВО

преди 1 година

ПИТАМ РОМ НА ОКОЛО 40 > " И ВИЕ СИ НАМАЛИХТЕ РАЖДАЕМОСТТА" >>>>>>>>>>>> " НЯМА ТАКОВА НЕЩО. АЗ ИМАМ 5, А НИЕ СМЕ 8 БРАТЯ И СЕСТРИ "

56

33

преди 1 година

Отчналао ще е забавно и приятно, после ще има масовав безработица и малцина, които си играят сега, ще успеят да направят мнго добър brain to computer interface и ще има достъп до ментален капацитет, каквъто не са имали вички хора живели досега взети заедно и познавайки добре човешката раса, занм че ще се възолзват то това, за да поробят или унищожят отстаналите. The End.

55

Анонимен

преди 1 година

БГ-тата ги мързи ! Мързи ги да работят , мързи гио да правят бебета , мързи ги да гледат деца , мързи ги за всичко ! Единствено не ги мързи да се оплакват и да мразят имигранти .

54

Анонимен

преди 1 година

А защо не плачете, че 700 хиляди още по тошово време напуснаха в посока Турция. Ако бяха останали сега щяха да са 2 милиона тук.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 53 - Значи .. не е имало турско робство и никой българин, никога не е бил поробван ... ок. NEEEXT!

52

Анонимен

преди 1 година

Дано да има "турско робство" че от 6 милиона да станем 30 милиона. Факт е, че през "турското робство" има голям растеж на българското население. Има голям растеж и по време на "руското робство" когато сме в СССР. Демокрацията нещо не се оказа хубава за нас като народ.

51

Анонимен

преди 1 година

Никога бройката не е била решаваща. Като бяхме 8 милиона през виденовата зима голяма работа. Глад мизерия и разруха. Я сега вижте как живеят в Люксембург с население кокото един бг град, но с БВП като за цяла България

50

shte povqrvate li ?

преди 1 година

tepat mi se POLISIONERI i MALDi ROMOVI s nabybnali PIsho ci

49

Ужас

преди 1 година

Като гледам при нас без военни действия за -12 г управление на герб сме претърпяли повече загуби от руснаци и руснаци от украйна взети заедно

48

БАНКЯНСКИЯ РОМ

преди 1 година

ЗА ТЕЗИ 10 ГОДИНИ НЕ СИ МРЪДНА ПРЪСТТА ЗА РАЖДАЕМОСТТА > СЪД ЗА РОМА

47

Анонимен

преди 1 година

В началото на 15 век, населението по днешните български земи е около 400 хиляди. След 500 и кусур години "турско робство" българското население е около 3 милиона. През 1989 г. общото население в България е почти 9 милиона, като българите са около 7 милиона. В момента етническите българи вероятно са под 4.5 милиона, предимно в средна възраст или старци. Ако се спази настоящият тренд, няма да е останал жив българин да чествува 200 годишнината от освобождението от "турско робство".

46

Анонимен

преди 1 година

Така мило ми стана от тази статия.Слава на ЕС,слава на Клаус Шваабата .

45

33

преди 1 година

Мног малко му осатана на Света ... до 8-12 месеца, ще има AGI, a до 2 години ще се зпаочне със симулираната биология и ще изхвърат през покрива всички кибертехнологии. Тоя прогрес, дето го имахме през 1940 и 2020-а, ще го видим за месеци сега.

44

Анонимен

преди 1 година

Аз детски не взимам,моето дете няма нужда от помощ,то не ходи на курсове,то не се ограмотява.Римляните взимат детски и помощи, и децата им са първенци в училище.Не това не е класово неравенство,това е съпричастност,към братята ни римляни.

43

До К Пyткoф

преди 1 година

Благодаря, най-сетне разбрах защо има демографска криза, отвирха ми се очите, заради ПП е

42

Анонимен

преди 1 година

"Проста математика - днешните деца ще бъдат свидетели в края на житейския си път на края на българската нация . И нищо не може да промени или спре това,неизбежно е!" - Еш па тоа па!