91

империя на злото

преди 1 година

Съветски идиoti, ами като гледам, май тези държави, които не са в НАТО са ви мишени и вероломно ги нападате.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 Е питаш форума на днес.бг :) как да им се струва - нали им четеш делириумите, това са хора който не са здраво стъпили в реалността. На тоя под тебе му се привиждат хиляди нови танкове от незнайно кои руски заводи, а в същото време ушанките къртят де що има желязо от музей и прашасали хангари и го пращат на фронта. Танкове от 50-60те години на миналия век. Според мен всичко зависи от това дали някой ще му стигне кураж да свали путин и малко от малко да се ходи към нормализация.

89

Анонимен

преди 1 година

Армата са произведени някъде около 30 бройки... Толкова. Отделно тези танкове имат проблеми с двигателите, и гаснат... Затова никой няма да ги пусне да бъдат унищожени на бойното поле. Все още не се знае как точно може да бъде решен този проблем с двигателя. Иначе танка е супер, наблъскан с всякакви модерни неща и заради това е и много скъп. Но слабото място е двигателя. Никой няма да хвърли на *** толкова скъпи танкове. А въобще кога ще се оправи проблемът с двигателя (и как), не се знае.

88

Анонимен

преди 1 година

Незнам каква е печалбата на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД от войната бившите страни на СССР като със всеки месец цените на всико растът и това е сао началото ! Пиша това за да знаят хамерикафилите че , ние трква не пасем и вашите агитации си ги нарете в аспуха си

87

АнонимеН

преди 1 година

ПАПА ФРАНЦИСК Е УМРЯЛ И НЕКА МУ Е ЗА ТОВА, ЧЕ ПОДКРЕПЯ БЕЗБОЖНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО!

86

анонимен келеш

преди 1 година

А тук в България само Бекапето и маргиналите от Възраждане са за Вовата и Русия:):):)Малко са и са натикани в ъгъла единствено да пишат безпомощно под новините в Днес БГ:):):)Сега Неделя на изборите ше се видат пак,че са общо 15% русофилчета от гласуващите като цяло:):):)Атака не ги броим,че те вече отидеха у канала:):):)Къде изчезна Бела Златка?:):)Деница лудува:):):)

85

999

преди 1 година

Спокойно копейки - всичко върви по план. От за 3 дена взимаме Киев - плана стана 8 месеца за Бахмут. От спираме разширяването на НАТО стана - още две членки на НАТО. От газа ще стане 3000 евро за киловат-стана газа е 42 евро за киловат. Червената армия от спяща мечка стана проскубана кокошка. Санкциите не действат - обаче бюджета на Русия е продънен още през февруари. Щяхме да умираме от студ, бензина щеше да става 5 евро, Херсон щеше да е руски завинаги - кога бе копейки ? Тая година? след 10г?

84

Анонимен

преди 1 година

До Берлин 72; айде сега изчисли колко струва войната на русия - от най-пробития мужик, че чак и до бункерния джуджа к. Украйна след войната ще й се помогне и ще стане част от Европа, където й е мястото, ами дивашка русия с това изплашено бункерно джудже къде ще е. Не ми казвай - ще се обърне към азия и китай, защото китайците не са като пацефиста Европа, ами здраво саа го наточили и ще делкат здраво от русия.

83

Анонимен

преди 1 година

И на мен ми се струва, че агресорът Путин вече проси за мир. До дни, дори до часове Русия ще рухне и ще ни се влачи по-корем да моли за милост. На вас как ви се струва, хайде споделете тук във форума как ви се струва?

82

Солкото повече

преди 1 година

Санкции налагат САЩ и марионетки от ЕС, толкова по бързо света се дедоларизира ;)

81

контранастъплението?

преди 1 година

Хиляди нови руски танкове излизат от заводите. Модерни нови Т-90 и Т-14 Армата. Западът изобщо не може да се доближи до нивото на руската модерна техника. И това са само новите танкове, които излизат от заводите, без да броим над 12 хиляди боеспособни танка на въоръжение в Русия. Щели моля ви се да да доставят там 20, 30, 100 танка, от които само 14 нови, другите Леопард-1 антики. Cмешници.

80

Анонимен

преди 1 година

Една наука е наука тогава когато се докаже матиматически (архиологиета не се доказва мат-ки но българите я смятът макар че всичко това го е казал Леонардо да Винчи за наука !!! такак е ис българската преса

79

ъцз

преди 1 година

С. Арабия вече е страна със статус партньор в ШОС следващата стъпка е чплен на ШОС... арабите минават към другия лагер, а скъсат ли търговията на петрол с долара това ще е края на САЩ. САЩ тръгнаха едновременно срещу Русия и Китай, а сега и арабите странят от тях.

78

Анонимен

преди 1 година

дали се заканва или само предупреждава?

77

Въй

преди 1 година

Идна година не могат да приемат тези Швеция и Финландия :)

76

Спасението е НАТО

преди 1 година

Опита на Украина еднозначно сочи , че единственния шанс за Швеция и Финландия да оцелеят и да не бъдат изтребени от сибирската империйка е да се присъединят венага към НАТО.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 Май ми се струва, че агресорът вече проси за мир. Путин ги вкара в такава кървава каша там и сега първо заобиколно говорят за мир. Все още си мислят, че са велика сила и трябва да излезлнат с нещо като успех от украйна, но няма да им мине номера. А колкото до лаенето и заплашителната реторика към Швеция и Финландия, това са жалки димки и никой не ги взима насериозно руснаците вече. Само нашите копейки ги венцеславят и им се кланят.

74

До 78

преди 1 година

И ти ли си получил копие от сценария от който чете Шолц?

73

ъцз

преди 1 година

Нормално е всяка страна на НАТО да е мишена на Русия

72

Анонимен

преди 1 година

Шолц: Путин няма шансове да спечели на бойното поле в Украйна.