21

Анонимен

преди 1 година

Направих диалог с chatGPT в bing на тема Вапцаров. Той ми показа неговите опити за стихотворения (на български) и английски. Бяха доста нескопосни и клиширани, но да не забравяме, че Той се обучава. Каквото и да прави, базата му е ограничена - факти от мрежата, но съчетава нещата все по-добре. Това което му липсва е човешкото творчество и емоции.

20

Анонимен

преди 1 година

15, AI няма да измести изцяло творчеството. Да си композира музики и да си рисува колкото ще. Талантът няма как да се измести, защото няма кой да ти го вземе, ако го имаш. Но програмистчетата специално голям ще го ядат. Хипер-ултра-мега ненужни стават и там ще има масови съкращения. Ще оцелеят само най-добрите. Всичкото друг програмист - на опашката за помощи.

19

Анонимен

преди 1 година

Дъртите мизерници, които бъкел не разбират от технологии, направо се подмокрят от кеф като си представят как може би програмистите, на които толкова много завиждат, рийш ли, евентуално щели да останат без работа. На дъртите комуснисти най голямата мечта им е всички да са бедни колкото тях.

18

Анонимен

преди 1 година

В Бъдеще много от интелектуалния труд ще се извършва от изкуствен интелект - сега едва започва тази епоха. След 20 години ако отидеш да се разправяш за сметката за ток няма да има кого да напсуваш понеже няма да има хора в обекта.

17

До 18

преди 1 година

Ти се оглеждай за хамалин . Че ще Ви спорът сребърниците от господарите Ви

16

Анонимен

преди 1 година

Тц, ИИ ще е поредния 'виновен' както климата, комунизма, демокрацията, безадресния тероризъм, всякакви видове 'права', малцинства и т.н. Истинския се казва ГЛОБАЛИЗЪМ или БОГОБОРЧЕСКО, постмодерно, АТЕИСТИЧНО, ултралиберално свръхконкурентно общество, поставящо човека единствено като индивидуален консуматор, лишен от вяра, семейство, родина и минало и който е единствено източник на права в името на които същите незабелязано се отнемат до пълна метаморфоза на обществата към глобална антиутопия

15

Анонимен

преди 1 година

Ако може машина да работи вместо човек и го прави и качествено си е добре. На човекът ще спре да се гледа като на ресурс. А работата и препитанието не е задължително да са свързани.

14

Анонимен

преди 1 година

Мисирките в днес.ру да се оглежадт за работа по складовете, че чатбота вече говори на български.

13

Анонимен

преди 1 година

А дано.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6, ИИ пише лош код :) Творческите професии заминават. Генерира страхотни картини и музика :) Може а фейкне клипове дори :) Съжалявам, но разните там програмистчета вече променят квалификацията си и за да бъдат актуални на пазара на труда. Стойте и гледайте колко интересно ще стане :) Ненужните хора вече са идентифицирани ;) Проверете да не сте сред тях.

11

Офанзивен дефанзиф

преди 1 година

Изкуственият интелект ще заеме много работни места, т.е. много хора ще станат ненужни. Съчетано с електронните документи, електронните пари, електронната проследимост, това изглежда още по-забавно - хем си ненужен, хем този същия AI може да "ти спре тока" във всеки един момент и внезапно да се окажеш несъществуващ. А като добавим и модифицирането на ДНК, което ще направи определени хора здрави за два човешки живота - нещо фантастичните филми от миналото почват да ми изглеждат все по-реални...

10

(-_-)

преди 1 година

Данъци в човешкия смисъл няма да плаща, но няма и да иска заплата.. И от друга страна ще има много хора, които ще го поддържат, ъпгрейдват и т.н. Хората няма да останат без работа - който търси, ще намери!

9

contractor

преди 1 година

Сега ще ви издам тайна тоя AI всъщност е ***. Аре със здраве и прочетете първия ми коментар.

8

Анонимен

преди 1 година

Май ще цокаме бибата, а?

7

Анонимен

преди 1 година

Да, ще остави. Но това, дали ще плаща данъци е интересен въпрос!

6

Анонимен

преди 1 година

AI ще плаща ли данъци?

5

Анонимен

преди 1 година

Най-заплашени бъдещи гладници - писарушки по институциите, застрахователни чичаци, които само въвеждат данни, касиерки, шофери, разни програмистчета да знаят, че изкуствения интелект пише кода перфектен. Ще оцелеят творческите професии, които AI дори и да замести в известна степен, няма да може изцяло да копира човека.

4

А бе

преди 1 година

Не е страшно, че ще останат без работа! Всеки мечтае да спре с работата! Лошото е, че ще останат БЕЗ ДОХОДИ..

3

Анонимен

преди 1 година

Самите програмисти останаха без работа . Кво ще правят Майкрософт , фейсбук и гугъл ??? Ако има война на светове ??? На никого няма да са необходими нито пък незаменими както си мислиха американците и техните ев.ро по.длоги :))) Колко милиона програмисти ще останат без работа ????????????

2

Хах

преди 1 година

Никога няма да се случи изцяло, човешкия мозък е съвършено творение. Вижте колите на Мъск с изкуствения интелект колко примитивно "разсъждават" на пътя .