143

Анонимен

преди 1 година

Колко удобно ,точно преди изборите се отвлича вниманието на българите от тежката хиперинфлация и политическа криза и се пуска тая партенка с цел за пореден път да се оплюва Русия,та това да повлияе на хората да гласуват за евроатлантическите джендъря от ГЕРБ и ППДБ, нищо ,че Ай Пи адреса от който са пуснати тези ,заплахи е на територията на САЩ,Русия е (виновна)

142

Анонимен

преди 1 година

Сериозно ли, някой може да е толкова празноглав, че да вижда връзка между Русия и тази детска щуротия? Друг е въпроса, че тя е доказателство, че службите ни са с уши между задните бузи. Защото подобни "терористични" актове и най-некомпетентната служба би трябвало да е в състояние да разреши при съвременната технология. Но като гледам деградиралите от пропаганда мозъци сред коментиращите се хващам за главата.

141

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми от неолиберални чорападжии и ЛГБТ п0дчовеци. Айде стига с тия психо-десни инсинуации. България напред и нагоре! ВЪЗРАЖДАНЕ!

140

Анонимен

преди 1 година

Тук има двама-трима, които много мразят Путин, понеже си мислят, че той е виновен, че жена им ги е хванала на калъп с анадолски джентълмен пребиваващ нелегално в страната ни. Уверявам ви, Путин не е виновен, че сте 5Ra3и.

139

Анонимен

преди 1 година

Русия не напада, тя иска да помага! Никой не иска да им помага, но те искат да помагат безкористно...от добро сърце!

138

Сержант

преди 1 година

Значи, вашата държава да си седи на изток и да не мисли за съседите. Живейте си страхотният живот и не замесвайте съседите си. Колко да си ***, да защитаваш управници, прогонили 25 000 000 жители на държавата си. Това е същото да се кефиш на управляващите ни 30г. *** не са прекъсвали управлението на държавата. За пример Полша, Чехия, Словакия, Хърватия, Литва и др. Те бяха като нас, но се изчистиха с време. Хайде сега, пак САЩ и ЕС да виновни. *** не го интересува държавата.

137

Коко

преди 1 година

Какво ми пееш Руске ле, кой ли ми ти вярва.

136

Серьожа

преди 1 година

В България скоро, освен паметник на Альоша, ще има и паметник на Серьожа. С тези ваши "евроатлантически ценности", натам тикате нещата. Спрете се, докато е време.

135

Анонимен

преди 1 година

толкова сте продажни и долни,все Русия е виновна,а онези изверги и гадове от сащ са невинни и демократични.Съвсем се побърка народа

134

Нео

преди 1 година

Според това посолство Русия дори не воюва в Украйна!

133

Анонимен

преди 1 година

То некадърността не ходи по дърветата, а по хората. Едно си службите знаят, едно си баят - за всички изцепки им е виновна Русия и Путин!!!

132

Анонимен

преди 1 година

Русия е най изостаналата икономически и като условия за живот държава в Европа! Изключение са само бившите и Молдова, Армения и Грузия! Защо държи да ,,помэга"?

131

Край

преди 1 година

Всеки повод да не се учи - трябва да се ползва.

130

ХХХ

преди 1 година

Един акъл да дам ! САЩ да взривят някое друго училище ....да обвинят Русия и така България става военна територия на САЩ ! За всичко Русия виновна .....ГМО продуктите от руския вариянт на ЕС ли ги внасят да ни тровят ? Сигурно .....руския окупатор има няколко бази в България даром !......Благодарение на Руския Съюз сме на последно място във всяка положителна и на първо във всяка отрицателна класация ! Путин се обадил в даскалото да каже че имало бомба :)

129

За всьо виноват П..

преди 1 година

Вечер,баба и дядо си лягат.Дядото решил да опъне бабата,но нищо не става,не се получава.Тогава дядото се ядосал и започнал да псува и хули Путин.Защо псуваш Путин казала бабата,какво ти е виновен човека.Как да не е виновен,при Брежнев не беше така,отвърнал дядото.

128

Анонимен

преди 1 година

Номер 12 ще изпрати кондукторката Митрофанова където и е мястото в Москва. От там да ни обяснява че Русия няма нищо общо с никоя гадост извършена от руските служби.

127

;;

преди 1 година

Каква Русия ви заплашва.Не е ли зелената Гадина и американските ви господари?

126

ПроСоТо

преди 1 година

обаче вероятно са прави некои:..-Съществителното "Боко М. Бориссофф= стои зад тия ТИЙНЕЙДЖЪРСКИ ДИВОТИИ !!!...Защото НЕ ДРУГ,а самата Тиква крещи свирепо:-"Хаос,разруха,..".......Е,нужно му е да осигури и "доказателства"..

125

анонимен келеш

преди 1 година

Натикахме ги русофилчетата в ъгъла с вдигнати ръце с право само да драскат под новините в Днес БГ:):):)Неделята на изборите пак ше разберат,че са много малко:):):)

124

От народа

преди 1 година

Не могаба разбера, защо България търси съдействие от тези кспути-крадци САЩ и Европа?!?!? Българите ще съдят всички политици за предателство!!!