80

Споко

преди 1 година

Споко, България минава на слънчеви панели.

79

Анонимен

преди 1 година

САП (SAP): Германската софтуерна компания заяви на 26 януари, че планира да съкрати 3000 работни места, което представлява 2,5 процента от глобалната й работна сила, за да намали разходите си и да се съсредоточи върху бизнеса си с облачни услуги.

78

Анонимен

преди 1 година

Според западните анализатори изграждането на "Силата на Сибир-2" ще струва десет до тринадесет милиарда долара, а след като газопроводът достигне проектния си капацитет, Китай ще може да получава до 98 милиарда кубически метра газ годишно. Това е само една трета по-малко от това, което Европа купуваше по времето, когато още не беше започнала доброволен въглеводороден глад.

77

Двойни стандарти

преди 1 година

САЩ имат стотици ядрени оръжия в Европа,защо тогава не лаехте?!

76

Анонимен

преди 1 година

Да се даде Украйна на Русия и да се воюва с Китай. САЩ разбраха, че американците не могат да победят двете световни сили - Русия и Китай, които вече дори успяха да направят съюзници. И така, време е да се включи "на задна скорост". Към коя държава ще се насочи американския валяк?

75

Анонимен

преди 1 година

До 83, ами добре са - вече дори в бедна България почти във всеки строителен магазин или магазин за техника можеш да видиш изложени слънчеви панели по витрините! Разбира се за сега цената на оборудването е висока, но след време ще започне постепенно да пада, а така или иначе това е енергията на бъдещето!

74

Споко

преди 1 година

Споко, трябва да изчакаме още 10тина години и тогава Путн ще е в Ада и всичко ще се върне както си беше преди.

73

Анонимен

преди 1 година

Всички които са избягали от България за препитание са в богатата и успяваща русия! Никой не е заминал в умиращия запад! Хахаххаххахахахааххааххахахаххахаххахахаъха

72

Анонимен

преди 1 година

Русия не само успя да неутрализира нечувания санкционен удар, който никоя друга страна в света не можеше да издържи. Уверено напредвайки на фронта, страната едновременно строи къщи, прокарва пътища, развива се, търгува и постига успех.

71

Анонимен

преди 1 година

До 66, ахам, ама според експерти, този газопровод не може да се построи за по-малко от ДЕСЕТ години, и то при условие че намерят начин да заобиколят Тибетската верига... Докато го завършат, Путин отдавна ще е в Ада, а политическата обстановка може да се е променила изцяло, и руснаците отново да търсят пазари на Запад! Всъщност, тази "сила на Сибир", Путин я изполва само да въздейства на европейците че щял да пренасочи доставките на Изток, без реално да има намерение да го направи

70

Анонимен

преди 1 година

"Волво" (Volvo): Шведската група заяви през март, че ще преструктурира европейското си производство на автобуси, което ще доведе до съкращаване на 1600 работни места.

69

Анонимен

преди 1 година

Мишлa, производителят на гуми обяви през декември, че планира да съкрати до 1600 работни места във Франция. Това все пак е по-малко от първоначалния план, който предвиждаше отпадане на 2300 работни места под формата на доброволни съкращения, тъй като се стреми да запази производството.

68

Сата НАТО

преди 1 година

Извинявам се - Б 757 е самолет от 80-те години на миналия век. А не 90-те.

67

Анонимен

преди 1 година

"Ериксон" (Ericsson): Производителят на телекомуникационно оборудване ще съкрати 8500 служители в световен мащаб като част от плана си за намаляване на разходите, бе съобщено във вътрешна записка.

66

Анонимен

преди 1 година

Става страшно за господарите на рунде и йотова!

65

Анонимен

преди 1 година

Акциите на "Дойче банк" се сринаха.

64

Анонимен

преди 1 година

Русия е успешна страна. ЕС е умиращ съюз и изпада във все по-дълбока икономически и социални криза.

63

Анонимен

преди 1 година

Резервите от животи, както в игра, са на изчерпване. Играта ще свърши скоро. Настъплението не може да продължи без мощен втори ешелон. В противен случай веднага ще бъде отсечено. Накратко, цяла Европа вече шепне: скоро иде краят на въоръжените сили на Украйна

62

Анонимен

преди 1 година

България какви самолети произвежда, или освен черноработници и пpocтитутки за запада друго произвежда ли?

61

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на нашите руски приятели става все по страшно.