133

Анонимен

преди 1 година

Само като си помисля, че този беше два пъти президент на русия и им се чудя на руснаците - наистина ли чак толкова им е паднало общото ниво на интелигентност!!! Наистина ли не им пука поне за децата им, че са дали два пъти копчето за ядреното унищожение на земята на едно шимпанзе.

132

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Градовете разрушени.Населенуето безмилостно избивано." Какви ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ? Градовете са разрушени само там където ВСУ се ОКОПАВА В ГРАДОВЕТЕ. Освен това РФ изобщо не почнала да прави Мръсно на Ъкрайна в пълен обем. Замисли се над следните два факта: Разрушени ли са да кажем 20 стратегически моста в Ъкрайна които ще разпарчетосат страната на 5-6 зони и ще направят логистиката в цялата срана невъзможна и второ мислиш ли че РФ може изцяло да спре тока в Ъкрайна бонус пандемия тиф..

131

Анонимен

преди 1 година

Колкото и лош да е запад, войната я започна Путин това е истината, само простите русофили от беГето си мислят обратното.

130

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че днес ще бъде свален и екзекутиран Путин

129

Преспективата

преди 1 година

за мир изглежда невероятна, щом руснаците говорят такива работи - те явно са убедени, че Украйна е част от Русия, а тя много отдавна не е . Нормално е завзетите от руснаците треритории поне да получат някаква автономна независимост ако не в границите на Украйна то поне като независими рускоговорящи държави, но не и част от Русия.

128

каза

преди 1 година

Ако Русия нямаше превъзходство в областта на стратегическите ядрени сили, тя определено щеше да бъде разкъсана на парчета, убеден е заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.Медведев даде дълго интервю за водещи руски медии.

127

Пффф

преди 1 година

Този пак се е натаралянкал. Хубавото е, че в Русия животът е много кратък и руските лидери ще са преварили западните за ония свят. Пък и историята е доказала, като почине някой, си спомнят за него точно 1 месец. Ако си мислете, че някой след 10, 15 или 20 години ще знае кой е медведев или путин. Хахахаха

126

Новият главен

преди 1 година

Братска България ще предостави на Сибирската свободна республика след две седмици резидент, гълъб премиер и шашардисан "главен прокурор" с комплекси на шизофрения. Бойка барисав ще се скрие в руското посолство, когато ги събират

125

Боби

преди 1 година

До Анонимен 143 Ами лесно се живее когато има един лукав търгаш дето всичко ти продава Трудно се живее сам да си произвеждаш всичко но както в приказката за четеримата братя и Неволята... Руснаците, Венецувела, Иран, Северна Коеря всяка страна попадна в ситуацията да вика НЕВОЛЯТА и всяка срана малко или много почна сама да се оправя къде успешно като РФ къде не чак толкова кат Венецуела но е ясно направлението...

124

Анонимен

преди 1 година

ДегеНе*рати ли са всички Републики.

123

Анонимен

преди 1 година

*** ли са всички Републики

122

Анонимен

преди 1 година

Свободата за Русия е това , само да им се подчиняваш.Ако си дързък и свободолюбив биваш обсипван с ракети Биваш заплашван с ядрен Апокалипсис.Градовете разрушени.Населенуето безмилостно избивано.Запафа , задочно обвиняван в грехове Грехове на отдавна изминали събития Но Русия някой вглежда ли се в техните грехове За комунистическия терор например.Та Русия до вчера беше колконизатор.Тя самообвинила ли се е.А ако бъде , веднага това са ,,фашисти" и ,,***".

121

Анонимен

преди 1 година

Ясно ли е? Повече специални военни операции няма да има, направо започваме война.

120

Боби

преди 1 година

До Анонимен Поредната ОПОРКА Сибир ще е Китайски - Абре ХОРИЦА погледнете картата и помислете за няколко последователни минути Северо западен Китай и Севеерен Китай до Монголия са Планини и пустини. След това идва Монголия - степ и чак след това е Сибир. Северо източен Китай над Кореите е изолиран от морската търговия от територията на РФ. С други думи по-вероятно е Китай да окупира Крайбрежието до Владивосток от колкото Сибир. А Тръбопроводите Силата на Сибир ще доставят точно до там Газ.

119

777

преди 1 година

Пак си изкъркал бъчва с водка!

118

Анонимен

преди 1 година

"Като пример за руските предимства той посочи мястото на Москва като постоянен член в Съвета за сигурност, ядрения потенциал, големината на страната и огромните резерви от източници за развитие"____________Те преди войната срещу Украйна не се сетиха да използват "огромните си резерви "за развитие, сега при 1000 санкции и ограничения наложени по всички направления срещу Русия, ще разцъфтят!? Освен ядрения си арсенал, с който да плашат, нямат нищо друго!

117

Така е ..

преди 1 година

Не Запада Медведев , а самите бивши руски републики ,насилствено присъединени към Съветския съюз, ще че избягат от вас.Процеса на разпад е неизбежен.Сами си го причинихте.Никой не желае да има връзки с уб-ий-ци.

116

OMG_Lucker

преди 1 година

Този определено го смятам за психопат и е добре, че Путин е начело, а не този или Рогозин или някой друг подобен, при които ракетите вече щяха да хвърчат. Но пък в случая този леко мръднал тип е прав- някои разбират само от позицията на силата и с тях няма смисъл да се водят преговори или да се обсъждат споразумения. И за останалите неща, които е казал го намирам за прав.

115

селянин

преди 1 година

запада не се е променил от войната на времето със семинолите една и съща тактика иска ресурси които да му осигурят охолен живот без да се напряга

114

Cartman1912

преди 1 година

До АнонименСи. Той допълва тяхните дупки.