187

Анонимен

преди 1 година

"До еuroreich - Всичко са си казали руснаците, янките мълчат упорито - чети внимателно инфото!" --> На пишещите минуси на този мой коментар по-долу, пускам официалната позиция на представителя на Пентагона по инцидента - "Аз няма да се впускам в детайли на конструктивните особености на дрона, нито пък за характеристиките на полета му!" Евала!!!

186

Верно ли ?

преди 1 година

Те от един балон се уплашиха,че правиха мисия как да го свалят,представям си ако прибижи дрон !

185

Анонимен

преди 1 година

До аз - Че ти пък с какво си толкова ВЕЛИК?!?!?!?

184

Анонимен

преди 1 година

До еuroreich - Всичко са си казали руснаците, янките мълчат упорито - чети внимателно инфото!

183

Анонимен

преди 1 година

Руския самолет ударил витлото на дрона и той паднал - това някой, който е виждал самолет само на снимка може да го каже!!!

182

Анонимен

преди 1 година

До 234 със сигурност не ги карай в американска банка

181

Жебок

преди 1 година

Предполагам, че руснаците казват истината - не са стреляли по тоя дрон, а просто единия СУ-27 го е обдухал с двигателите си и дрона е паднал юнашки в морето )))

180

Боби

преди 1 година

До Az 1. Дрона летял ли е с включен транспондер?(Ами НЕ) 2. Всяка страна има тъй наречената зона за опознаване която е обикновено 200+ км от брега и всеки непланиран полет се проверява. А Ако си разузнавач и влезнеш в тази зона те предупреждават с поклащане на крила а ако не се разкараш започват да ти правят номерца - оливане с гориво и пресичане на курса което води до "Влизане във въздушна Яма" като минимум 3. Дрона е прехванат, дрона сваля скорост до минимална 280-300кмч Су-27 пресича курса...

179

Анонимен

преди 1 година

Ми краварите що гърмят по китайски балони, ммм?

178

Анонимен

преди 1 година

Имам едни 100 000 рубли. Къде да ви ги донеса? Дайте адреса!

177

Анонимен

преди 1 година

Откъде е излетял този дрон деликатно се премълчава. Защото едва ли от САЩ, нали?

176

еuroreich

преди 1 година

Московитите що ги е страх да си признаят.

175

Този дрон

преди 1 година

ще бъде платен от рашките 100 пъти по-скъпо....

174

Анонимен

преди 1 година

Какво търси американски дрон над Черно Море? Американците защо свалиха балони на Китай? И нека докажат, че руснаците са им го свалили. На този етап са голословни твърдения. Или само те имат право да мародерстват над целия свят, да разпространяват политиката си на геноцид и тормоз над хората, да крадат чужди ресурси, да организират пропаганда и да лъжат наред?

173

с нечисти намерения

преди 1 година

Ако краварите са толкова прозрачни колкото се изкарват, защо са пропуснали да споменат факта, че дрончето се е реело с изключен транспондер?

172

еuroreich

преди 1 година

До кубанская столица-----черно море не е Московия - понял. Красная площад - там където кацна немския тийнеджър е Московия.

171

Az

преди 1 година

Проблемът, който любителите на путин и рисия ядво не схващат, е че дрона е летял в МЕЖДУНАРОДНО въздушно пространство. СУ-тата можеха спокойно да си го следят и ако реши да навлиза над кримско въздушно пространство да го свалят тогава и вече с право. Ако всеки тръгне да свяла дронове и разузнавателни самолети в МЕЖДУНАРОДНО простраство какво ще стане? Иначе руснаците веднага отричат, както и отричат че са напападали Украйна. Нагли до безобразие.

170

Анонимен

преди 1 година

Какво правят янките там? Каква работа имат? Нагли, нагли, нагли до безкрай.

169

Анонимен

преди 1 година

"ДЕЙР-ЕЗ- ЗОР ,в Сирия е първият и единствен пряк сблъсък" --------------------------- Неграмотни глупотевини. Първият пряк сблъсък е по време на гражданската война между Севера и Юга. Вторият пряк сблъсък е по време на Руската Америка в Аляска и Калифорния. Третият пряк сблъсък е по време на гражданската война в Русия и интервенцията на Пиндостан в Далечния Изток.

168

Анонимен

преди 1 година

Интересно ако засекат руски дрон на 60км от Ню Йорк какво ще стане?